Jauns Izpārdošana
Funssor PROXXON MF70 CNC conversion kit NEMA17 PROXXON MF70 SOLIS Nema 17 stepper MOTOR MONTĀŽAS KOMPLEKTS CNC CONVERSION kit Skatīt lielāku

Funssor PROXXON MF70 CNC conversion kit NEMA17 PROXXON MF70 SOLIS Nema 17 stepper MOTOR MONTĀŽAS KOMPLEKTS CNC CONVERSION kit

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€26.24

-14%

€30.87

Kopīgot

Vairāk informācijas

Proxxon MF70 CNC Komplekts

VIENKĀRŠA MONTĀŽA

* F VAI NEMA 17 LIELUMS STEP MOTORI

* CNC MARĶĒJUMS PAREIZS IZMĒRI

Preces tiks nosūtīti 3 darba dienu laikā pēc tam, kad mēs saņemt jūsu maksājumu(izņemot brīvdienas).

Preces tiks nosūtītas pa vissaprātīgākais veids, piegāde.Piegāde atlaide būs pieejama, pamatojoties uz jūsu pasūtījuma daudzums.

Preces tiks nosūtītas uz adresi, kas savu pasūtījumu,lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu www.winwithwow.lv adrese ir atjaunināta un detalizēti.Jūs varat e-pastu mums, vai ļaujiet man zināt tiešsaistē, ja jūs vēlaties mainīt savu piegādes adresi pēc tam, kad jums vietu secībā.

Piegādes laiks ir atkarīgs no mērķa un citiem faktoriem,tas var līdz pat 10 darba dienu laikā.

Konkrētu valsti, par savu galamērķi var uzlikt, protams, nodokļiem un citiem maksājumiem, lūdzu, uzzināt skaidri par to, ka pirms jūsu iepirkšanās no mūsu veikala.Mēs nevarēsim veikt sekas papildu nodevas un zaudējumus, kas radušies iepriekš minēto iemeslu dēļ.

Lai nodrošinātu, jūs saņemat jūs, lai nodokļu brīva, opon importa, mēs deklarēt to kā "DĀVANU" ar zemāku vērtību.Šī zemākā cena neatspoguļo kopējo cenu, ko maksā, vai tirgus vērtības produktu un, iespējams, neattiecas uz valstīm ar atšķirīgu tarifu noteikumiem.

Pēc tam, kad mēs kuģis preces, mēs jums pa e-pastu kuģniecības informācija, kā arī izsekošanas skaits.

Ja jūsu adrese ir DHL viensētā, lūdzu, pastāstiet mums, pirms jūs maksājat par to, coz, kuģniecības izmaksas ir dažādas .

Visi mūsu objekti ir ja viena gada garantijas apkope.

Ja jūs saņemat nepareizu) vai nekvalitatīvu preci, lūdzu, rakstiet mums robežās 3-7 dienu laikā no dienas, kad jūs saņemat preci,mēs jums pateiks, precīzu procesu atgriešanās.

Ja ir kādas problēmas ar produktiem, jūs nopirka, mēs nodrošināsim, apmaiņas vai kompensācijas produktu maksājumu (kuģniecības un pārkraušanas maksas nav iekļautas) 60 dienu laikā pēc apstiprinātu kvīti.

Pircējs ir atbildīgs atpakaļ nosūtīšanas izmaksas.

Mūsu produkts ir lieliskas kvalitātes,ļoti Reti parādās kvalitātes problēmas,Lūdzu, varat būt drošs pirkums.

Kā atbildīgs pārdevējs, mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu visas problēmas.Mūsu mērķis ir 100% klientu apmierinātību!Mēs novērtējam jūsu pozitīvās atsauksmes un 5 zvaigznes, DSR.Mēs esam apņēmušies, lai jūsu apmierinātību pēc pirkuma.Ja jūs neesat apmierināts jebkāda iemesla dēļ, lūdzu, dodiet mums iespēju, lai to atrisinātu, un pārliecinieties, ka katrs klients 100% apmierināti pirms došanās atsauksmes.Mēs vienmēr atstāj pozitīvu atgriezenisko saiti, lai visiem mūsu klientiem.Par www.winwithwow.lv, NEITRĀLA atsauksmju vērtējums ir ārstēti tieši tāpat kā NEGATĪVAS atgriezeniskās saites.Lūdzu, neatstājiet NEGATĪVU vai NEITRĀLU atsauksmi bez sazinieties ar mums, lai palīdzētu atrisināt jebkuru jautājumu.

Tagi: cnc komplekts mehāniķis, stiprinājuma nema17, nema 17 samazinātu, stiprinājuma proxxon mf70, canon sx270, nema 42 cnc komplekts, nema17 alumīnija mount, nema17 montāžas kronšteins, proxxon rīks, proxxon mf70 komplekts cnc.

Datu lapa

Vienuma Tips Riekstu & Skrūvju Komplekti
Materiāls alumīnija
Modeļa Numurs Nema17
Marke Markenlos
Nosaukums cnc komplekts
DIY Piederumi Metālapstrāde

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Funssor PROXXON MF70 CNC conversion kit NEMA17 PROXXON MF70 SOLIS Nema 17 stepper MOTOR MONTĀŽAS KOMPLEKTS CNC CONVERSION kit

Funssor PROXXON MF70 CNC conversion kit NEMA17 PROXXON MF70 SOLIS Nema 17 stepper MOTOR MONTĀŽAS KOMPLEKTS CNC CONVERSION kit

Saistītie Produkti: