Jauns Izpārdošana
Q8 Bluetooth Balss Tālvadības Bezvadu AI Balss, kas Peld Vāveres, Peles TV Box Set-Top Box Tālvadības pults Gaisa Pele, Tālvadības TV Skatīt lielāku

Q8 Bluetooth Balss Tālvadības Bezvadu AI Balss, kas Peld Vāveres, Peles TV Box Set-Top Box Tālvadības pults Gaisa Pele, Tālvadības TV

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€6.90

-16%

€8.31

Kopīgot

Vairāk informācijas

Aizzīmju Punktiem:

1、Virsmas pārklājuma ārstēšana: virsma ir līdzena un stingra, bez skrāpējumiem, plankumi, sag, kaisa un bojājumus.

2、Pogu veidošana, malu struktūru, pogas, līme ir pievienots ar "ūdensizturīgs sienas".Pēc tam, kad poga ir salikts, pogas caurums gumijas apvalks nav viegli nākt ārā, kad pirksts ir lēta.

3、Strāvu vadošo līmi materiāls: lietošanas silikagela izejvielas (bez pulveris), nav kairinošs smarža.

4、plates ražošana: iespiedshēmas plates ir izturīgs pret koroziju, nav peld līnijas, lodalva kopīga ir pilnas, nav lodēšanu, desoldering, un tinning.

5、Metāla dome: Visas pogas uz tālvadības pults pieņemt Metāla dome pogu, un to kalpošanas laiks ir ≥ir 500 000 reizes.Numurs pēc kārtas, nospiežot testi ir ≥vairāk nekā 300 000 reizes, un sākotnējā slodze var atjaunot.

Funkcijas:

1. Virsmas pārklājuma ārstēšana: virsma ir līdzena un stingra, bez skrāpējumiem, smērēšanās, sag, nokrist un bojājumiem.

2. Plates ražošana: iespiedshēmas plates ir visi anti-korozijas, bez peld līnijas, pilnībā lodētiem savienojumiem, bez lodēšanas, desoldering, un tinning.

3. Strāvu vadošo līmi materiāls: lietošanas silikagela izejvielas (bez pulveris), nav kairinošs smarža.

4. Pogu veidošana, malu struktūru, pogas, līme ir pievienots ar "ūdensizturīgs sienas".Pēc tam, kad poga ir salikts, pogas caurums gumijas apvalks nav viegli, lai izmanto, ja ar pirkstu, ir lēta; pogu virsmas pozicionēšanas caur caurumu ir izgatavoti no silikona, plastmasas, tāpēc, ka visa silikona pogu virsma nav bojāta caurumiem.Lai nodrošinātu, ka padome ir tīra un sakopta, uz ilgu laiku.

5.Metāla dome: Visas pogas uz tālvadības pults pieņemt Metāla dome pogu, un to kalpošanas laiks ir ≥ir 500 000 reizes.Numurs pēc kārtas, nospiežot testi ir ≥vairāk nekā 300 000 reizes, un sākotnējā slodze var atjaunot.

Specifikācijas:

Pogu skaits: 12 taustiņi

Bluetooth protokols: Bluetooth 4.2 protokols

Pārraides attālums (Bluetooth): ≤10m (bez obstrukcijas ap)

Tālvadības pults izmērs: aptuveni 150*39*19mm/5.91*1.54*0.75 jo

Korpusa plastmasas materiāls: ABS materiāla, biezums ≥ 2,0 mm

Korpusa krāsa: melns

Sietspiede: skābes un alkoholu izturīgas

Darba temperatūra: 0~50°C

Akumulatora parametri: AAA 1.5*2

Infrasarkano staru viļņa garums: 950±50nm

Infrasarkano staru kabīne frekvence: 38.0±0,5 KHz

Bluetooth nesošā frekvence: 2.400 GHz ~ 2.4835 GHz

Tālvadības attālums: L≤10M (infrasarkano)

Galvenās slodzes dzīve: ≥ 500,000 reizes

Mikrofona jutība: jutību -42 ± 3dB

Mikrofona signāla / trokšņa attiecība: ne mazāk kā 58dB

Izejas jauda Audio: mono, 16K sample rate, 16 biti precizitātes audio izeja

Audio pārraide: bez īpašām pārraides audio, nav acīmredzamu traucējumu, datu zudumu, apgriešana, utt.

Signāla (Bluetooth): Atbilst paziņojumā pārraides attālums prasības un atbilst Bluetooth BQB autentifikācijas

Balss (Bluetooth): Runas programmatūras atzīšanas līmenis ≥90% (teikums), ja traucējumi: runas atpazīšanas līmenis ir ≥85% (teikums) (nepieciešams apstiprinājums, un set-top box un programmatūras normālā stāvokļa)

Savienojumu reakcijas (Bluetooth): ≤200ms, šeit attiecas uz atveseļošanās savienojuma ātruma, laika intervāls, lai sāktu apraides uz savienots ar attālo gala pārbaudes

Pārējo universālu Bluetooth ierīci ietekme: HOST-gala-saskaņota vadītājiem neietekmē sākotnējo universal Bluetooth ierīci, kas atbalsta, piemēram, Bluetooth austiņas/audio (HSP/HFP, A2DP, u.c.), Bluetooth tastatūru, Bluetooth peli, gamepad, utt.

Lietošanas instrukcijas:

1. Pārī savienošanas metode: Nospiediet un turiet taustiņu "OK" + "VOL-" pogu uz 3 sekundēm vienlaicīgi, indikators mirgo, un pāra panākumu indikators 3 sekundes, un tad off.

Connectioninterval

Tagi: gaisa pele, bluetooth tālvadības android 422, gaisa klaviatūras peles, vintage lidot zvejas kastē, uguns stick tv, ai kamera, airmouse android tv, Albāņu, ligitech, kaste smart tv.

Datu lapa

Izmantošana TV
Biežums 433 MHz
Iepakojums
Kanāls 1
Bezvadu Sakari Bluetooth
Modeļa Numurs Karstā Pārdošanas
Atbalsts APP
Zīmola Nosaukums Rondaful

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Q8 Bluetooth Balss Tālvadības Bezvadu AI Balss, kas Peld Vāveres, Peles TV Box Set-Top Box Tālvadības pults Gaisa Pele, Tālvadības TV

Q8 Bluetooth Balss Tālvadības Bezvadu AI Balss, kas Peld Vāveres, Peles TV Box Set-Top Box Tālvadības pults Gaisa Pele, Tālvadības TV

Saistītie Produkti: