Jauns Izpārdošana
Auto Audio Stereo ANL Asmens Drošinātāja Turētājs Sadales Bloki 04GA 4 Veidu Drošinātāji Rūtiņu Bloķēt 30A 60A Jaunu Auto Stils Skatīt lielāku

Auto Audio Stereo ANL Asmens Drošinātāja Turētājs Sadales Bloki 04GA 4 Veidu Drošinātāji Rūtiņu Bloķēt 30A 60A Jaunu Auto Stils

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€16.74

-27%

€23.24

Kopīgot

Vairāk informācijas

Auto Audio Stereo ANL Asmens Drošinātāja Turētājs Sadales Bloki 0/4GA 4 Veidu Drošinātāji Rūtiņu Bloķēt 30A 60A

Funkcijas:

Drošinātāju turētājs bloks ir galvenokārt izmanto, lai izveidotu savienojumu ar audio strāvas vadu, lai aizsargātu audio sistēma.Tas novērš pārmērīgu tekošā un izvairītos no līnijas pārkaršanu, kas būs nogriezts automātiski, kad strāva ir pārāk spēcīga.Stieples izmēri ir šādi: 2 * 0GA/4GA gadā, 4 * 4GA/8GA ārā, un 2 * 0GA/4GA gadā, 4 * 4GA/8GA ārā.Nāk ar noņemamu skaidrs, plastmasas izolācijas vāciņu un niķeļa pārklājumu, sazinieties ka nav viegli izgaist.Tā ir universāla, piemērota automašīnu, laivu, RV vai citiem transportlīdzekļiem.

Specifikācijas:

Stāvoklis: 100% Pavisam Jaunu

Materiāls: Plastmasa, Cinka Sakausējums

Bloķēt Krāsa: Sudraba

Gadījumā, Krāsa: Caurspīdīga

Bāzes Krāsa: Melna

Ja Izmērs: 163 * 90 * 30mm / 6.4 * 3.5 * 1.2 jo

Iepakojuma Svars: Apm.441g

Uzstādīt: auto, laivu, RV vai citi transportlīdzekļi

4 Veidu Drošinātāju Bloks Ietver:

2 * 30A drošinātāju, 2 * 60A drošinātāju

Ieejas: 2 x 0/4GA

Izejas jauda: 4 x 4/8GA

2 4 NO Akumulatora Sadalījums:

Ieejas: 2 x 0/4GA

Izejas jauda: 4 x 4/8GA

Iepakojums Saraksts:

1 * Drošinātāju Turētājs

2 * 80Amp Drošinātāji

Piezīme:

Ar Sarkanu LED, kad drošinātājs nedarbojas, gaisma būs par.Pēc tam var skaidri zināt, ja drošinātāju bloks ir normāli.

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA. \ 2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

Par kuģošanas

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu noteiktajā laika periodā, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

8. Mēs pārdevējs nav atbildīgs par ievedmuitas nodokli, pircējs ir atbildīgs par to.Jebkurš strīds, ko izraisa šis ir nepamatota.

9. BR pircējs, lūdzu, sniedziet cpf vai cnpj, tas būs labāk, lai jūs varētu saņemt to daudz ātrāk.paldies

Atgriešanās un Kompensāciju

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.winwithwow.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir) ne kā reklamē

Par atsauksmes

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.

Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!

Tagi: bts7960b, anl drošinātāju turētājs, 30a esc, kabeļa drošinātāju, auto aizdedzi sadalītājs, drošinātāja turētājs, bloķēt duplo, drošinātāju kastē, 12v drošinātāju turētājs, auto drošinātāju testeris.

Datu lapa

Īpašas Pazīmes 4 veidu drošinātāju turētājs
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Gads 2018
Objekta Garumu 6.4inch
Materiāla Tips Plastmasas, Cinka Sakausējums
Modeļa Nosaukums 4 Veidu Strāvas Sadales Bloks
Zīmola Nosaukums VGEBY
Objektu Platums 3.5inch
Ārējās Testēšana Sertifikācija CCC
Nominālā Strāva 60A
Postenis Augstums 1.2inch
Postenis Svars 441g

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Auto Audio Stereo ANL Asmens Drošinātāja Turētājs Sadales Bloki 04GA 4 Veidu Drošinātāji Rūtiņu Bloķēt 30A 60A Jaunu Auto Stils

Auto Audio Stereo ANL Asmens Drošinātāja Turētājs Sadales Bloki 04GA 4 Veidu Drošinātāji Rūtiņu Bloķēt 30A 60A Jaunu Auto Stils

Saistītie Produkti: