Jauns Izpārdošana
JJC L39 Ultra Slim Multi-Pārklāts ar UV Filtru Ricoh GR III GR II GR3 GR2 GRIII GRII Kameras Optiskais Stikla Kameras Objektīvu Filtri Skatīt lielāku

JJC L39 Ultra Slim Multi-Pārklāts ar UV Filtru Ricoh GR III GR II GR3 GR2 GRIII GRII Kameras Optiskais Stikla Kameras Objektīvu Filtri

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€15.18

-9%

€16.86

Kopīgot

Vairāk informācijas

JJC F-WMCUVG3 L39 Ultra Slim Multi-Pārklāts ar UV Filtru Ricoh GR III GR II Kameras Optiskais Stikla Kameras Filtri

Ar JJC F-WMCUVG3 L39 Ultra Slim Multi-Pārklāts ar UV Filtru ir speciāli izstrādāta, Ricoh GR III un II GR kameras.L39 laka var novērst ultravioleto gaismu ar viļņa garumu, kas ir īsāks nekā 390nm.Filtrs ir izstrādāts ar 19 slāņu pārklājumu katrā virsmu, lai samazinātu iekšējo dubultattēlu un pārdomas, un, lai padarītu filtrs anti-scratch (anti-static, eļļas un ūdens izturīgs.Gaismas caurlaidība ir līdz pat 99,5% vai virs, kas nodrošina jūs ar augstu krāsu precizitāti.Filtrs ir veidots no augstas kvalitātes stikla un 1,8 mm ultra slim alumīnija rāmis.Cietība filtra stikls ir līdz 9HD, kas nodrošina papildu aizsardzību, ja samazinās, vai situācijās, kad kasīšanās varētu notikt.Ultra slim alumīnija rāmis ir izturīgs un viegls.Turklāt filtrs arī palīdz, lai samazinātu putekļu, mitruma un skrāpējumiem, no sasniedzot savu objektīva elements.Šis filtrs pieņem 3M līmi, kas ir videi draudzīgs un noņemams.

Preces Uzsver

Speciāli izstrādāta, Ricoh GR III un II GR kameras

Samazina putekļu, mitruma un skrāpējumiem, sasniedzot objektīva elementi

Ar L39 laka var novērst UV gaismu ar viļņa garumu, kas ir īsāks nekā 390nm

19-slāņu pārklājums uz katras virsmas stikla samazina atspulgus un padara filtra anti-scratch (anti-static, eļļas un ūdens izturīgs

Gaismas caurlaidība ir līdz pat 99,5% vai virs

Izgatavota no augstas kvalitātes stikla un 1,8 mm ultra slim alumīnija rāmis

Pieņem premium 3M līmi, eco-draudzīga un noņemams

Paketē Iekļauts

L39 Ultra Slim Multi-Pārklāts ar UV Filtru x 1

Filtra aizsardzības gadījumā x 1

Papildu 3M līmi, uzlīmes x 1

Kā Lietot

Noņemiet uzlīmi filtrs

Novietojiet filtra (3M liplenti), lai priekšā objektīvs

Tad pievienojiet filtru priekšā jūsu objektīvs

Specifikācija

Modelis

Neto Svars

Bruto Svars

Produkta Izmērs

Iepakojuma Izmērs

Materiāls

Krāsa

F-WMCUVG3

4g

59g

Ф42.8x1.8mm

100x100x15mm

Alumīnija Sakausējuma+Optiskā Stikla

Melns

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

1) VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2) Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3) Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4 )PAKALPOJUMU TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

5) Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

6) Mēs vēlētos atgādināt, ka importa nodevas,nodokļi un papildu maksas, ko ceļ savu vietējām tradīcijām, būs atbildīgs par pircējiem.Lai saņemtu sīkāku informāciju,jūs varat konsultēties ar savu vietējo muitas pirms iegādāties produktus.

7) Mēs piedāvājam arī UPS,DHL ātrāk kuģniecības veids, ja jums ir nepieciešams, preču steidzami.Lūdzu, izvēlieties sūtīšanas veids, pirms iegādāties produktus.

1) Visiem produktiem, ko pārdod par JJC Oficiālajā Veikalā ir garantēta VIENU PILNU GADU pret defektiem, meistarība un materiālu.

2) Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Pircējs skaidri descript ar trūkumiem, ar visu informāciju pa e-pastu.Ja nepieciešams video un saites, lai mums parādītu, kas ir ar trūkumiem.

3) Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

4) atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

5) Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.winwithwow.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

6) Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

Mēs uzskatām, ka visaugstāko kvalitāti un augstākās klases uzņēmuma izcelsme profesiju un pakalpojumu.

Tagi: gr3 ricoh, bandpass filtrs, rullīšu ricoh 2075, diafragmas spiediena regulators, 12v oranža, jjc nikon, krāsa polaroid, ūdens filtrs, 7500 ricoh, filtra len.

Datu lapa

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Iepakojums
Veids Ar UV Filtru
Zīmola Nosaukums JJC
Modeļa Numurs F-WMCUVG3
Materiāls Alumīnija Sakausējuma+Optiskā Stikla
Nosaukums L39 Ultra Slim Multi-Pārklāts ar UV Filtru

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

JJC L39 Ultra Slim Multi-Pārklāts ar UV Filtru Ricoh GR III GR II GR3 GR2 GRIII GRII Kameras Optiskais Stikla Kameras Objektīvu Filtri

JJC L39 Ultra Slim Multi-Pārklāts ar UV Filtru Ricoh GR III GR II GR3 GR2 GRIII GRII Kameras Optiskais Stikla Kameras Objektīvu Filtri

Saistītie Produkti: