Jauns Izpārdošana
Motociklu Vējstikla Vēja Deflektori piemērots Harley Softail Deluxe Tauku Zēns 2005-2017 Slim FLS 2012-2017 Skatīt lielāku

Motociklu Vējstikla Vēja Deflektori piemērots Harley Softail Deluxe Tauku Zēns 2005-2017 Slim FLS 2012-2017

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€111.54

-19%

€139.42

Kopīgot

Vairāk informācijas

Funkcijas Pēcpārdošanas 100% Pavisam Jaunu Priekšējā stikla būs novirzīt vairāk vēja ērtāk braukt Šo Stiklu par Motocycle ir ar efektīvu dizainu un nodrošina labāku vēja aizsardzību Materiāls : Augstas Kvalitātes PC Lielums : Kā Parādīts Attēlā(Lūdzu, ļauj 1-3cm atšķirības, manuāla mērīšana) Nr. uzstādīšanas instrukciju Krāsa: Skaidrs Uzstādīt: Derīgs Harley Softail Slim FLS Tauku Zēns FLST FLSTC FLSTF FLSTFB FLSTN(Lūdzu, vēlreiz apstipriniet savu motociklu, ir tieši tas pats kā mums, pirms iegādāties)

Maksājuma Iespējas: -apmaksāt savu pasūtījumu uz www.winwithwow.lv,veiciet tālāk norādītās darbības: -Izvēlieties secību un noklikšķiniet uz"Pay Now" pogu -Izvēlēties sev vēlamo apmaksas metodi, uz izrakstīšanās lapā Par Mums: -Vairumtirdzniecība ir pieejams.Mūsu ražotne padara vietas dažādas formas, izmēriem, krāsas un materiālus -Mēs esam visvairāk profesionālo motociklu detaļu ražotāji vairāk nekā 10 gadus un pārdot tirgotājiem no visas pasaules. -Ja jūs meklējat lielu kvalitātes detaļas, mēs esam šeit, lai jums palīdzētu. -Mēs veikt augstas kvalitātes detaļas, lai Lielākā daļa Ķīniešu Ltv, dirt velosipēdi, motorolleri, mopēdi, go karts ,motorzāģi,zāles pļāvēji,golfa mašīnu tirgus.Mēs arī veikt lielus inventāra sacīkšu daļām piemērots nosaukums zīmolu velosipēdi, piemēram, Yamaha, Suzuki, Harley Davidson u.c.Par Kuģniecības: -Mēs apreciate, ja jūs varētu atstāt mums savu" Telefona Numurs", ziņu ar mums, lai padarītu piegādi ātru un drošu -To veiks 10 līdz 20 darba dienu laikā no ķīnas apvienotās KARALISTES ,ASV,Austrālijā un par 15-35 darba dienu laikā, uz citām vietām. -ietver īpašus pakalpojumus, piemēram, uzskaites un reģistrācijas.Nav atbildīgas par importa nodokli un muitas nodokli.Par Atsauksmes: -Mūsu mērķis ir, lai pārliecinātos, ka jums ir laimīgs klients un patīkamu iepirkšanos ar mums.Mēs atzinīgi novērtēja, ka, tiklīdz jūs saņemat jūsu objektu, jūs arī mūs atstāt pozitīvu atsauksmi. -Tavs komentārs ir tik vērtīgs, un svarīgi, lai mums!Ja esat apmierināts ar pirkumu un mūsu pakalpojumiem, lūdzu, dodiet mums 5 zvaigznes. -Lūdzu, dodiet mums iespēju, lai atrisinātu visas problēmas.Mēs saprotam, ka bažas un neapmierinātību, iespējams, ir, un centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmas.Lūdzu, e-pastu mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas atsauksmes vai atvērt jebkuru strīdu. -Ja jums ir kādi jautājumi,lūdzu, rakstiet mums caur ziņu.

Tagi: harley dāvidsona flhx, harley vējstikla, fxbb, breakout, harley tauku zēns flstf, davidson harley, harley davidson heritage softail classic, vespa vējš, sportster priekšējā stikla, deflektors moto.

Datu lapa

Postenis Svars 5.2kg
Fitment2 Derīgs Harley Slim FLS 2012-2017
Fitment1 Derīgs Harley Softail Deluxe Tauku Zēns 2005-2017
Modeļa Nosaukums MP-227-TR
Vienuma Tips Priekšējie Stikli/Vēja Deflektori
Motobike Padarīt Harley-Davidson
Zīmola Nosaukums FTMTACC
Materiāla Tips Augstas Kvalitātes PC

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Motociklu Vējstikla Vēja Deflektori piemērots Harley Softail Deluxe Tauku Zēns 2005-2017 Slim FLS 2012-2017

Motociklu Vējstikla Vēja Deflektori piemērots Harley Softail Deluxe Tauku Zēns 2005-2017 Slim FLS 2012-2017

Saistītie Produkti: