Jauns Izpārdošana
.22 22LR .223 556 Šauteni, Pistoli Zaļo Tīrīšanas Komplekts Tīrīšanas Komplekts Stienis Nylon Brush Cleaner ieroču Piederumi Tīru Rīki Skatīt lielāku

.22 22LR .223 556 Šauteni, Pistoli Zaļo Tīrīšanas Komplekts Tīrīšanas Komplekts Stienis Nylon Brush Cleaner ieroču Piederumi Tīru Rīki

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€9.89

-28%

€13.92

Kopīgot

Vairāk informācijas

Funkcijas, Tas ir 10 gabals šautene tīrīšanas komplekts, par .22LR, .223, .257, utt.Jebkas, kas ir .20-.25 kalibra var notīrīt ar šo komplektu.Šis komplekts ietver .22 cal misiņa suku, a .22 cal palāta birste, plastmasas eļļas pudele, 2 gab plāksteris turētājs, 4 gab šautene stieņi, un dubultu beigām neilona tīrīšanas suku.Jūs arī saņemsiet jauku audekla maisiņš, lai saglabātu viss.Tas ir ļoti ērts komplekts.Izmēru audekla maisiņš: 25cm x 10cm

Komplektā ietilpst 1 x 22 cal misiņa birste 1 x 22 cal palāta birste 1 x plastmasas eļļas pudele 2 x plāksteris turētājs 4 x šautene stieņi, 1 x dubultā beigām neilona tīrīšanas birste 1 x dubultā beigām neilona tīrīšanas suka MAKSĀJUMU

Mēs pieņemam Alipay, Paypal, West Union, un T/T.

PIEGĀDE

1.Vispirms, lūdzu pārbaudiet saņēmēja adrese un pārliecinieties, ka

adrese ir pareiza ( nevar mainīt adresi pēc tam, kad zemes gabals ir nosūtīti) .

2.Pēc pilnas maksājumu noskaidroti, produkti tiks izvesti līdz 3 darba dienas laikā.

3.Tiklīdz jūsu produktiem, kurus transportē, jūs varat uzdot mums piedāvāt jums izsekošanas numuru.

4.Kuģniecības laiks ir tikai aptuvens un netiek garantēta.Ja jums nav saņemt savu produktu ierobežot laiku, lūdzu, sazinieties ar mums, lai atrisinātu.Mēs rezerves nekādas pūles, lai atbilstu jūsu apmierinātību.

5.Mēs neesam atbildīgi par jebkuru custom nodokļu vai importa nodokļiem, ja kāds no šiem noticis, būtu jāmaksā pircējam.

Piezīme: Piegādes termiņš laiks ir 45 darba dienu laikā no maksājuma. (Brazīlija: sludinājumi 90 dienu laikā, Krievija: 60 dienas)

ATGRIEŠANĀS POLITIKU

1.Ja jūs neesat apmierināts ar pirkumu, lūdzu, sazinieties ar mums pirmo reizi.Peļņu ir atļauts.Tā tikai notiek 14 dienu laikā pēc tam, kad produkti ir saņemti.

2.Ja jūsu pirkums ir sabojāti kuģniecības progresu, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs galā ar šo problēmu, cik drīz vien iespējams.

3.Mums ir nepieciešams vairāk informācijas, kā arī.Atgriešanās informāciju, ieskaitot kuģniecības izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu atgriešanās un jūsu pasūtījuma ID ir nepieciešams.

4.Visu atdevi, pirkuma jābūt sākotnējiem nosacījumiem.Un mēs neesam atbildīgi par kuģniecības un pārkraušanas izmaksas.Paldies.

ATSAUKSMES

1.Lūdzu, sniedziet mums 5 zvaigznes!Mūsu panākumi ir atkarīgi no jūsu vēlmēm.Tāpēc jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.

2.Ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu, atstājiet mums pozitīvas atsauksmes.

3.Lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms, ja jums ir kādas problēmas attiecībā uz saviem darījumu pirms iesniegšanas jebkādu negatīvu vai neitrālu atsauksmes.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai palīdzētu jums atrisināt visas problēmas.

4.Paldies par jūsu sapratni.

Tagi: pistole tīrīšanas paklājiņš, 22lr, 22lr pistoli, šautene ieroci, gaisa rifl, urbuma lāzera, tīra ieroci, divkājis, mini 556 socom, mosin nagant.

Datu lapa

Preci ieroču Tīrīšanas Komplekts
Krāsa maisiņš zaļa
Modeļa Numurs Ieroču Tīrīšanas Suka
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

.22 22LR .223 556 Šauteni, Pistoli Zaļo Tīrīšanas Komplekts Tīrīšanas Komplekts Stienis Nylon Brush Cleaner ieroču Piederumi Tīru Rīki

.22 22LR .223 556 Šauteni, Pistoli Zaļo Tīrīšanas Komplekts Tīrīšanas Komplekts Stienis Nylon Brush Cleaner ieroču Piederumi Tīru Rīki

Saistītie Produkti: