Jauns Izpārdošana
OUNONA piestiprināt pie Sienas, Magnētiskais Nažu Turētājs no Nerūsējoša Tērauda Dubultā Knife Rack Sloksnes Ar Āķi Virtuves Trauks Skatīt lielāku

OUNONA piestiprināt pie Sienas, Magnētiskais Nažu Turētājs no Nerūsējoša Tērauda Dubultā Knife Rack Sloksnes Ar Āķi Virtuves Trauks

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€13.55

-39%

€22.57

Kopīgot

Vairāk informācijas

Apraksts

Saglabāt naži un citi bieži izmanto rīki un piederumi, kas ērti sasniedzams ar šo piestiprināt pie sienas, Magnētiskais Nažu Turētājs.Šo parocīgs rīks, bārs ir četras spēcīgas magnētiskās lentes.Tie var būt asas naži, instrumenti un piederumi droši.Un tas arī nebūs blāvi naži.Bez tam, komplektā ietilpst seši karājas āķiem karājas citi piederumi un montāžas aparatūru.

Funkcijas

Zīmola: OUNONA.

- Krāsa: Sudraba. 

- Materiāls: 304 Nerūsējošā Tērauda. 

- Izmērs: 40.6 * 6 * 1.02 cm(L * W * H).

- Tur naži droši: Četri super-spēcīgu magnētu turēs savu virtuves naži droši, vienlaikus ļaujot jums ātri un viegli atbrīvot, kad esat gatavs gatavot.

- Organizācija: Skaidrs, dārgakmeņi counter telpā vienlaikus parādot off savu nazi kolekcija!Vairāk sanitārā alternatīvas, lai saglabātu jūsu naži, kas palīdzēs novērst tos no dulling.

- Tas paredzēts, lai taupītu vietu, turot savu produktu pret sienu, atstājot jūsu virtuvē virsmām skaidrs.Ne vairāk lieliem koka klučiem aizņem vietu!

- Ļoti magnētisko joslu, lai noturētu visus metāla naži un instrumenti stingri vietā bez jebkādas novirzes.Var izmantot rīkus un virtuves izstrādājumus līdzīgi, piemērots virtuve, garāža un darbnīcas.

- Var piestiprināt uz jebkuru virtuves sienas, saglabājot jūsu naži droši tur vienā vietā.

- Ietver 6 papildu āķi, lai jūsu virtuves trauki, ietaupot vēl vairāk telpu un stilu.Izmanto lāpstiņas, karotes, kausi, whisks, kabaču un jebkuri citi piederumi jūsu virtuvei.Viegli pieejama un padara ēdienu gatavošanas daudz vieglāk.

- Tur asas naži un piederumus bērniem nepieejamā vietā, nodrošinot drošību jūsu mājās.Ilgstoša magnētu, lai nodrošinātu, naži palikt vietā pastāvīgi.

Iepakojuma saraksts

1 * OUNONA Magnētiskais Nažu Turētājs

6 * OUNONA Āķi

4 * OUNONA Skrūves

4 * OUNONA Balts Plastmasas galvenais Savienojums

Tagi: tases turētājs koka, eco, knive, turētājs trauks, magnētiskā stiepļu plaukts, turētājs nazis magnēts, kārtīgu nazi, nazi īpaša, naža turētājs, kai magnētisko nazis bloks.

Datu lapa

Materiāls Nerūsējošā Tērauda
Iezīme Eco-Friendly
Zīmola Nosaukums ROSENICE
Modeļa Numurs Magnētiskais Nažu Turētājs

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

OUNONA piestiprināt pie Sienas, Magnētiskais Nažu Turētājs no Nerūsējoša Tērauda Dubultā Knife Rack Sloksnes Ar Āķi Virtuves Trauks

OUNONA piestiprināt pie Sienas, Magnētiskais Nažu Turētājs no Nerūsējoša Tērauda Dubultā Knife Rack Sloksnes Ar Āķi Virtuves Trauks

Saistītie Produkti: