Jauns Izpārdošana
WiFi+RF Smart Garāžas Durvju eWelink APP Tālvadības pulti Atvērt Aizvērt Saderīgs Ar Alexa Echo Google Mājās Nav Hub Pieprasīt Skatīt lielāku

WiFi+RF Smart Garāžas Durvju eWelink APP Tālvadības pulti Atvērt Aizvērt Saderīgs Ar Alexa Echo Google Mājās Nav Hub Pieprasīt

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€5.06

-40%

€8.44

Kopīgot

Vairāk informācijas

Piezīme pirms Pasūtījuma, lūdzu, pārbaude, saderība

Lūdzu, pārbaudiet, vai jūsu garāža kontrolieris ir saderīgi ar mūsu moduli.Paņem vadu ar abiem galiem, attīrīta vai iztaisnot-no papīra klipu, lai īssavienojuma sienas pogu termināļa nazis (es atzīmēti ar sarkanu krāsu).Ja garāžas durvis atveras vai aizveras, tā var strādāt ar mūsu viedo kontrolieris.

Garāžas durvju nazis pārziņa funkcijas

WiFi Smart Garāžas Durvju Kontrolieri un Garāžas Atvērt Cieši Uzraudzīt Saderīgs Ar Alexa Echo , Google Home balss vadība Nav Hub Vajadzīga ATTĀLA UZRAUDZĪBA: Jūs varat atvērt vai aizvērt durvis ar APP.Jūs varat pārbaudīt garāžas durvis atvērt vai aizvērt, valsts reālajā laikā.Jums var atļaut vairākām personām, lai piekļūtu jūsu garāžā.VIEGLI lietojams: Uzreiz kontroles garāžas durvis, pieskaroties EweLink lietojumprogrammu jūsu viedtālrunī.Vienkārši pievienojiet smart nazis ar 2.4 G WiFi tīklu.BALSS KONTROLE: ir iespējams aktivizēt jūsu garāžas durvju nazis, ievietojot balss komandu, lai jūsu Alexa vai Google Palīgs ierīce vai braucot pie garāžas durvīm, PLAŠA SAVIENOJAMĪBA: Jūs varat izmantot tikai vienu kontrolieris uz garāžas durvju nazis.Savietojams ar lielāko vispārējā garāžas durvju atvērējs.Lūdzu, pārbaudiet mūsu sarakstā.TAIMERA FUNKCIJA: Jūs varat iestatīt grafiku, lai atvērtu un aizvērtu jūsu garāžas durvīm.Ātri un viegli uzstādīt, kā arī bez vajadzības profesionāli.Nav Slēptu Mon COUNTDONW FUNKCIJA: Jūs varat iestatīt atpakaļskaitīšanas laika, lai aizvērtu vai atvērtu garāžas durvis.VIEGLI PIEVIENOT IERĪCI: 1.Garāžas durvis tiek aktivizēts, kad veiksmīgi pievienots (kad zilo LED gaismu, stop mirgo), lai saglabātu jūsu durvīm slēgts pirmo reizi.Power up garāžu, un ren gaismu un zilās gaismas flash alternatīvi. 2. Palaist "SEweLink" APP.Pieskarieties ikonai, ' + ' augšējā labajā stūrī. 3. Izvēlieties "Visas Ierīces", tad izvēlieties "Wi-Fi Savienojums" tipa. 4. Pieskarieties "Apstiprināt indikators ātri mirgo" 5. Ievadi pareizo 2.4 G, Wi-Fi paroles.Pēc tam pieskarieties apstiprināt. 6.Tā tiks automātiski izveido savienojumu ar ierīci.Kad process ir pabeigts,tas liks jums, ka jūs varat pārdēvēt ierīcē.Ievadiet jauno nosaukumu un nospiediet'Save'.

Funkcijas

Pārslēgšanas strāvu≤ 10A Spriegums: Type1 un 3. Tipa DC7-32V ievades, Tipa 2 un tipa 4 AC85-250V ieejas Jauda: Nav izejas ( Sausā sazinieties ar slēdzi) Darba Temperatūra: -20 līdz 70degree Darba Mitrums: 40% līdz 80% RH WIFI Standarts:2.4 GHZ 802.11 b/g/n(nav atbalsta 5G) Izmēri:120*38*25mm APP:eWeLink Attālās :1527 RF 433.92 MHz Mācību Kods Tālvadības pulti (Nav iekļauts)

Izstrādājumu Tirdzniecība

1.Atbalsta WiFi tīkla,attālināti ieslēgt vai izslēgt savienotas ierīces/gaismas; 2.Atbalsta statusa uzskaite: ierīces statuss, savlaicīgi sniegta "EWeLink"; 3.Atbalsta max 8 ļāva plānotā/countdown/cilpa taimeri katrai ierīcei; 4.Atbalsta daudzas WiFi smart ieslēdzas viens smart tālrunis; 5.Darbojas ar Amazon Atbalss, Atbalss Dot, Amazon Pieskarieties; 6.Darbojas ar Google Home un Google Ligzdu.

Smart Wifi Garāžas Durvju Nazis Kontrolieris

Tikai viens no šīs Garge durvju atvērēju kontrolieris, lai padarītu garāžas smart,bez jebkādām izmaiņām , lai atvērtu un aizvērtu garāžas durvis pa tālruni ,ar grafikiem ,izmantojot balss (darbs ar alexa & google mājās)utt.

Grafiki

Auto atvērtu vai aizvērtu jumtu ar jūsu plāniem vai arī paziņojums taimera.Automātiski nosaka statusu, garāžas durvju daudz drošāku bez viltus darbojas.

Garāžas Durvis Atvērt/Aizvērt APP Ziņu push & Vēsture

Vienalga, kur jūs esat,Jūs saņemsiet APP ziņu push, kad jūsu Garāžas durvis atvērtas/aizvērtas, un jūs varat pārbaudīt, Garāžas durvju darbojas vēsture.

Elektroinstalācijas Diagramma

Kā mācību 433mhz un Ieskaita kodu?

Mācīšanās: 1.turiet 433 Pārī pogu(R1 vai R2) 4 sekundes 2.Ilgi, nospiediet jebkuru taustiņu spēles uz tālvadības pults,veiksmīgi pārī Skaidrs kods: Ilgtermi nospiediet pārī pogu 10-15 sekundes

Tagi: smart home, ewelink slēdzis, āra tālvadības vārti, garāžu durvis, tālvadības kontrolleris, garāžu durvis, tālvadības wiffi, garāžas durvju wifi kontroles wifi, infrasarkano staru tālvadības google home, alexa, saprātīga garāžas durvju nazis, vārti wifi.

Datu lapa

Bezvadu standarts 2.4 GHZ 802.11 b/g/n(nav Atbalsta 5G)
Tips 3/4 Atbalsta 433mhz
Modeļa Numurs 2CH smart WiFi+RF
Režīms Novietojot Savienojas pašbloķējoši
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Tips 1/2 Neatbalsta 433mhz
Balss vadība Darbojas ar Alexa, Google Home
Izmantošana garāžas durvju nazis
App eWelink
Zīmola Nosaukums Scimagic-RC
Kanāli 2 Kanāli

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

WiFi+RF Smart Garāžas Durvju eWelink APP Tālvadības pulti Atvērt Aizvērt Saderīgs Ar Alexa Echo Google Mājās Nav Hub Pieprasīt

WiFi+RF Smart Garāžas Durvju eWelink APP Tālvadības pulti Atvērt Aizvērt Saderīgs Ar Alexa Echo Google Mājās Nav Hub Pieprasīt

Saistītie Produkti: