Jauns Izpārdošana
Mini Piepūšamās Portatīvo Gaisa Kompresors, Sūknis ar LED Apgaismojumu 12V 150PSI Stieples Gaisa Sūknis Automašīnu, Velosipēdu Bumbiņas Skatīt lielāku

Mini Piepūšamās Portatīvo Gaisa Kompresors, Sūknis ar LED Apgaismojumu 12V 150PSI Stieples Gaisa Sūknis Automašīnu, Velosipēdu Bumbiņas

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€21.66

-40%

€36.10

Kopīgot

Vairāk informācijas

Laipni lūgti mūsu veikalā.

Mūsu produkti ir pieņemamas cenas un laba kvalitāte.Mēs atbalstām dropshipping un vairumtirdzniecība .Ja jūs vēlaties strādāt ar mums uz ilgu laiku, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs sniegsim jums ļoti labvēlīgu cenu.Ar Laba Vēlējumiem!

Vadu projektēšana un kompaktu miniatūru izmēru šo riepu piepūšanas padara to viegli nēsāt un viegli strādāt ar vienu roku.Jums ir nepieciešams tikai 4 soļi, lai sāktu inflāciju.LCD sn rāda reālā-laika spiedienu uz pusi, tāpēc jūs varat kontrolēt spiedienu bez liekšanas, lai redzētu apakšā.

Riepu piepūšanas ir 4 ieslēdzamas spiediena mērvienības (PSI, BĀRS, KPA KG / CM2), lai jūs varētu kopa ar riepu spiedienu, kā nepieciešams.Ja sākotnēji iestatītais riepu spiediens ir sasniegts, riepu sūkni automātiski izslēdzas.Maksimālais inflācijas spiediens piepūšanas ir 150PSI.

Kad riepa, LED gaismas, automātiski iedegas.Ir LED gaismas uz grunts un reālā laika spiediena displejs LCD.Jūs varat ērti lietot digitālo piepūšanas kā riepu spiediena mērītājs un piepūšanas tumsā.

Riepu pumpis ir pārnēsājams dizainu, kas var aptvert visas riepas velosipēdiem, motocikliem un automobiļiem (ieskaitot SUV).Aprīkots arī ar 3 sprauslu adapteri matrači / dirižabļiem / rotaļlietas / sports bumbiņas / piepūšamie izstrādājumi.

Vienuma Tips: Sūkņi

Modeļa Nosaukums: AP19

Spriegums: 12V

Inflācija efektivitāte: 15L/min

Darba temperatūra: 0 C~60 Celsija

Svars: 550g

Maksimālais nepārtraukta darba laiks: 45 min

krāsa:melna

materiāls: PVC

izmērs:150*61*4m

Iepakojuma Saturs:

1 * piepūšamā caurule

1 * USB strāvas vads

1 * trahejas

1 * bumbu adatu

1 * piepūšamās muti (skrēja krāsu, krāsu nevar izvēlēties)

1 * Lietošanas

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Tagi: asain sega sedz, , asahi brilles pirkt, pacelties 7mate pārsegs, asa modes kleita, 8 auto ekrāns, wifi, asda baby monitor, 8 bitu saules brilles, asali sviedri bikses, 8 bbf gadījumā, iphone.

Datu lapa

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Sertifikācija NAV

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Mini Piepūšamās Portatīvo Gaisa Kompresors, Sūknis ar LED Apgaismojumu 12V 150PSI Stieples Gaisa Sūknis Automašīnu, Velosipēdu Bumbiņas

Mini Piepūšamās Portatīvo Gaisa Kompresors, Sūknis ar LED Apgaismojumu 12V 150PSI Stieples Gaisa Sūknis Automašīnu, Velosipēdu Bumbiņas

Saistītie Produkti: