Jauns Izpārdošana
Jaunu Pārplānošana Autiņbiksīšu Soma Sport Organizators Ar Mainīgām Pad, Vienkāršu, Cietiem Modelis, Ūdensnecaurlaidīga Skatīt lielāku

Jaunu Pārplānošana Autiņbiksīšu Soma Sport Organizators Ar Mainīgām Pad, Vienkāršu, Cietiem Modelis, Ūdensnecaurlaidīga

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€15.18

Kopīgot

Vairāk informācijas

Klientiem, Kuri Nopirka Šo Preci Arī Nopirka

Apraksts

Jaunu Pārplānošana Autiņbiksīšu Soma Sport Organizators Ar mainīgām Pad, Vienkāršu, Cietiem Modelis, Ūdensnecaurlaidīga Apraksts Izmēri L x W x H (collas): 13 x 6 x 14; cm: 30 x 21 x 46 Ar rāvējslēdzēju , plecu sport siksnas, BPA-free, Ftalāts-bezmaksas Jaunais dizains padara uzglabāšanu un stabilitāti, vienlaikus saglabājot vairāk preces iekšpusē maisā viegli pieejami.Jauno autiņbiksīšu soma ir īpaša plecu jostas, kas viegli pārvērst to no pleca soma ar ratiem soma (vai pat rokas soma).Pilnīgi deviņi kabatas, tostarp 5 interjera paslīdēt kabatas. 4 ārējie kabatām (2 sānu kabatas, lai jūsu mobilo tālruni , 2 rāvējslēdzēja kabatas, viegli pieejama kabata un spilveniem mainīt spilventiņu, kas mašīna mazgājami) .Šo autiņbiksīšu somā lepojas bars jaunas funkcijas, ka mātēm un tēviem, lūdza : zip-top slēgšana nodrošina mantas palikt droši autiņbiksīšu soma, tote sistēmas daudzpusība un viegli piekļūt tech kabatā.Galvenā Iezīme 1.Izmantot vai nu regulējams plecu siksnu vai greifers rokturi jaunu autiņbiksīšu soma ir īpaša plecu jostas, kas viegli pārvērst to no pleca soma ar ratiem soma.

2.Ietver mašīna mazgājami maiņa pad BPA-free, Ftalāts-bezmaksas 3.Karājas kārtīgi par klaidonis ērtības jauns dizains, nākamās paaudzes mammas un tēti. 4.Pasūtījuma slaidu kabatas karājās mobilo telefonu Pieņemšanas mobilo tālruni viegli redzamība ir ļoti svarīgi, lai mūsdienu vecākiem Pakete iekļauj Autiņbiksīšu soma sport organizer x 1 Mašīna mazgājami maiņa pad Paziņojumu Nelielas krāsu atšķirības ir pieņemamas sakarā ar gaismu un ekrāns .

Foto

Sertifikācija

Par Atgriezeniskās Saites/ Guarentee

1. Visi produkti ir 100% pavisam jaunu un pārbaudīta, pirms nosūtīšanas.

2. Klienta apmierinošu ir Awatop Veikala galvenais mērķis.ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem.lūdzu atstāt mums 5 zvaigznēm atsauksmes.

3. Ja jums ir problēma vai jautājums par savu darījumu lūdzu, sazinieties ar mums, pirms aiziešanas jebkāda veida atsauksmes.

4. Visi e-pasti tiks atbildēts 1 darba dienas laikā.ja jums nav saņemt mūsu atbilde.lūdzu, lūdzu, atkārtoti nosūta jūsu e-pastu vai sūdzību ar mūsu menedžeri.Par Muitas Nodokļu un nodevu

1. Pasūtījums tiks pasludināti par nekustamā deklarāciju vai klientu prasībām.

2. Varbūt jūsu pasūtījums būs jāmaksā papildu ievedmuitas nodokļi, nodokļi vai citi muitas nodevas.

3. Ievedmuitas nodokļi, nodokļi vai citi muitas maksājumi tiks savākti kuģniecības uzņēmums pēc piegādes

4 Piegādātājiem nav atbildīgs par kavējumiem, kas radušies muitas departaments savā valstī.

5. Papildu izmaksas vai kavjumiem laikā var rasties starptautiskajā tirdzniecībā.mēs patiesi ceram, ka jums nav izmantot papildu ievedmuitas izmaksas vai muitošanas kavēšanos, kā reson, pieprasot kompensāciju vai atstājot negatīvas atsauksmes.Par Garantijas Laiks

1. 12 mēnešu Garantija.Iegādāties ar pārliecību! (Izņemot aksesuāriem)

2. Ja objekta id bojāts, lūdzu, paziņojiet mums 3 dienu laikā pēc tam, kad saņemt.Neatveriet strīdu bez paziņojuma.

3. Ja jūs neesat pārliecināta, kad jūs saņemsiet savu preci.lūdzu, nogādājiet to atpakaļ 7 dienu laikā, lai aizstātu pēc tam, kad saņemts atdevi.Vai piedāvāt kompensāciju (neietilpst kravas) pēc tam, kad mēs saņemt nekvalitatīvu preci.

4. Ja objekts tiek defektu, pēc 3 mēnešiem, jūs joprojām varat nosūtīt mums atpakaļ.mēs nosūtīsim jums nomaiņa saņemot nekvalitatīvu preci.Bet jums ir jāmaksā papildu sūtīšanas maksa.

Tagi: vīriešu ratiņu soma, lieli filca caddy, liels diapper soma, organizators soma bērnu ratiem, zemes autiņi soma, bērnu soma salu, soma mammai sport, sieviete diper soma, portatīvā gultiņa autiņbiksīšu soma, tous autiņbiksīšu soma.

Datu lapa

Zīmola Nosaukums salu
Modelis Tips Cietie
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Postenis Augstums 12inch
Objekta Garumu 18inch
Objektu Platums 8inch
Galvenais Materiāls Kokvilnas Audums
Slēgšanas Tips rāvējslēdzēju
Izmērs (30cm
Stils Messenger Somas
Vienuma Tips Autiņbiksīšu Somas
Postenis Svars 0.38kg
Modeļa Numurs YY30

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Jaunu Pārplānošana Autiņbiksīšu Soma Sport Organizators Ar Mainīgām Pad, Vienkāršu, Cietiem Modelis, Ūdensnecaurlaidīga

Jaunu Pārplānošana Autiņbiksīšu Soma Sport Organizators Ar Mainīgām Pad, Vienkāršu, Cietiem Modelis, Ūdensnecaurlaidīga

Saistītie Produkti: