Jauns Izpārdošana
Pārdod - Sievietes Kosmētikas Soma Organizators Ielikt Ceļojumu Aplauzums Gadījumā Kabatas Velosipēda Uzglabāšanas Liela Jauda, Kosmētikas Somiņā Ielikt Soma Skatīt lielāku

Pārdod - Sievietes Kosmētikas Soma Organizators Ielikt Ceļojumu Aplauzums Gadījumā Kabatas Velosipēda Uzglabāšanas Liela Jauda, Kosmētikas Somiņā Ielikt Soma

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€14.24

-30%

€20.35

Kopīgot

Vairāk informācijas

Produkta Apraksts

Krāsa: Kā attēlu

Numurs: ZB0776

Galvenais Materiāls: Neilons

Tips: Iekšpusē maisā

Interjers: Interjera Nodalījumā,Mobilo Telefonu Kabatā,kosmētika

Izmērs:S: Garums(apakšā) :9.06. p cm/23 cm, garums(no augšas) :11.02 collu/28cm, Augstums:6.3 collu/16cm

Svars: 2.36 collas/6cm

L: Garums(apakšā) :12.20 collu/31cm, garums(no augšas):15.35 collu/39cm, Augstums:9.06. p inc/23 cm

Svars: 4.72 collu/12cm

XL: Garums(apakšā) :14.17 collu/36 cm, garums(no augšas) :18.11 collu/46cm, Augstums:10.63 inc/27cm

Svars: 5.12 collu/13cm

Lūdzu atļaut aptuveni 0,5 collu kļūdas dēļ manuāla mērīšana

Funkcijas: 1. Iekšpusē maisā suitble sieviešu rokassoma.

2.Ultra-light, nepalielinās svaru, bet aizsargās jūsu preces perfekti un nav uzpampis

3.Iekšā ir rāvējslēdzēja kabata, galvenais soma, maza kabatas kabatas, 3 net somas un liels rāvējslēdzējs kabatas ārpusē.

4.Lieliskas uzglabāšanas organizators var nodrošināt jūs ar vairāk saprātīgu izvietošanu, piemēram, kosmētiku, acu zīmulis, lūpu krāsa, tinte, lūpu krāsa, mitrinošs krēms, taustiņi, grāmatas, mobilie tālruņi, brilles, klades,jumta, ceļojumu objektus un tā tālāk.

5, Lūdzu, ņemiet vērā:Pirms pirkšanas, lūdzu, atsaukties uz konkrētu izmēru jūsu ārpakalpojumu., izvēlēties iekšpusē maisā izmērs ir mazāks par ārpakalpojumu..Jūs varētu kopumā izvēlēties nelielu 0.5-1inch kā ārpakalpojumu.Paldies

Pakete ietver: Iekšā soma *1gab.

Lūdzu, ņemiet vērā:

1.Krāsa daži maisi ir vairāk vai mazāk atšķiras no reālās somas, jo mēs uzņemtu fotoattēlu, tā saule spīd.paldies par jūsu lielo pacietību.

2.Jo mūsu somas visi ir jauni no rūpnīcas, tāpēc varbūt ir mazliet smaržas, bet neuztraucieties, lūdzu, atveriet to gaisā, pēc tam, savukārt, būs labi!paldies!

3.Uzliku krāsu, rāvējslēdzēju varbūt atšķirīga, jo rūpnīcas dažreiz izmantot citu krāsu

Parādīt Attēlu

Maksājumu ir daudz maksājumu metodēm, kas pieejami par www.winwithwow.lv, piemēram, Alipay, Kredīta Kartes,Reālā laika Bankas Pārskaitījumu, Bezsaistes Maksājumu (Bankas Pārskaitījumus un Western Union).Jūs varat izvēlēties metodi, kas ir ērtāk.

Lai aizsargātu jūsu intereses,jūsu maksājums tiks uz laiku, kas notika ar Kyocera, un netiks izpausta mums līdz brīdim, kad jūs saņemtu savu pasūtījumu, un ir apmierināti ar to.Kuģniecības Mūsu preces ir ļoti piemērotas, lūdzu, varat būt drošs pirkums, mēs tiks nekavējoties izsūtīts.

1.Jo Politika, lūdzu, sniedziet mums savu vārdu, uzvārdu, ja jums ir Krievija.Paldies par jūsu sadarbību.

2.Prece tiks piegādāta noteiktajā 2-5 darba dienu laikā, pēc maksājuma saņemšanas.

3. Ja darījums ir Honkongas un Ķīnas valsts svētku dienā, apstrādes laiku būtu jāatliek.Lūdzu, saprast.

4.Ja jūs neesat saņemtu preces, 45 dienu laikā, pls ļauj mums 3-5 darba dienu laikā par pārbaudes nepiegādāts paketes, pirms mēs jautājumu, jums kompensāciju.Paldies Atgriešanās Politiku, Ja šis postenis ir defekts, kad jūs to saņem, vai jūs neesat apmierināts ar to, lūdzu, nogādājiet to atpakaļ 5 dienu laikā, lai aizstātu vai naudu atpakaļ.

Bet priekšmeti jābūt atpakaļ rūpnīcas stāvokli.

Lūdzu, sazinieties ar mums jau iepriekš un vēlreiz pārbaudīt atpakaļadresi, pirms jums to atdot.Atsauksmes Cerot, jūs varat sniegt mums labas atsauksmes!Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu komercdarbības attīstībai.

Mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt Pozitīvu Atsauksmi 5-zvaigžņu Detalizētu Vērtējumi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.

Tas būs tikai aizvedīs uz 1 minūti.Paldies par jūsu atbalstu!

Tagi: ievietojiet maisiņā, maisā ielikt rāvējslēdzēju, soma grims, soma neverfull, somā ielikt, soma shaper, filca soma, filca ieliktnis, soma orgānu, soma organizēt.

Datu lapa

Postenis Augstums 27cminch
Slēgšanas Tips rāvējslēdzēju
Galvenais Materiāls Neilona
Zīmola Nosaukums NoEnName_Null
Objekta Garumu 46cm
Stils Ikdienas
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāla Sastāvs Neilona
Objektu Platums 36cminch
Postenis Svars 0.3kg
Modeļa Numurs ZB0776
Modelis Tips Cietie
Forma spilvens

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Pārdod - Sievietes Kosmētikas Soma Organizators Ielikt Ceļojumu Aplauzums Gadījumā Kabatas Velosipēda Uzglabāšanas Liela Jauda, Kosmētikas Somiņā Ielikt Soma

Pārdod - Sievietes Kosmētikas Soma Organizators Ielikt Ceļojumu Aplauzums Gadījumā Kabatas Velosipēda Uzglabāšanas Liela Jauda, Kosmētikas Somiņā Ielikt Soma

Saistītie Produkti: