Jauns Izpārdošana
1100pcs/daudz SW868-TH13 - 868MHz Vara spirālveida Antenas 2.15 dBi pavasara antenas 868mhz Skatīt lielāku

1100pcs/daudz SW868-TH13 - 868MHz Vara spirālveida Antenas 2.15 dBi pavasara antenas 868mhz

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€99.79

Kopīgot

Vairāk informācijas

1100pcs/daudz SW868-TH13 - 868MHz Vara spirālveida Antenas|RF antena|pavasara antena

1100pcs * SW868-TH13

Īss ievads: SW868-TH13 ir vara pavasara antena.Tā ir speciāla antena, kas paredzētas bezvadu sakaru sistēmu (868MHz).Tas ir labi VSWR, maza izmēra, ģeniāls struktūra, viegla montāža, stabilu sniegumu, ar labu anti-vibrācijas un novecošanās spēju.

Iezīmes: Frekvences diapazons: 868 MHz (+ / -5) VSWR: Ieejas pretestība: 50 Ω Maksimālā jauda: 5 W Iegūt: 2.15 dBi Svars: 1g Augstums: 13 + / -1 mm (9.25 T) Antenas Krāsa: Varš krāsa, Interfeisa Tips: metināts tieši

Produkta rādīt:

Izmērs:

VSWR diagramma:

Mūsu kompānija nodarbojas ar pētniecību, izstrādi, ražošanu un pārdošanu ar lietisko internetu(internet of things) produktiem.Mēs veltījām sevi, nodrošina labu RF moduļiem, walkie talkie, moduļi un integrālās ciparu sensora moduļi.Tikmēr, ODM un OEM projekti ir apsveicami.Ar vairāk nekā 10 gadu pieredze produktu dizaina RF un sensori, mums ir nopelnījis labu reputāciju starp mūsu klientiem.

Piegāde

1. Preces tiks nosūtītas 3~5 dienas pēc tam, kad mēs, saņem pilnu samaksu.

2. Mēs negarantējam piegādi laiku uz visiem starptautiskajiem sūtījumiem atšķirību dēļ muitas ieskaita laiku atsevišķās valstīs, kas var ietekmēt to, cik ātri jūsu produkts ir pārbaudīts.

3. Ja jūs nesaņemat preci 60 darbdienu laikā (10 nedēļas), lūdzu, sazinieties ar mums, lai izmeklētu šo lietu.

4. Lūdzu, ņemiet vērā, ka pircēji ir atbildīgi par visiem papildu muitas nodevas, starpniecības maksa, nodevas un nodokļi, kas attiecībā uz ievešanu savā valstī.Šie papildu maksu var tikt savākta laikā par piegādi.Mēs ne kompensāciju kuģniecības maksa par atteicās sūtījumiem.

Mēs varam sniegt EMS, DHL, Fedex, TNT, Ķīna Reģistrā Pēc Gaisa Pasts un utt.

* Visas bezmaksas piegāde uz mūsu veikalu galvenokārt Ķīnā Reģistrēts pasta Sūtījums Gaisa Pastu.

* Ja jums ir nepieciešams, ātra piegāde, piemēram, DHL vai citu, jums būs nepieciešams, papildu maksājumu, pls sazinieties ar pārdošanas, lai novērtētu cenu.

Ar trim aizsardzība

* Poly spilvenu, lai segtu

* Burbulis maisā, lai aizsargātu

* Visbeidzot, dzeltena kartona, lai sniegtu

Atgriešanās Politiku

1. Mēs novērtējam jūsu pasūtījumu un un mēs darīsim visu, lai kalpotu jums.

2. Mēs piedāvājam tūlītēju 7 dienu atgriešanās politiku (7 dienas pēc tam, kad mēs saņemt preci).

3. Atpakaļ postenī, ir jābūt tās sākotnējā stāvoklī.

4. Mēs varam atmaksāt naudu, bez piegādes izmaksas.

1. Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir appreciated.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.

2. Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

3. Par jebkuru jautājumu, pls sazinieties ar mums pa emai l vai pa TradeManager.Piegādes laiks 1.Izlases kārtībā:1-3 dienas 2.Normālā secībā:3-7 dienu laikā 3.OEM Pasūtīt:7-15 dienas 4.ODM Projekts: attīstības laiks ir ap 1 mēnešu laikā pēc visu informāciju apstiprināja.Warrenty 1.100% testa zema kā 0,05% bojātu likme 2.Bezmaksas tehniskais atbalsts MOQ 1.Parauga Rīkojumu: 2gab/pāris 2.OEM Pasūtīt: Vairāk Nekā 1000pcs Aftersale Pakalpojums 1.Dot protēzēm, ja ir kvalitātes jautājums, daļa nākotnē, lai 2.Izvērtēt muitas risku un izvēlēties drošāko kuģniecība laikā, citā periodā 3.Fllow statusa, no laika uz laiku līdz preces nonāk klienta puses 4.NiceRF garantija neattiecas uz produktiem, kas iegādāti, izmantojot trešo personu verdors a) Kādēļ moduli nevar sazināties pareizi? 1) Pārbaudīt, vai joslā, kanāls, likmes, NETO ID ir iestatīts uz to pašu; 2) Pārbaudīt, ja ir elektrības pieslēgums kļūdas; 3) Pārbaudiet, vai modulis ir iespējota (CS augsta); 4) Pārbaudīt, ja antenas savienojums nav pareiza; 5) Pārbaudiet, vai modulis ir bojāts.b) Kāpēc pārraides attālums ir ne vien tā būtu? 1) energoapgādes sprogoties ir pārāk liels; 2) antenu veidi neatbilst, vai nav pareizi uzstādīta; 3) apkārtējā vide ir skarba, stipra traucējumu avoti; 4) Ap co-kanāls traucējumiem; c) Kāpēc saņem datus nepareizs? 1) Nepareizi parametru uzstādījumi; 2) Moduļa datu saskarne ir slikti.

d) Kāpēc man vajadzētu izmantot antenas?

Antena ir svarīgs paziņojums.Šo moduli, mača pretestība ir 50 Omi.Mums ir daudz veidu antenas klientam izvēlēties, lūdzu, sazinieties ar atbilstošo pārdošanas inženieris palīdzēt, vai atrast antenu mūsu mājas lapā.

e) Kāda veida USB tilts valdes man vajadzētu izmantot?

USB Tilts ir noderīgi, lai klientiem, lai konfigurēt parametrus un vienkārši darīt komunikācijas tests ar DATORU.

Tagi: 915 mhz antena, esc fpv, antenas pavasarī, 868 mhz sma antena, 433mhz spirālveida, vara pavasarī, antenas lora, nicerf, 13dBi antena, spirālveida atsperes.

Datu lapa

Modeļa Numurs 1100pcs SW868-TH13 Vara Pavasara Antena
maksimālā Jauda 5 W
Saderīgs Marku/Modeli NAV
Zīmola Nosaukums G-NiceRF
Svars 1g
Biežums 868MHz (+ / -10)
Peļņa 2.15 dBi
Augstums 13 + / -1 mm (9.25 T)
Antenas Krāsa Vara
VSWR <@
Interfeisa Tips Metināta tieši

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

1100pcs/daudz SW868-TH13 - 868MHz Vara spirālveida Antenas 2.15 dBi pavasara antenas 868mhz

1100pcs/daudz SW868-TH13 - 868MHz Vara spirālveida Antenas 2.15 dBi pavasara antenas 868mhz

Saistītie Produkti: