Jauns Izpārdošana
Ziemeļvalstu zelta mazo gultu, lielu gultu, bērnu leļļu nams lelle miega mēbeles Skatīt lielāku

Ziemeļvalstu zelta mazo gultu, lielu gultu, bērnu leļļu nams lelle miega mēbeles

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€21.54

Kopīgot

Vairāk informācijas

Ziemeļvalstu zelta mazo gultu, lielu gultu, bērnu leļļu nams lelle guļ mēbeļu Apraksts: Izmērs:Mazs gultu: 28.6 * 15 * 16cm, Liela gulta: 45.1 * 21 * 19.2 cm Materiāls:metāla Daudzums: 1 gab Piezīmes: 1. Lūdzu, ļauj 1-2CM atšķiras, jo manuāla mērīšana. 2. Īstās krāsas var nedaudz atšķirties no attēlos, jo datora ekrāna rezolūcijas,spilgtums,kontrastu utt.Ceru, ka izpratne.Ir jauka iepirkšanās diena!

Kuģniecības Un Iepakojums

1.Mēs piedāvājam pakalpojumu par Dropshipping kārtību un Vairumtirdzniecības lai , Laipni Piliens nosūtītājs un Vairumtirdzniecības pircējs pasūtīt no mūsu Veikala. 2.Parasti,mēs nosūtīt savu posteni, 2-5days . 3.Noteikumi ir atšķirīgi katrā valstī, diemžēl nav veids, kā mēs lai zinām, relus, noteikumus, paražas tradīcijas, prakse, dokumentu, kas katrā valstī, Tāpēc mēs nevaram sniegt konsultācijas par nodokļiem savā valstī, bet, ja jūs zināt informāciju, nodokļu noteikumiem, kas jūsu valstī, vienkārši pateikt mums, mēs esam vairāk nekā priecīgi, lai sekotu jūsu soli.

Atsauksmes

1.Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi. 2.Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

Zīmola Stāsts

Mēs esam veikals, kas veltīta augstas kvalitātes rotaļlietas.Jūs varat redzēt visu veidu rotaļlietas, mūsu veikalā, tostarp dekompresijas rotaļlietas bērniem, dekompresijas rotaļlietas pieaugušajiem, gan plīša rotaļlietas, kas meitenēm patīk.Dropshipping pircēji var šeit ierodas, lai uzzinātu par precēm, kuras vēlaties iegādāties.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrastu tos jums un piedāvāsim jums vislabāko cenu, pat ja tie nav, šķiet, mūsu veikalā, taču atcerieties, lai nosūtītu mums skaidru attēlu, mēs atbildēsim jums, cik ātri vien iespējams!Ja jums patīk mūsu veikals ir stils, pls savākt mūsu veikalā un mēs dos jums nelielu pārsteigumu, un dažas labas ziņas par atlaidi no laika uz laiku!

Tagi: lelle sport, 16 mēbeles, 16 figur, lelle par klaidonis, dīvāns dīvāns, lielo leļļu namiņš, miniatur māja, antīko leļļu dīvāns, lelle furnitur, 16 karavīrs.

Datu lapa

Vecums > 14 gadiem
Veids Mēbeles Rotaļlietas Komplekts
Ziemeļvalstu zelta mazu gultas
Materiāls Metāla
Dzimums Unisex
Brīdinājums tālu prom no uguns
lielu gultu bērnu leļļu nams
krāsa Zelta
Izmērs 45.1*21*19.5 cm
Mēroga 1
lelle miega mēbeles

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Ziemeļvalstu zelta mazo gultu, lielu gultu, bērnu leļļu nams lelle miega mēbeles

Ziemeļvalstu zelta mazo gultu, lielu gultu, bērnu leļļu nams lelle miega mēbeles

Saistītie Produkti: