Jauns Izpārdošana
Sākotnējā A+ Apple MacBook Air 13.3 Skatīt lielāku

Sākotnējā A+ Apple MacBook Air 13.3" A1466 LCD Ekrānu Asambleja 2013. gads. gads. Gads MD760 MJVE2 EMS 2632 EMC2925

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€33.73

Kopīgot

Vairāk informācijas

Modelis MacBook air 13" A1466 LCD Pilnu Reklāmas Montāža Krāsa Sudraba Kvalitāte, Visām precēm ir pārbaudīti pa vienam pirms to nosūtīšanas.Mēs klasificēt preces kvalitāte ,tad piedāvāt dažādas kvalitātes preces, ļaujiet mums klientiem izvēlēties.Izmērs 13 collas Saderīgu LCD Diapaly Montāža MacBook Air A1466 Nosacījums Brand new Materiāls LCD Displejs Versija MacBook Air LCD Pilnu Reklāmas Montāža A1466 Priekšrocības Labākās Cenas, Augsta Kvalitāte, Ātra Piegāde, Labas Apkalpošanas, Atbild Pārdevējs Iepakošanas Burbulis soma+Burbulis kamera+Piemērots cietā kartona Maksājumu, T/T, Bankas pārskaitījums ,western union ,darījuma Citiem, var būt vērā.Piegāde ar DHL,FedEx,UPS,HK Post Gaisa Pasts,EMS,ePacket un tā tālāk.Garantijas 90days Pieteikumu Nomainīt savu šķelto LCD ekrāns, full displeju MacBook Air 13" A1466 Jaunāko Cena mainās ātri,lūdzu, sazinieties ar mums tieši ar jūsu pasūtījums quantily.Pēcpārdošanas pakalpojumu, Ja jums ir kādas problēmas, par produktu, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.Mēs atbildēsim jums 12 stundu laikā.MOQ 1 Paraugs vai pasūtījumu, būs pieejami.

• Par Kvalitāti-Katram produktam, tiks pārbaudīta, pirms piegādi, ar īpašiem instrumentiem vai galvenās plates, lai nodrošinātu darba.

Pēc maksājuma saņemšanas.Prece būs piegādāta apstrādes laiks, un Izsekošanas Skaits tiks uzskaitīti par www.winwithwow.lv Veikalu un tiešsaistes izsekošanas informācija būs pieejama par pārvadātāja mājas lapā, piemēram, DHL, EMS, FEDEX, Ķīna Post, utt.

-Kā noteikumi ir atšķirīgi dažādās valstīs.Tas ir neiespējami, lai mēs zinātu visu un normatīvajiem aktiem ikvienā valstī.

-Tātad pēc tam, kad veicot pasūtījumu, lūdzu, mums sniegt informāciju par preču apraksts un muitas vērtību, lai samazinātu nodokļu vai nodevu destionation valstīm par jums.Mēs būsim priecīgi darīt saskaņā ar jūsu norādījumiem.

-Pēc saņemšanas jūsu preces.Mēs stingri konsultācijas cienījamie klienti, lai pārbaudītu to tiesības veidā, lai nodrošinātu, ka tā ir pareizā vienumi, ko vēlaties pasūtīt.

-Ja ir kādi jautājumi, vai neskaidrības, pārpratumu, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, tas ir mūsu prieks, lai atrisinātu problēmu.

-Ja jums ir apmierināti ar mūsu precēm.Lūdzu atstājiet mums pozitīvu 5 zvaigznes, atsauksmes, mēs ļoti novērtējam jūsu centienus.

-Piedāvājam 6 mēnešu garantiju visiem mūsu produktiem.Atgriezies daļas ir pieprasījusi, lai tiktu iepakoti, kā sākotnēji piegādāts, un oriģinālajām etiķetēm atzīmēti ar mums nedrīkst noņemt, ne arī kāda no daļām ir izlietotas vai bojātas apzināti

Piezīme: Klientu jāsedz izmaksas par kuģniecības preces atpakaļ, mums būs jāmaksā par kuģniecības, par sūtīšana vēlreiz

Tagi: ekrāna apple a1398, a1502 ekrāns, a1466 displejs, a1466 ekrāns, a1418 ekrāns, daļa macbook air, 2012, A1466, lenovo t440p ekrāns, a1369, a1466 lcd.

Datu lapa

Zīmola Nosaukums ICTION
Saderīgu Zīmols APPLE
Detaļas Tipa par macbook A1466 lcd displejs
Modeļa Numurs A1466
Pieteikums Klēpjdators

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Sākotnējā A+ Apple MacBook Air 13.3

Sākotnējā A+ Apple MacBook Air 13.3" A1466 LCD Ekrānu Asambleja 2013. gads. gads. Gads MD760 MJVE2 EMS 2632 EMC2925

Saistītie Produkti: