Jauns Izpārdošana
LED Griestu Gaismas 18W Aptumšojami Mūsdienu Virsmas Uzstādīts Led Panelis Griestu Lampas Dzīvojamā Istaba Guļamistaba Virtuves Apgaismojuma Armatūra Skatīt lielāku

LED Griestu Gaismas 18W Aptumšojami Mūsdienu Virsmas Uzstādīts Led Panelis Griestu Lampas Dzīvojamā Istaba Guļamistaba Virtuves Apgaismojuma Armatūra

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€18.47

-34%

€28.41

Kopīgot

Vairāk informācijas

Produkta Informācija Zīmols: T-SV Postenis Sver: 680 g Produkta Izmēri: 30 x 30 x 8 cm Zonas Apgaismojums Klasifikācija: IP44 Stils: Modern Maksimāli Saderīgām Jauda: 18 w specifisks pielietojums: lietošanai tikai Telpās Statīva Funkcijas:Regulējamas, Baterijas iekļautas: Nav Nepieciešamas Baterijas: Nav Jauda: 18 w, Krāsu Atveidošanas Indekss (CRI): 80.00 Paketē Iekļauts: 1 x Aptumšojami LED Griestu Gaismas 1 x Tālvadības pults 1 x Komplekts ar skrūvēm.Tālvadības pults nesatur baterijas (AAA baterijām)

Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visi majoy kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

Jums bija mīklā veikt maksājumu, 3 dienas, vai nodarbojas ar atceltas.

Piegādes Adrese

Mēs tikai kuģis uz adresi, kas paredz www.winwithwow.lv.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.Mēs neesam atbildīgi par nepareizu vai nevar piegādāt adresi.

Kuģniecības Metodes

Mēs esam sadarbojas ar DHL, UPS, FEDEX, EMS vai reģistrētu Aviopastu(China Post Air Mail vai citu Gaisa Pastu).Mēs izvēlēties ātru un uzticamu metodi, lai mūsu dārgie klienti.Saglabāt kuģniecības un droša piegāde ir mūsu mērķis.

Kuģniecības Laiks

Mēs sagatavosim un iepakojums iepakojumā, cik drīz vien iespējams pēc tam, kad jūs veicat maksājumu.

Laikā Kuģniecības Laiks

Mēs sekotu kuģošanas informāciju un nosūta informāciju, lai jūs šajā laikā nosūtīšanas laiku.Lūdzu, pievērsiet uzmanību uz ziņu informāciju.

Katru posteni, tiks pārbaudīta, pirms nosūtīšanas.

Mums ir 1 gada ierobežota garantija katram nekvalitatīvu preci(Izņemot nepareiza darbība vai fiziski bojāts, ko pircējs)

Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā un oriģinālajā iepakojumā.Lūdzu piedāvāt mums izsekošanas numuru laiku, kā arī.Klients ir atbildīgs atgriešanās kuģniecības maksa.

Ja jūs vēlaties kompensāciju, jo objekts tiek bojāts vai var nebūt repaird.Lūdzu, sazinieties ar mums 3 dienu laikā pēc tam, kad jūs saņemsiet to.Mēs darīsim visu iespējamo, lai jums palīdzētu.

Kādas problēmas, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, mēs atradīsim tā labāko risinājumu priekš jums!!!

Mēs uzturēt augstus standartus attiecībā uz produktu kvalitāti, kā arī pārdošanas pakalpojumus.Mēs cenšamies 100% apmierinātību, mūsu dārgie klienti.Lūdzu atstājiet ir 5 zvaigžņu pozitīvas atsauksmes.

Kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.

Tagi: virtuves lampas, 220v led panelis, lampas ārpuse, lampas led, lamparas techo, 3d pūķis lampas, led panelis, led rgb wifi xiaomi, led, alvas griestu lampas.

Datu lapa

Stils Mūsdienu
Vienuma Tips Griestu Lampas
Instalējiet Stils Downlights
Materiāls Acryl
Feature4 led gaismas
Ir Smart Ierīces No
Slēdža Tips Tālvadības Pults
Pamatnes Tips VĪTNE
Korpusa Materiāls Ironware + Akrils
Zīmola Nosaukums T-SUNRISE
Barošanas Avots AC
Feature3 dzīves telpu dekorēšana
Pieteikums vannas istaba
Apgaismojuma Jomā 15-30square metri
Spriegums 85V-265V
Izmantošana Ikdienas Apgaismojums
Sertifikācija ROHS
Skaits gaismas avotiem > 20
Garantijas laiks 1y
Feature5 lampas dzīvojamā istabā
Feature1 Griestu Lampas
Apdare NAV
Ir Spuldzes Iekļauts No
krāsa Balts
Funkcijas Led Griestu Gaismas
Feature6 gaismas ķermeņi
Gaismas Avots LED Spuldzes
Modeļa Numurs TS-P0415-R30-18W-3C
Feature2 Led Gaismas Istaba
Ir Regulējamas,

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

LED Griestu Gaismas 18W Aptumšojami Mūsdienu Virsmas Uzstādīts Led Panelis Griestu Lampas Dzīvojamā Istaba Guļamistaba Virtuves Apgaismojuma Armatūra

LED Griestu Gaismas 18W Aptumšojami Mūsdienu Virsmas Uzstādīts Led Panelis Griestu Lampas Dzīvojamā Istaba Guļamistaba Virtuves Apgaismojuma Armatūra

Saistītie Produkti: