Jauns Izpārdošana
Aileap Alumīnija Dual USB Ports QC3.0 Auto Lādētājs ar LED Voltmetrs Tālruņa Adapteri Strāvas DIY KOMPLEKTS 12V/24V Motociklu, Laivu, Furgonu Skatīt lielāku

Aileap Alumīnija Dual USB Ports QC3.0 Auto Lādētājs ar LED Voltmetrs Tālruņa Adapteri Strāvas DIY KOMPLEKTS 12V/24V Motociklu, Laivu, Furgonu

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€10.11

-40%

€16.86

Kopīgot

Vairāk informācijas

Aileap QC3.0 Dual USB Porti Barošanas DIY Komplektu Automašīnām, Motocikliem, Laivām, Kravas automašīnām, Marines un vairāk!

Funkcijas:

-Drošas Braukšanas

Aileap MCW02 Sērijas USB Automašīnas Lādētājs paredzēts ar spriegumu monitoru, kas var uzraudzīt un norāda sprieguma statusu bateriju reālā laika režīmā ar LED ciparu displejs.Tas var novērst jūsu transportlīdzekli no akumulatora spriegums nestandarta problēmu efektīvi.

-Ātra Uzlāde

Funkcijas dual ātri uzlādēt USB 3.0 porti.To var uzlādēt, divas ātrās uzlādes ierīcēm vienlaicīgi līdz 4 reizes ātrāk, nekā tradicionālās lādētāju, tajā pašā laikā.Atpakaļ ar Ātru Maksas 2.0 un der visām USB ierīcēm. (Ne-Ātri Uzlādēt ierīces, tā tikai sniedz standarta uzlāde .)

-Plaša Saderība

Atšķirībā no citiem auto lādētāji, Aileap MCW02 DIY KOMPLEKTS ir paredzēts ar gumijas USB vāciņš ļauj ar dzīvi, ūdensizturīgs un putekļus necaurlaidīgs.Tā ne tikai der, DC 12-24V auto, bet arī ir ideāls veiktspējas laivas, jūras, motociklu, 4-riteņiem, RV utt.

-Smart IS Tehnoloģija

Ar inteliģento jaudas IC, produkcijas stabilu pašreizējā bez svārstībām.

Specifikācijas:

Materiāls: Alumīnija sakausējuma + PVC

Ieejas Spriegums: DC 12V-24V

Izejas Spriegums: DC 3,6-6.5 V/3A, 6.5 V-9V/2A, 9V-12V/1.5 A

Produkta Izmērs: 1.45 x 1.92 cm

Portiforium Izmērs: 1.13 collas

Max Izejas jauda: 36W(18W katra)

Draudzīgi Piezīmes:

1.Lūdzu, lūdzu, atzīmēja, ka sprieguma, skaitītāja rādījumu tikai rāda uz augšu, līdz tas ligzda savienots ar spēku.

2.Lūdzu, lūdzu, atzīmēja, ka ātri uzlādēt tikai ātrās uzlādes saderīgām ierīcēm.Mobilo sakaru piemēram, iPhone neatbalsta QC3.0/QC2.0 ātri maksas, tas būs maksas tos ar pilnu ātrumu.

3.Lūdzu, lūdzu, izmantojiet oriģinālo lādēšanas kabeli vai ātras uzlādes.

4.Automobiļu, mēs ieteikts, lai iegūtu enerģiju no drošinātāju kastes.Uz motocikla, mēs iesakām, lai izveidotu savienojumu ar vadiem, atslēgu maiņa.

Kā Instalēt:

1. Urbt caurumu pa caurumu nazis. (Lūdzu, lūdzu, pārbaudiet šo ligzdas izmēru, lai nodrošinātu, ka to varētu uzstādīt, lai ierīce panelis)

2. Likt Rozetes caurumā.

3. Pieskrūvējiet to cieši ar gredzenu nāk ar kontaktligzdu.

4. Ligzdas ir zīme "+"un "-" par to, pozitīvais un negatīvais pols.Lūdzu, lūdzu pārbaudiet uzmanīgi, pirms stieples.Un pārliecinieties, stieples "+"/sarkano vadu līdz drošinātāju kārba elektrības, un "-"/black stieples dzelzs vai pozitīva.

Paketē Iekļauts:

1 * Dual USB Auto Lādētājs Adapteris

1 * 23.7 Cm Vadu ar diviem 10A drošinātāji(viena instalēts)

Tagi: 12v jaudas suppli, voltmetrs 12v auto usb, diy elektronu komplekts, pretējo spēku, 12v usb 5v ligzdu, dvr lādētājs 12v, usb vape lādētāju, auto lādētājs dual usb, stick usb, usb moto qi.

Datu lapa

Out Power 36W
Modeļa Nosaukums MCW02
Materiāla Tips Alumīnija Sakausējuma
Zīmola Nosaukums aileap
Postenis Svars 76g
Interfeiss USB2.0
Vienuma Tips Kabeļi, Adapteri & Kontaktligzdas
Īpašas Pazīmes QC3.0 Ātri Uzlādēt
Spriegums 24V

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Aileap Alumīnija Dual USB Ports QC3.0 Auto Lādētājs ar LED Voltmetrs Tālruņa Adapteri Strāvas DIY KOMPLEKTS 12V/24V Motociklu, Laivu, Furgonu

Aileap Alumīnija Dual USB Ports QC3.0 Auto Lādētājs ar LED Voltmetrs Tālruņa Adapteri Strāvas DIY KOMPLEKTS 12V/24V Motociklu, Laivu, Furgonu

Saistītie Produkti: