Jauns Izpārdošana
Skatīt lielāku

"Eiropa 2020" ziemas sievietes korejiešu jaunā versija Taisni bieza vilnas mētelis sieviešu Slim liela izmēra a sprādzes atloks ilgi sadaļā vilnas mētelis

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€21.51

-49%

€42.18

Kopīgot

Vairāk informācijas

Cienījamie klienti, laipni lūgti mūsu veikalā .

Ja jums ir kādi jautājumi par produktu, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs atbildēsim jums, cik ātri vien iespējams, tāpēc, ka dažās valstīs ir laiks atšķirības, mēs atbildēsim jums 24 stundu laikā , liels jums paldies.Jūsu sapratni!

Ja jūs neesat pārliecināti par izmēru,lūdzu, ziņojiet jūsu svars, augums,krūtis, viduklis, gūžas utt informāciju,mēs sniegsim jums dažus padomus.Padomi : Cienījamais pircējs,Ja jums ir no krievijas Federācijas, lūdzu atstājiet savu vārdu, uzvārdu un adresi, kā arī jūsu valsts un pilsētas, ja jums vietu pasūtījumu, pretējā gadījumā jūsu pasūtījums būs atpakaļ pie mums, tad jūs paradis to saņemt.Paldies par jūsu sapratni.nekustamā liecina, Pls Piezīme: attēli tiek uzņemti ar reāliem produktiem.Bet sakarā ar dažādiem gaismas un monitora iestatījums.Nelielas krāsu atšķirības varbūt pastāv.

Tagi: ilgi modes mētelis taisni, pants 2. iedaļa 28, korejas plats mētelis, virsdrēbes sievietēm lielu izmēru, § 31 paziņojums, taisni mētelis, korejas izmēra mētelis, uz leju mētelis sieviešu plus izmēra, papildu garu taisnu mētelis, pants 2. iedaļa 21.

Datu lapa

Slēgšanas Tips Vienu Pogu
Piedurknes Garums(cm) Pilna
Modelis Tips Cietie
Piedurknes Stils Regulāri
Modeļa Numurs W93
Apģērba Garums ilgi
Dzimums SIEVIETES
Apkakle Savukārt-Apkakle
Stils Biroja Dāma
Materiāls Poliestera
Veids Platām starām.
Materiāla Sastāvs 31% (ieskaitot) līdz 50% (ieskaitot)
Apdare Kabatas
Virsdrēbes Tips Vilnas & Maisījumi

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

"Eiropa 2020" ziemas sievietes korejiešu jaunā versija Taisni bieza vilnas mētelis sieviešu Slim liela izmēra a sprādzes atloks ilgi sadaļā vilnas mētelis

Saistītie Produkti: