Jauns Izpārdošana
BTMETER BT-605A Clamp Meter 600A AC/DC Skavu Pašreizējo Zondes Amp Adapteris Ideāls Darbam ar Digitālo Multimetru Skatīt lielāku

BTMETER BT-605A Clamp Meter 600A AC/DC Skavu Pašreizējo Zondes Amp Adapteris Ideāls Darbam ar Digitālo Multimetru

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€15.68

-37%

€25.29

Kopīgot

Vairāk informācijas

Lai jums: Visi mūsu produkti tiek garantēta kvalitāte.Ja jums ir kādi jautājumi par mūsu produktiem, lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums.Pēc tam, kad mēs redzam ziņu, mēs atbildēsim jums, cik ātri vien iespējams.Liels paldies par jūsu pirkumu!

BTMETER--profesionālā Testēšanas un Mērījumu risinājumu sniedzējs.

Mēs veltīta sevi, lai testēšanas,mērīšanas un uzraudzības instrumentu un programmatūru, kas ir plaši izmanto elektrotehnikā,HVAC,automobiļu,tīkla problēmu novēršana,kā arī amatieriem,elektroiekārtas,rūpniecības,apstrādes un kalibrēšanas programmas.

Produkta Apraksts

★【AC/DC 600A ar Skavu Zondes] aicina Spēj mērīt AC/DC līdz 600 ampēri, BT-605A skava adapteris ir būvēta augstāka par esošo mērījumu. ★【Lielisks Sabiedrotais, lai DMMs] aicina 1mV uz ampere produkciju un standarta 3/4 collu banānu sveces padara to par saderīgu ar lielāko multitesters, kas piedāvā ar 1mV jutību. ★【Precīzu Ampere Mērījumu] aicina+/- 3.0%+10 precizitāti signālu izejas atgriešanos.Ar bultiņu uz Žokļa norāda uz DC strāvas virzienu pozitīvi pašreizējā plūsmu ( no pozitīvā uz negatīvo) ★【Viegli lietojams] aicina Maksimālais Žokļa Kalibra Izmēru līdz 1.77 collas (45mm), ļauj veikt precīzu AC vai DC strāvas stiprums ampēros mērījumu līdz 600 ampēri bez pārrāvuma ķēdes. ★【Padomus] aicina Liekot amp-skava uz strāvas vadu nevarētu iegūt, lasot, jums ir nepieciešams, lai amp skava ap live wire tikai, vai izmantot "AC līnijas sadalītājs".

Specifikācija

❈DC Strāva: 600 ❈AC Strāva: 600 ❈Žokļa Kalibrs: 1.77 collas ❈Produkcijas Pārveidošana: 1mV/1A ❈Pārveidošanas Precizitāte: +/- 3.0% + 5 cipari ❈Izejas Pretestība: 10K ❈Izmērs: 7.05*3.54*1.42 collas

Padomi par BT-605A:

☞Perfekti strādāt ar BTMETER multimetri, piemēram: BT-770M, BT-770N, BT-770K, BT-90EPD, BT-90EPC, BT-6688G, BT-6688H, utt. ☞, Kad veikt DC strāvas mērījumu, vienmēr nospiediet "REL" taustiņu uz multimetrs, lai zeroes to ārā. ☞, Kad veikt AC strāvas mērījumu, vienmēr izmantot skavas, iet apkārt live wire tikai, vai izmantot "AC līnijas sadalītājs" ☞Pievienojiet melno banana plug BT-605A AC/DC Strāvas Skava Adapteri "COM" ostas un sarkanā banānu spraudni "µA mA" ostā. ☞Nospiediet "IZVĒLĒTIES" pogu uz multimetrs un nospiediet AC/DC pogu uz Skava Adapteri, lai izvēlētos "DC" vai "AC" mērīšanas . ☞Bultiņas labajā pusē Žokļa norāda uz DC strāvas virzienu pozitīvi pašreizējā plūsmu ( no pozitīvā uz negatīvo ).

Iepakojums

Clamp Meter*1 Lietošanas Instrukcija*1

♥ Krievijas noliktavas ir noliktavā, un piegādes adrese ir krievijas pasūtījumus.Mēs kuģis no krievijas noliktavā.Jūs varat saņemt produktu par trīs līdz desmit dienu laikā.

♥ Produkts ir noliktavā U. S. noliktavā.Ja saņemšanas valsts ir ASV, tas var tikt nosūtīti no U. S. noliktavā.Jūs varat saņemt produkta trīs līdz septiņas dienas pēc tam, kad produkts tiek piegādāts.

Tagi: clamp meter ac dc strāvas, mestek digitālo clamp meter ac dc strāvas, skava pašreizējo, ammet, xl4016, oscilloscop zonde, pašreizējā zondes clamp meter, skava apstākļu sakritība mērītājs, 220v ac uz 12v dc es auto strāvas adapteris konvertētājs, digitālā clamp meter multimetri ac dc voltmetrs.

Datu lapa

Modeļa Numurs BT-605A
Svars 400g
Baterijas Tips 9V(6F22)X1
Sertifikācija NAV
Žokļa Kalibra 45mm
Signāla izeja 1mV/1A
Mērīšanas Strāvas Diapazons 600A
Strāvas led
Zīmola Nosaukums BTMETER
DIY Piederumi ELEKTRISKĀ
LĪDZSTRĀVAS/MAIŅSTRĀVAS Slēdzis
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

BTMETER BT-605A Clamp Meter 600A AC/DC Skavu Pašreizējo Zondes Amp Adapteris Ideāls Darbam ar Digitālo Multimetru

BTMETER BT-605A Clamp Meter 600A AC/DC Skavu Pašreizējo Zondes Amp Adapteris Ideāls Darbam ar Digitālo Multimetru

Saistītie Produkti: