Jauns Izpārdošana
SONY AKA-MCP1 SONY AKA-MCP1 objektīva seguma HDR-AS300 HDR-AS300R FDR-X3000 FDR-X3000R seguma Skatīt lielāku

SONY AKA-MCP1 SONY AKA-MCP1 objektīva seguma HDR-AS300 HDR-AS300R FDR-X3000 FDR-X3000R seguma

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€27.32

-26%

€36.92

Kopīgot

Vairāk informācijas

SPECIFIKĀCIJAS Saderīgi izstrādājumi: FDR-X3000, HDR-AS300 Izmērs (Apm.) AKA-MCP1: W 1 15/16 X H 1 9/16 X D activexpression 25/32 collas (48.1 X 38.8 X 19.1 mm) Izmērs (Apm.) Kods: L 5 3/8 collas (135 mm) Svars (Aptuveni): AKA-MCP1: 0.8 oz (22 g); Vads: 0.1 oz (0.4 g)

AKA-MCP1 seguma

Iepakojums:

AKA-MCP1 x 1

Piezīme: nesatur citas reklāmas postenis

Jauna oriģinālā iepakojuma neatvērtu preces

Dārgie draugi: lūdzu, vispirms izlasiet šo noteikumu pērkot, Paldies!

Pircēju piesardzība

Lūdzu, pārbaudiet, vai mašīna, kas jums ir Vienums kļūst saderīgas, vai ne.

Pēc tam, kad pērkot preci, kas nav saderīgi, lūgumu par atgriešanos izmaksas ir pircēja atbildība.

Pircējs adresei ir jāsakrīt ar adresi.

Mainīt pircējam adrese angļu valodā, un pārbaudiet adresi un tālruņa numuru vēlreiz.

Kvalitātes Problēma priekšmetus, mēs esam pārdevuši ir labā stāvoklī un Preces tiek neatvērtā produktiem, un mēs ceram, ka jums ir lieliska iepirkšanās pieredzi.Tomēr, ja jums ir kādi jautājumi par kvalitāti iegādāto produktu (ieskaitot jūs domājat, ka tas nav pareizi), pārliecinieties, lai nodrošinātu testēšanas pārskatu, kas sagatavots pēc ražotāja oficiālais klientu apkalpošanas centrs, lai pierādītu, ka produkts ir bojāts.Uz šā pamata, mēs varam vienoties par atgriešanos vai daļēju atmaksu risinājumu.Ja jūs nevarat iegūt oficiālo pārbaudes sertifikāts, Jūs varat atgriezt preci uz pieņēmumu, ka pārdevēja piekrišanas saņemšanas (pircējs sedz atgriešanās izmaksas).

Sūtījumu

Mēs kuģis to, izmantojot EMS/DHL/China Post Air Mail pirmo reizi, no Shenzhen Ķīna pēc jums vietu pasūtījumu un maksājumu veiksmīga.

Muitas Nodoklis

Ievedmuitas nodokļi, nodevas un maksājumi netiek iekļauti postenī cenu vai kuģniecības izmaksas.Šie tarifi ir pircējs\'s atbildība.

Juridiskā tiek veikti pasākumi, lai samazinātu piemērojamie ievedmuitas nodokļi (vai GTS vai V. A. T.vai citi Nodokļi) dažādās valstīs, un vairumā gadījumu ir maz vai to nav jāmaksā.Tomēr šis darījums neietver šādas maksas (ja piemērojams).Mēs darīsim labāko, ko spējam, lai juridiski samazināt PVN iedarbības uz jūsu pieprasījumu.Un nekādā gadījumā nebūs atbildīgs par nodokļu (PVN).

Atsauksmes: 1. Mūsu mērķis ir:Klientu ir tiesības uz visiem laikiem. 2. Ja esat apmierināts ar pirkumu un mūsu kopējais pakalpojumu, jūsu komentārs ir ļoti svarīga mūsu biznesa panākumi.Lūdzu, ņemt minūti, lai mūs atstāt pozitīvu atgriezenisko saiti ar kopējo Detalizētu Pārdošanas Reitings 5. 3. Ja jūs neesat apmierināts ar savu pirkumu jebkurā veidā.Lūdzu, dod mums iespēju, lai atrisinātu visas problēmas.Mēs saprotam, ka bažas un neapmierinātību, iespējams, ir, un centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmas.

Es novēlu jums laimīgu iepirkšanos!Paldies par jūsu uzmanību!!!

Tagi: panelis sony playstation 5, mazo objektīvu soma, zv1, leņķa sony objektīvs, soror šarmu, a7c būris, x3000, fdr x3000, consol psp, jostas foto.

Datu lapa

Iepakojums
Izmantošana Videokamera
Stils Aukliņu, Somas
Veids Objektīva Lietas
Zīmola Nosaukums Sony
Modeļa Numurs AKA-MCP1

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

SONY AKA-MCP1 SONY AKA-MCP1 objektīva seguma HDR-AS300 HDR-AS300R FDR-X3000 FDR-X3000R seguma

SONY AKA-MCP1 SONY AKA-MCP1 objektīva seguma HDR-AS300 HDR-AS300R FDR-X3000 FDR-X3000R seguma

Saistītie Produkti: