Jauns Izpārdošana
Modes Asaras Sakausējuma Eleganti Saldūdens Pērļu Kaklarota, Kulons Skatīt lielāku

Modes Asaras Sakausējuma Eleganti Saldūdens Pērļu Kaklarota, Kulons

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€4.21

Kopīgot

Vairāk informācijas

Jewel tips :

Galvenais matertial :Akmeņi

Materiāla Tips: akmens

Piegāde: veicot pasūtījumu, lūdzu, izvēlieties piegādes metodi un maksāt par pasūtījumu, tostarp piegādes maksa.Mēs nosūtīt preces ar 5 dienu laikā pēc tam, kad jūsu maksājums ir aizpildīts.Lūdzu, ņemiet vērā, ka pircēji ir responsoble visus klienta pienākumus pēc pircēja valstīs.Ja pasūtījums ir vairāk nekā 200USD,mēs nosūtīt savu prodcuts caur DHL, vai EMS.

Izmērs Fit Issures: izmēri ir ilustrēti ar konkrētiem mērījumiem, kas tiek veikti sīki izstrādātas specifikācijas.Lūdzu, pārbaudiet specifikācijas pirms pasūtīšanas.Parasti 0.5 collu mērīšanas dažādi ir atļauts.Ja jūs atradīsiet izmērs nav piemērots jums, Lūdzu, sazinieties ar mums tieši.

Krāsu Neatbilstība: Atšķirības krāsu varbūt izraisa kādu citu iemeslu dēļ, piemēram, krāsu refection jo monitora, apgaismojums, fona, tomēr, ja jūs uzskatāt, ka jūs saņemat nepareizu krāsu, lūdzu, sazinieties ar mums, lai redzētu, atgriezties vai refound ir iespējams, paldies.

Atsauksmes: Jūsu pilnīgi satisfation un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu priekšmetu vai pakalpojumu, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas piezīmes, mēs darīsim visu iespējamo, lai padarītu to uz augšu, lai jūs.

Rūpnīcas tiešā tirdzniecība, labākās cenas, labākā kvalitāte!

Tagi: meiteņu apakšveļa vecums 13, peldvietu uzvalki 13 gadiem, meitene apakšveļas modeļi, 128mm, lai collas, diezgan 12 gadu vecām meitenēm, peldkostīmi par 12 gadiem, kandelabrs 9 svece, svece 1 gads džungļos, svece kokvilnas audums, candels padarot krāsu.

Datu lapa

Dzimums SIEVIETES
Stils Moderns
Metālu Tips cinka Sakausējums
Kulons Izmērs 2
Modeļa Numurs 341
Vienuma Tips Kaklarotas
Zīmola Nosaukums kawela
Sods vai Modes Modes
Materiāls Crystal
Funkcijas Modes
Formas\raksts AUGU
Kaklarota Tips Jauda Kaklarotas
Ķēdes Tips Popkorns Ķēdes
Saderība skaistums

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Modes Asaras Sakausējuma Eleganti Saldūdens Pērļu Kaklarota, Kulons

Modes Asaras Sakausējuma Eleganti Saldūdens Pērļu Kaklarota, Kulons

Saistītie Produkti: