Jauns Izpārdošana
Ku joslas lnb turētājs 5 gab lnbs Augstas Kvalitātes ku joslas lnb Ķīna lnb ku joslas Piegādātāju Skatīt lielāku

Ku joslas lnb turētājs 5 gab lnbs Augstas Kvalitātes ku joslas lnb Ķīna lnb ku joslas Piegādātāju

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€5.82

Kopīgot

Vairāk informācijas

Stiprinājuma jig darbu ar ku joslas lnb lnbf augstas iegūt noteikt stabili

Galvenās Iezīmes:

1. Augstāku reklāmguvumu peļņa

2. Galvenais ticamība

3. Superior trokšņa koeficients

4. Ūdensizturīgs, laika apstākļu aizsardzību, augstas veiktspējas

5. Vienkārša uzstādīšana

6. OEM&ODM atbalsta

7. Zems enerģijas patēriņš

Zīmoli, Kas Mums Kalpoja:

Produkta Apraksts :

Šī LNBF turētājs der lielākā daļa satelītu šķīvja antenas, piemēram, Fortec Zvaigzne, Azure Spīdēt, WS Starptautisko un daudzi citi importēti satelīta šķīvji.Tā ir standarta 40mm diametrs, jebkura Standarta VAI Universālā Ku LNBF tirgū.

Lielisks, lai aizstātu savu esošo pasliktinās LNBF grupā.Pievienot gadus dzīvei, lai jūsu ēdiens, vienkārši mainot LNBF leņķis!

Spiediena Apstrādāti Plastmasas, Atšķirībā No Konkurences.Nepasliktināsies tikai pēc tam, kad mēnešos ir saule un der stingri uz jebkuru importa ēdiens

1.vienkārša uzstādīšana

2.izmantot ar trauku

3.augstas kvalitātes ar zemu cenu

4.sertificēti ražošana

Kāpēc izvēlēties mūs?uzņēmuma info

Ķīna Bowei Electronic Technology Co., Ltd ir aspecialist uzņēmums ražo un pārdod visu veidu mikroviļņu augstas frekvences elektronika tostarp Yagi antenas, satelīta antenas, LNB u.c.vairāk nekā 20 gadus.

Mēs vienmēr uzsverot "kvalitāte ir mūsu kultūru".Tā ir mūsu atbildība, lai nodrošinātu klientiem augstas kvalitātes un zemas cenas precēm.Rūpnīcas ražošanas procesu: Ražošanas līnijas - Montāža - Līmēšanas lnbf caps - ūdensnecaurlaidīgs & blīvējuma Pārbaude pirms iepakošanas

Sūtījumu:

1. Preces tiks nosūtītas uz jūsu www.winwithwow.lv profila adresi, Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu piegādes adrese ir pilnīga un pareiza.

2. Ja pasūtījuma kopējā summa-vairāk nekā 400$, pasūtījums tiek piegādāts bez maksas, izmantojot EMS, DHL vai FEDEX saskaņā ar pircēja prasība, 5-10 darba dienas paredzamo piegādes laiku.

3. Pasūtījumi tiek nosūtīti noklusējuma ar China Post Air Mail.par 10-35 darba dienu laikā lielākā daļa valstu & jomās.Attālās valstīs, būs daudz ilgāku laiku, lai ierastos.Lūdzu, saprotiet!Atsauksmes:

1. Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums, lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumus.

2. Ja jums ir kādas problēmas, par mūsu preces un pakalpojumu, lūdzu, nevilcinieties un sazinieties ar mums, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkuru problēmu, un sniedz jums vislabāko klientu apkalpošanu.

3. Ir jauka iepirkšanās !Paldies !Mēs esam profesionāla ražotājs lnbf un elektronikas produktu Ķīnā vairāk nekā 20 gadus esat Laipni aicināti sazināties ar mums, lai iegūtu plašāku informāciju!

Tagi: lnb, ķīna s, satelīta interneta lnb, bt, unicable lnb inverto, lnb universal 4, finder gtmedia v8, 4 lnb satelītu turētājs, dual lnb, satellit.

Datu lapa

Ūdensizturīgs kvalitāti Labs
Materiāls Plastmasas
Zīmola Nosaukums bwei
Priekšrocības 1 Izcila Kvalitāte
Augstas Izšķirtspējas
Iepakojums Standarta Eksporta Kartona, par ku joslas lnb turētājs
Modeļa Numurs BT-388
Veids Digitālā
Ar USB Wifi No
FTA(Free Air)
Preci Turētājs ku joslas lnb
klientu atsauksmes Labs

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Ku joslas lnb turētājs 5 gab lnbs Augstas Kvalitātes ku joslas lnb Ķīna lnb ku joslas Piegādātāju

Ku joslas lnb turētājs 5 gab lnbs Augstas Kvalitātes ku joslas lnb Ķīna lnb ku joslas Piegādātāju

Saistītie Produkti: