Jauns Izpārdošana
Dimanta Krāsošana 5D Komplekts Kārtu Pilnīgu Urbt DIY Jūras Retro Ilustrācijas Izšuvumi Mozaīkas Gleznas Krustdūrienā Mājas Dekoru Skatīt lielāku

Dimanta Krāsošana 5D Komplekts Kārtu Pilnīgu Urbt DIY Jūras Retro Ilustrācijas Izšuvumi Mozaīkas Gleznas Krustdūrienā Mājas Dekoru

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€11.99

Kopīgot

Vairāk informācijas

★ Viegli un jautri DIY ar vienkāršas instrukcijas: Ērts, parocīgs un piemērots zīmēšanai ar ģimenēm un draugiem, Liels izklaides un atpūtas darbība.

★ Krāsains rhinestones ar spilgtu vizuālo efektu, mīksts un salokāma auduma ar augstas izšķirtspējas, krāsa-izdots un precīzs modelis.

★ Pilnīgu Komplektā Ietilpst: Sveķu rhinestone krelles, pašlīmējošos-no audekla, Plastmasas Paplātes, Līme un Punkts Urbt Pildspalvu.

● 1 x Dotting urbt pildspalvu

● 1 x Reņu

● 1 x Māliem (Var to izmantot, lai stick sveķu dimanta)

● 1 x Audekls

● 1 Komplekts Multi-krāsu Sveķu Dimanta

▲ (Bez krāsošanas rāmis)

1. Sveķu dimanta neēdamu, neļaujiet bērniem spēlēt, lai izvairītos no negadījumiem, piemēram, rīšanas.

2. Zīmējums ir nepieciešams, lai būtu tīras, Pretējā gadījumā, līmes spēku ietekmē.Ja ir netīrumu pielipšanas var tos ietekmēt ar zemas temperatūras cieto dzelzs.

3. Dimantus, lai saglabājas lipīga gumija hermētiskumu.

4. Šī ir DIY dimanta krāsošana, ne gala attēlu, jums ir nepieciešams, lai pabeigtu to, ko pats.

5. Visi produkti ir novērtēti ar rokām, tāpēc, lūdzu, ļauj 1-2cm novirze.

6. Sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes.Ceram uz jūsu sapratni.

1. Atvērt lodziņu un pārbaudīt dimanta izdarīt speciāliem instrumentiem. 2. Skatiet tabulu zemāk, audekla, lai atrastu atbilstošu magic cube dimanta. 3. Piemērot atbilstošu summu dimanta līmi ar pildspalvu. 4. Stick atbilstošo dimanta. 5. Stick dimanta uz atbilstošo audekla. 6. Pārējo dimanti, var likt iekšpusē zip lock maisiņos. 7. Izmantot grāmatu vai jūsu puses, lai nospiediet dimantus, lai nodrošinātu, ka tā ir vairāk resns. 8. Lai pabeigtu labs dimanta zīmēšanas, ielieciet to jūsu atlases piemērotu shēmu (Šo preci nav nodrošināt sistēmu)

Tagi: dimanta glezniecību, akrila krāsas, eevee dimanta krāsošanas komplekts, 5d diamon krāsošana, dimanta izšuvumi retro, dimanta glezniecības pilnībā kārta amerikāņu, dzinēja kapitālais remonts komplekts, dimanta paiting komplekts, 5d dimanta diamante krāsošana, notepad retro, dimanta krāsošana komplekti, pilna urbt lauvas.

Datu lapa

Modelis Tips skatuvisks
Ārējā Iepakojuma PAPĪRA MAISS
Rāmis No
Audekls Iepakošanas Metode Sarullēts
Krāsu skaits 1-30
Ielīmēšanas Apgabals Pilna
Forma Trīsdimensiju
Tēma Ainavu / Retro
Izmērs
Iestatīt Tipu
Materiāls Akrila
Izmantošana Gleznas
Dimanta Krāsošana Rīks
Stils Mūsdienu
Dimanta Forma KĀRTA
Veids, Vairumtirdzniecība No
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Tips

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Dimanta Krāsošana 5D Komplekts Kārtu Pilnīgu Urbt DIY Jūras Retro Ilustrācijas Izšuvumi Mozaīkas Gleznas Krustdūrienā Mājas Dekoru

Dimanta Krāsošana 5D Komplekts Kārtu Pilnīgu Urbt DIY Jūras Retro Ilustrācijas Izšuvumi Mozaīkas Gleznas Krustdūrienā Mājas Dekoru

Saistītie Produkti: