Jauns Izpārdošana
Sākotnējā Xiaomi Saprātīga Durvju Logu Sensors, 2 Xiaomi Smart Home Suite Ierīču Kabatas, lai Mijia APP Apple Homekit Komplekti Skatīt lielāku

Sākotnējā Xiaomi Saprātīga Durvju Logu Sensors, 2 Xiaomi Smart Home Suite Ierīču Kabatas, lai Mijia APP Apple Homekit Komplekti

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€5.90

-30%

€8.43

Kopīgot

Vairāk informācijas

Piezīme:

Šis sensors ir jāizmanto ar Xiaomi Multimodālu Vārti

Pirkuma padomi

- Lūdzu, izlasiet šo produktu informāciju, pirms iegādes.

- Šis produkts ir jāizmanto ar preci ar Bluetooth vārti.Varat arī skatīt ierīces statusu pēc savienojuma ar mobilo tālruni, izmantojot Bluetooth (tur ir distances ierobežojums, ja, izmantojot mobilā tālruņa pieslēgums, un tā tiks pārtraukts zaudējot Bluetooth savienojumu).

- Vēl viena pirkuma opcija ir "Xiaomi saprātīga vārti".Ja jums nav ceļš, lai izveidotu savienojumu ar jūsu mājās, jums ir ieteicams, lai iegādātos to kopā.

Xiaomi Sensors 2 durvju un logu

• Atvēršanas un aizvēršanas un gaismas sensoru, divi vienā, vairāk interaktīvas ainas.

Atklāšanas un noslēguma ierakstu, Mobilo tālruni, sinhronās push*, Laiks ārā nav slēgts atgādinājums, Jaunu gaismas sensors, Piekļuve Xiaomi AI runātāja balss broadcast.

Ir ieraksti atvēršanas un aizvēršanas

• Lai jūs varat būt pārliecināti, kad jūs iet.

Izmantojot magnētisko indukciju uz durvju un logu sensors, tiesnesis atvēršanas un aizvēršanas valsts.Pēc piekļūtu Bluetooth vārti, jūs varat pārbaudīt, vai ierīces statuss, izmantojot mobilo tālruni jebkurā laikā un vietā, Saikne "Xiaomi AI speaker"

• Statusu var pārraidīt ar balsi*

Jūs varat sazināties ar Xiaomi AI skaļrunis mājās pārraidīt balss, un jūs zināt, kad durvis un logi ir atvērti un aizvērti.

Nesen pievienotās gaismas sensors

• Uztver gaismu, saikne vairāk ainas.

Kad gaismas sensoru sajūtas, ka apkārtējā gaisma kļūst tumšs, tas var būt saistīts ar automatizētu lampas saprast, sižeta automātisko apgaismojumu pēc durvju atvēršanas naktī*

Piekļuve Mijia app

• Reģistrē ikdienas palīgs.

Izmantojot piekļuvi Mijia programmu, tā var būt saistīta ar citu viedo ierīču sākuma.Ja, piemēram, pet fence ir atvērta, smart kameras var automātiski ierakstīt video, augšupielādēt to uz mākoni, un push atgādinājumus, kā arī nelielu video klipus uz jūsu mobilo tālruni.

Vairāk veidus, kā spēlēt, ko esat izveidojis.

Mazu ķermeņa, pastas dizains, var pielīmēt uz jebkuras atvērt un aizvērt iekārtas mājās.Ļaujiet tradicionālā aprīkojuma šajā mājas kļūt par smart home.Tas ir viegli uzstādīt un savienot.

• Uzstādīšana:

1. Noplēst aizsargplēvi.

2. Mēģiniet pielāgot, uzstādot.

3. Uzstādīšanas attālums ir mazāks kā 18mm.

• Savienojums:

1. Atvērt Mijia app un pievienojiet iekārtu.

2. Skenēt QR kodu uz produkta.

3. Savienojums ir veiksmīgs.

*Mobilais telefons ar sinhrono push, nestandarta statusu signāls, piekļuve funkciju Mijia saistība Xiaomi AI skaļrunis raidījums, vajag lietot ar Bluetooth vārteju vai viedā produkti ar iebūvētu Bluetooth vārtu funkcija.

*Lai saprastu sižetu, atverot durvis un apgaismojumu naktī, tas ir nepieciešams, lai veidotu inteliģentu skatuves ar Mijia app un izmantot to ar Bluetooth vārteju vai viedā produkti ar iebūvētu Bluetooth vārtu funkcija.

*Instalēšanas laikā mēģināt saskaņot uzstādīšana zīmes par pusi no ķermeņa un magnētu, un ielīmējiet tos nepieciešams atvēršanas un aizvēršanas jomās (tas ir ieteicams, ka sensors iestāde var uzstādīt uz fiksēto virsmas atvēršanas un aizvēršanas jomā, magnēts, kas būtu jāuzstāda uz aktīvās virsmas atvēršanas un aizvēršanas jomā, un uzstādīšana, plaisu vajadzētu būt mazāks par 18 mm, kad durvis un logi ir slēgts)

Tagi: clanche xiaomi durvis, xiaomi mijia 3, Xiaomi, co2 sensors, oficiālais xiaomi, aqara durvju sensors, mijia bluetooth smart temperatūra, mijia, homekit gaismas, apple homekit slēdzis.

Datu lapa

Valsts Montāža Ready-to-Go
Kontroles Kanāli 2 Kanāli
Funkcijas Tālvadības Pults
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Mēroga 1
Sertifikācija CE
Max Ātrums durvju vēja sensors
Zīmola Nosaukums Xiaomi
Modeļa Numurs xiaomi durvju vēja sensors
Gyro xiaomi smart home

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Sākotnējā Xiaomi Saprātīga Durvju Logu Sensors, 2 Xiaomi Smart Home Suite Ierīču Kabatas, lai Mijia APP Apple Homekit Komplekti

Sākotnējā Xiaomi Saprātīga Durvju Logu Sensors, 2 Xiaomi Smart Home Suite Ierīču Kabatas, lai Mijia APP Apple Homekit Komplekti

Saistītie Produkti: