Jauns Izpārdošana
Geepro 30x30x5cm 3D Piramīdas Forma Studio Akustisko Putu Skaņas Putu Skaņas Izolācija Aizsardzības Sūklis skaņas izolāciju Akustisko Paneļu Skatīt lielāku

Geepro 30x30x5cm 3D Piramīdas Forma Studio Akustisko Putu Skaņas Putu Skaņas Izolācija Aizsardzības Sūklis skaņas izolāciju Akustisko Paneļu

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€11.08

-6%

€11.91

Kopīgot

Vairāk informācijas

Paketē Iekļauts:

6 x Akustiskās putas

Funkcijas:

BIEZĀKA IR LABĀK: 2-collu biezu akustisko paneļu.Sasniegtu optimālu skaņas absorbcijas un atstarošanas ar mūsu 2 collu biezs piramīdas formas akustisku putas, kas viegli uzklājams uz sienas, griesti un durvis.Beidzot saņemt, skaņas skaidrība, ko jūs meklējat!

VIEGLI noklāt LIELUS laukumus : Iegūt plašāku pārklājumu vairāk ātri!Mērīšanas ērtu 12"x12"x2", katra flīze aptver 1 kv.ft.Lai segtu virsmas 24 kv.pēdu, jums būs nepieciešama tikai 24 iepakojumus.

UZLABO SKAŅAS KVALITĀTI NUMURĀ : Iegūt, ka ideāls ierakstīšanas vai skaņas absorbciju, jūs meklējat.Nogalināt atbalss, atbalsojoties un viļņi ar šī ideāla sienas putas, ideāli piemērots ierakstu studijas, mājas teātri, vai vispārējā skaņas samazināšana.

SKAŅAS SAMAZINĀŠANAS PIRAMĪDAS FORMA : Izstrādāta, jo īpaši, lai optimizētu skaņas kvalitāti un samazināt, akustisko paneļu izmanto piramīdas forma, lai sasniegtu maksimālo virsmas laukumu iespējamo, skaņas kontroli.Jūs varat dzirdēt atšķirību!

Izmanto Droši Materiāli : Izstrādāts no uguns izturīga materiāla, tas skaņas izolācijas putas ir droši lietot uz maza un vidēja izmēra telpām.Izslēgt skaņu un droši to dara!

Specifikācijas:

Materiāls: augstas kvalitātes putas

Krāsa: Melna

Izmērs:30x30x5cm (12x12x2")

Svars: 328g

Piezīme:

1.Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem,attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā.

2.Pateicoties manuāla mērīšana un dažādas mērīšanas metodes, lūdzu, ļauj 1-3cm novirze.Paldies!

/ Par pakalpojumu /

Uz Laiku Piegādi Pilnu kompensāciju, ja produkts nav saņēmis garantēto piegādes laiks

Ilgāk Aizsardzības 15 dienu vairāk aizsardzību pēc pasūtījuma pabeigšanas

Atdevi, Papildu ienākumus jebkuru produktu,tikai tiem, ideālā stāvoklī

Garantēta Kvalitāte Garantēta Kvalitāte vai Pilnu kompensāciju

Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkuru problēmu, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

Tagi: sakausējuma akustiskās, skaņas pierādījums sienas paneļiem, balta, gumijas lentes ūdensizturīgs, akustiskās putu 50x50x5 cm, poron poliuretāna putas, obserb skaņas panelis, piramīdas skaņas, tirdzniecības akustiskās putas, acoust putas, akustiskās skaņas pierādījums.

Datu lapa

Veids Skaņas Izolācijas Putas
Materiāls Poliuretāns
Sertifikācija CE
krāsa melns
Izmērs 30x30x5cm (12x12x2")
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Geepro 30x30x5cm 3D Piramīdas Forma Studio Akustisko Putu Skaņas Putu Skaņas Izolācija Aizsardzības Sūklis skaņas izolāciju Akustisko Paneļu

Geepro 30x30x5cm 3D Piramīdas Forma Studio Akustisko Putu Skaņas Putu Skaņas Izolācija Aizsardzības Sūklis skaņas izolāciju Akustisko Paneļu

Saistītie Produkti: