Jauns Izpārdošana
Digitālā Vannas Istaba Pulksteņi Termometru, Higrometru, Lcd Piesūcekni Ūdensizturīgs Dušas Pulksteņi Temperatūras Un Mitruma Mērītājs Signalizācija Skatīt lielāku

Digitālā Vannas Istaba Pulksteņi Termometru, Higrometru, Lcd Piesūcekni Ūdensizturīgs Dušas Pulksteņi Temperatūras Un Mitruma Mērītājs Signalizācija

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€12.21

-29%

€17.44

Kopīgot

Vairāk informācijas

Aizzīmju Punktiem:

1、Multi-scenārijs Pieteikums: Reālā laika uzraudzību iekštelpu temperatūra un mitrums, klusa iešana, sniedzot jums silts un ērts mājās.

2、Modinātāja Funkciju: temperatūras un mitruma robežlielumi modinātāja funkciju.Kad augšējā robeža ir pārsniegta, apgaismojums iedegas sarkans ar skaņas signālu, un, kad zemākā robeža ir pārsniegta, fona apgaismojums tiek oranžs ar skaņas signālu un trauksmes skaņu 5 sekundes.

3、Digitālais Displejs: Digitālais displejs laika displejs un gredzenu dinamisko rādītāju laika displejs atpakaļskaitīšanas dinamisku atpakaļ otrais indikators apli.

4、piesūcekni: Vides aizsardzības PVC piesūcekni, piesūcekni var izjaukt un samontēt, pēc vēlēšanās, var absorbēt uz stikla vai gludas keramiskas flīzes, bez naglām, lai nesabojātu sienu.

5、Slēgts Formas Dizains: Slēgtas formas dizainu, spēcīgu noslēgšanu un ūdensnecaurlaidīgs līdz pat IP65.

Specifikācijas:

Krāsa: melns, balts

Izmērs: par 11.8*10.5*3.5 cm/4.65*4.13*1.38 collas

Jauda interfeiss: USB

Strāvas vada garums: aptuveni 1m/39.37 collas

Barošanas veids: USB plug-in barošanas / akumulatoru barošanas

Akumulators: 3*AAA (nav iekļautas)

Duālais strāvas padeve no baterijām, gan USB:

1. Strāvas padeve, izmantojot strāvas vadu (ja strāvas vads ir pievienots, fona apgaismojums tiek ieslēgts 8 sekundēs, un tā automātiski izslēdzas, kad netiek pogas darbojas.Ja jums ir nepieciešams, lai saglabātu fona apgaismojumu, varat arī nospiest un turēt [CLEAR] pogu ilgāk nekā 2 sekundes.

Pēc Divu iepīkstas, vienmēr par apgaismojumu valsts ir ieslēgta.Ja jums ir nepieciešams, lai izslēgtu garu gaismas, ilgtermi nospiediet [CLEAR] taustiņu ilgāk nekā 2 sekundes, un apgaismojums tiks izslēgts pēc skaņas signālu.Laikā atpakaļskaitīšanas un trauksmes periods, apgaismojums ir vienmēr, neatkarīgi no tā, vai strāvas vads ir pievienots vai nav).

2. 3 AAA baterijas barošanas (tad, kad akumulators ir darbināms, produktu vienmēr nevar būt.)

Iepakojuma Saraksts:

Pulkstenis*1

USB Rindu*1

Manual (manuāli)*1

Tagi: pulkstenis duša, vannas istaba pulkstenis ūdensizturīgs, mija mitrums skatīties, vannas istaba ciparu pulkstenis, kempings dušas smart, pulkstenis piesūcekni, modinātājs ciparu, aksesuārs vannas istaba, skatīties vannas istaba, eva smart duša.

Datu lapa

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Digitālā Vannas Istaba Pulksteņi Termometru, Higrometru, Lcd Piesūcekni Ūdensizturīgs Dušas Pulksteņi Temperatūras Un Mitruma Mērītājs Signalizācija

Digitālā Vannas Istaba Pulksteņi Termometru, Higrometru, Lcd Piesūcekni Ūdensizturīgs Dušas Pulksteņi Temperatūras Un Mitruma Mērītājs Signalizācija

Saistītie Produkti: