Jauns Izpārdošana
600W vibrators flīzes 100x100cm flīzēšana Apmešanas mašīna ar ko flīzes w/2x1500mAh akumulatoru automātiskās grīdas vibrators nolīdzināšana Skatīt lielāku

600W vibrators flīzes 100x100cm flīzēšana Apmešanas mašīna ar ko flīzes w/2x1500mAh akumulatoru automātiskās grīdas vibrators nolīdzināšana

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€38.32

-26%

€52.49

Kopīgot

Vairāk informācijas

Funkcijas:

1. Piemērots sienas flīzes, mazo grīdas flīzes: izmanto, pārvietošanai un uzstādīšanai grīdas flīzes un sienu flīzes, ievērojami uzlabojot darba efektivitāti.

2. Saprātīga frekvences kontrole: multi-pozīciju regulēšana

3. Super adsorbcijas kapacitāte: 100kg super spēcīgu adsorbcijas spējas, viegli līmēt flīzes.

4. Vienu pogu, vibrācijas, pat tad, spēkā: var regulēt vibrācijas biežumu, lielumu, ķieģeļu, varat labot šo stāvokli ķieģeļu un uzlabotu efektivitāti.

5. Battery life: Iebūvēts 3000 mAh litija akumulatoru, ātrās uzlādes, ilgstošu akumulatora ekspluatācijas laiku.

6. Ar vienu roku darbība: stabilu un drošu ekspluatāciju padara jūsu darbu vieglāku, piemērots inženieru komandas, un arī piemērots mājas lietošanai.

7. Pavasara bloķēšanas mehānisms dizains: ērti un bez piepūles.

Specifikācijas:

Jauda: 600W

Ieeja: 220V-240V 50-60HZ

Jauda: 10.8 V-12.8 V

Akumulatora jauda: 15 00 mAh

Litija baterijas kapacitāte: 12VF

Uzlādes laiks: 3H

Darba laiks: >15H

Vibrāciju biežums: 12000r/min

Vibrācijas Ātrums: 6-ātrumu regulēšana

Adsorbcijas spēku: 100Kg

Iesūkšanas diametrs: 12.8 cm/5"

Piemērota flīžu: līdz 100x100cm

Produkta svars: 1200g

Mašīnas Vadītājs Materiāls: Alumīnija-magnija sakausējumu, nerūsējošā tērauda

Lietošana: renovācijas komanda, decoration, projekta

Pielietojums: Flīžu sienas flīzes

Paketē Iekļauts:

1 x Flīžu Flīzēšanas Mašīna

1 x Baterijas

1 x Lādētājs

1 x Uzglabāšanas kaste

Instrukcijas:

1. Lūdzu, pārbaudiet akumulatoru, pirms lietošanas, lai nodrošinātu, ka akumulators ir pilnībā uzlādēts;

2. Savukārt invertoru maiņa pa kreisi uz minimālo, tad sākt mašīnas, lai noregulētu atbilstošu valsts atbilstoši prasībām;

3. Novietojiet mašīnu uz flīžu noteikto, turiet piesūcekni un turiet ikonu.Nospiediet slēdzi mašīna, lai sāktu strādāt un uzreiz saplacināt uz āru izvirzītu daļu, flīzes.

4. Kad darba, pārliecinieties, lai turiet piesūcekni darbu ar podiņu, neļaujiet mašīna tukšgaitā, nav saglabāt, nospiežot slēdzi laikā ielīmējiet procesā, un ritms ir vairāk veicina segumiem.

Uzlādes instrukcijas:

1. Pēc tam, kad saņemts mašīna, nospiediet slēdzi, lai noregulētu vai frekvences slēdzis darbi.Ja indikators uz mašīnas nav spilgti, lūdzu, atbild vispirms un pēc tam izmantot to normāli.Kad tam ir pievienots lādētājs un uzlādēts, uzlādes indikators uz lādētāja indikators iedegas.

2. Šis produkts parasti ir jāmaksā par 3 stundām, pilnībā sevi-stop, un indikators ir zaļš vai nav apgaismots.

3. Pēc tam, kad produkts ir pilnībā uzlādēta, tā var strādāt līdz pat 15 stundām, bet, lai neietekmētu pakalpojuma dzīvi no šī produkta, lūdzu, jālādē katru dienu, parastas lietošanas laikā.

4. Lietojot šo produktu, parasti, tas ir jāmaksā reizi dienā, piemēram, nav maksas vienu reizi mēnesī.

Piezīme:

1. Lūdzu atļaut 0.5-1cm atšķirības, manuāla mērīšana.

2. Sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes.

/ Par / pakalpojumu Uz Laiku Piegādi Pilnu kompensāciju, ja produkts nav saņēmis garantēto piegādes laiku Ilgāk Aizsardzības 15 dienu vairāk aizsardzību pēc pasūtījuma pabeigšanas Atdevi, Papildu ienākumus jebkuru produktu,tikai tiem, ideālā stāvoklī Garantēta Kvalitāte Garantēta Kvalitāte vai Pilnu kompensāciju

Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkuru problēmu, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

Tagi: granīta mašīnas, doersupp rīks, anti palūrēt, apple aizmugurējo vāciņu stikla lāzera mašīna, tiler rīks, flīžu rīks, flīžu mašīnas, mini griešanas ploteris mašīna, aizmugurējais stikla lāzera, cauruļu vītņu mašīnas.

Datu lapa

Sertifikācija NAV
DIY Piederumi Flīzēšana
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums DOERSUPP

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

600W vibrators flīzes 100x100cm flīzēšana Apmešanas mašīna ar ko flīzes w/2x1500mAh akumulatoru automātiskās grīdas vibrators nolīdzināšana

600W vibrators flīzes 100x100cm flīzēšana Apmešanas mašīna ar ko flīzes w/2x1500mAh akumulatoru automātiskās grīdas vibrators nolīdzināšana

Saistītie Produkti: