Jauns Izpārdošana
46 mm Monētu Kapsulas Turētājs un Aizsargāt Blīvi Monētu Turētājs Gadījumā Kārba Monētu Kolekcijas Piederumi (8 Izmēri, 30 Gabali) Skatīt lielāku

46 mm Monētu Kapsulas Turētājs un Aizsargāt Blīvi Monētu Turētājs Gadījumā Kārba Monētu Kolekcijas Piederumi (8 Izmēri, 30 Gabali)

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€7.95

-17%

€9.69

Kopīgot

Vairāk informācijas

未标题-1

Atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai.

100% Oriģināls, un ar bez maksas, pēc-pārdošanas garantija.Kvalitātes monētu kapsulas: izgatavoti no augstas pārredzamu un biezāka materiāla, putekļu necaurlaidīgs un oksidācijas izturīgas; Apaļa monēta gadījumā ir iekšā izmērs ir 46 x 3 mm, var turēt ne lielāku par 46 mm monētas, jubilejas monētas

8 Izmēri eva putas starplikas pieejams: nāk ar 8 dažādu izmēru 17 mm, 20,5 mm, 25 mm, 27 mm, 30 mm, 32 mm, 40 mm un 46 mm, var turēt populārākās monētas, viegli atdalīt putu gredzeni no putu spilventiņi, pamatojoties uz savu monētu izmēru, stop monētas slīdēšanu un skrāpējumiem

Pusmēness atvēršanas dizains: katras kārtas monētu lieta ir pusmēness atvēršanas ārpus loka, vairāk piepūles, lai atvērtu, padarot to ērti lietot

Labas zīmogs: skaidrs monētu turētāji veicinātu uz monētu uzglabāšanas, apskate un apmaiņa, augšējo un apakšējo snap kopā droši, putekļu necaurlaidīgs un antioksidatīvo, aizsargāt iekšā monētas droši, jauka dāvana monētas mīļotājiem

Materiāls:PS

krāsa:Caurspīdīgs

Iepakojuma Saturs:

30 * monētu kapsulas

30 * Gasket

1 * uzglabāšanas kaste

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Par Mums

Mēs sniegt labu produktu ar labāko cenu,mēs atbalstām Vairumtirdzniecība/Drop Kuģniecības Lai

1. Lai Piliens Kuģniecības pasūtījumu, lūdzu, piezīmi"dropshipping kārtībā", mēs to prioritāti.

2. Vairumtirdzniecības/Kritums Piegāde pirkumiem, ja jums ir kādas idejas par cenu vai paketi,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš,mēs sniegs jums vislabāko pakalpojumu, lai apmierinātu jūsu prasības.

Par Maksājumu

Ja jūs apmierināt jebkuru problēmu, kad maksājuma veikšanas, lūdzu, sazinieties ar www.winwithwow.lv Klientu Apkalpošanas Centrā ar lūgumu palīdzēt:

Par Sūtījumiem

1.Mēs nosūtīt pasūtījumus ASAP robežās 2-5 dienu laikā(izņemot brīvdienas un svētku dienas), kad jūsu maksājums ir aizpildīts parasti.

2.Lūdzu, uzrakstiet pilnu piegādes adresi, ar pareizu tālruņa numuru un pasta indeksu, it īpaši Krievijas un Baltkrievijas pircēju, lūdzu, apstipriniet savu vārdu un uzvārdu.

3.Lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs neesam atbildīgi par muitas nodokļiem.Lūdzu muitošanas ar sevi.

4.Mēs piedāvājam gan pēc kuģniecības un izteikt shippings.Lielākajā daļā valstu, pasta piegāde aizņem apmēram 25-35 darba dienas, un, ilgāk, dažās valstīs, piemēram, Brazīlijā, Peru.

Express shipping inlcude DHL, EMS, www.winwithwow.lv Premium Kuģniecības un Īpašu Līniju, piemēram, Aramex.Paiet apmēram 7 dienas.(Tā būs kavēšanās ja jūsu valsts satikties ar kādu problēmu,Darbinieku streiku,laika problēma, un tā tālāk.)

Par Pēc-pārdošanas Servisa

Mēs esam uzticami un pārdevējam mums ir profesionāli pēcpārdošanas servisa visām mūsu muitas.Ja ir kāds jautājums par pasūtījumu,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš ,mēs vienmēr šeit, kamēr jums ir laimīgs, atbilde.

Par Atsauksmes

1. Lūdzu, pārbaudiet iepakojuma un objektu, ja jums uzmanīgi, lai pārliecinātos, ka tur nav problēma.

2. Ja jums ir kādas problēmas vai nav pilnībā apmierināts ar savu paketi,lūdzu, nebaidieties, sazinieties ar mums, vispirms, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.Mēs jums atrisināt problēmu, lai apmierinātu tevi.

3. Ja nav problēmu, lūdzu, atstājiet mums 5 zvaigžņu pozitīvas atsauksmes.

Savu solījumu, ir mūsu vislielākā motivācija ! ! !

Tagi: q monētu kaste, 27mm monētu kapsula, 42mm monētu kapsula, pārklājumu monētu kapsulas, ideja monētu kaste, monētu kapsulas nespresso, monētu kapsulas, metāla nauda, 13mm monētu kapsula, nīderlandes naudu.

Datu lapa

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs Monētu Kapsulas
Materiāls Citi
Ir Smart Ierīces No
Forma Jar

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

46 mm Monētu Kapsulas Turētājs un Aizsargāt Blīvi Monētu Turētājs Gadījumā Kārba Monētu Kolekcijas Piederumi (8 Izmēri, 30 Gabali)

46 mm Monētu Kapsulas Turētājs un Aizsargāt Blīvi Monētu Turētājs Gadījumā Kārba Monētu Kolekcijas Piederumi (8 Izmēri, 30 Gabali)

Saistītie Produkti: