Jauns Izpārdošana
5 Slāņi Grils Stāvēt Gaisa Katlā Plaukts Paaugstināma Nerūsējošā Tērauda Dehydrator Piederumi Pin Xia Virtuvē Pārtikas Dehidrē Rīks Skatīt lielāku

5 Slāņi Grils Stāvēt Gaisa Katlā Plaukts Paaugstināma Nerūsējošā Tērauda Dehydrator Piederumi Pin Xia Virtuvē Pārtikas Dehidrē Rīks

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€15.34

-15%

€18.05

Kopīgot

Vairāk informācijas

>>>>Postenis Ziņas

Aizzīmju Punktiem: 1、Nerūsējošā Tērauda Izgatavots no pārtikas kategorijas 304 nerūsējošā tērauda, jūs varat baudīt veselīgas maltītes, ka jūsu ģimene mīl katru dienu.

2、Paaugstināma Dizains: paaugstināma dizains nodrošina lieliskas ērtības, lai saglabātu vērtīgus countertop vietas, un droši dizaina trauku mazgājamā mašīnā viegli sakopšanu.

3、Piemērots Modelis: maksimālais diametrs ir aptuveni 8.8 collas ir ideāls vārkatli un gaisa pannām ar 6.5 quarts un 8 quarts.

4、Liela Jauda: pieci paaugstināma slāņiem, grila, lai uzglabātu daudz veselīgas uzkodas.

5、Gadījumā Katlā: grill ir piemērots Pin Xia, Mizi, Biyi, Keshuai 6L pannām.

Specifikācijas:

Materiāls: pārtikas klases 304 nerūsējošā tērauda

Slāņu skaits: 5 slāņi

Iepakojuma Kaste: par 22x22x15cm/8.66*8.66*5.91 jo

Piemērojamo: piemērots Pin Xia, Mizi, Biyi, Keshuai 6L pannām.

Iepakojuma Saraksts:

1 * 5 Slāņi Grils

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR atbilstoši jūsu Kuģniecības address4. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.5. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 60 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!6. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

1. 1 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas). 2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

Tagi: airfryer xxl, gaisa katlā krāsns, gaisa katlā reņu, prezervatīvu pagarināšanu piedurknēm, gaisa katlā plaukts, airfryer, grils stāvēt, gaisa katlā bezmaksas eļļas, bbq grils plaukts, salava dehydrator plaukts.

Datu lapa

Funkcija 1 gaisa katlā plaukts
Piemērots par Pin Xia, Mizi, Biyi, Keshuai 6L pannām
Materiāls
Nosaukums 5 Slāņi Grils
Slāņu skaits
Instruments Tips Citi
Modeļa Numurs 5 Slāņi Grils
Iezīme Grils Stāvēt Gaisa Katlā
Funkcijas 5 Slāņi Grils Stāvēt
Apdares Citi

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

5 Slāņi Grils Stāvēt Gaisa Katlā Plaukts Paaugstināma Nerūsējošā Tērauda Dehydrator Piederumi Pin Xia Virtuvē Pārtikas Dehidrē Rīks

5 Slāņi Grils Stāvēt Gaisa Katlā Plaukts Paaugstināma Nerūsējošā Tērauda Dehydrator Piederumi Pin Xia Virtuvē Pārtikas Dehidrē Rīks

Saistītie Produkti: