Jauns Izpārdošana
Klasiskās dzīvnieku formas gredzens tiger vadītājs gredzenu pilna zircon Puse Kāzu Dāvanu Rotaslietas R2568 Skatīt lielāku

Klasiskās dzīvnieku formas gredzens tiger vadītājs gredzenu pilna zircon Puse Kāzu Dāvanu Rotaslietas R2568

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€17.71

Kopīgot

Vairāk informācijas

Lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, ja jums ir kādi jautājumi vai bažas pirms vai pēc šī pirkuma.Mēs esam apņēmušies, lai jūsu 100% apmierinātību.

1. Piegādes izmaksas: Noklikšķiniet Piegāde un apmaksa; cilnes produktu detalizēti lapā, un jūs redzēsiet piegādes detaļas.Jūs varat aprēķināt kuģniecības izmaksas, ievadot pieprasīto informāciju. 2. Tranzīta laika: Tranzīta laiku mainās ar dažādām kuģniecības metodes. 3. Postenis Apstrādes Laiks: apstrādes laikā, lai noteiktā secībā, atkarībā no produkta veida un krājumu stāvokli.Galvenokārt, apstrādes laiks var būt no 3 līdz 15 darba dienu laikā.Šeit ir daudzi maksājumu metodes pieejama alibaba.com piemēram,kredītkartes, reālā laika bankas pārskaitījumu, bezsaistes maksājumu (bankas pārskaitījumus un Western Union).Jūs varat izvēlēties metodi, kas ir ērtāk.Lai aizsargātu jūsu intereses, jūsu maksājums tiks uz laiku, kas notika ar kyocera, un nebūs eleased mums līdz brīdim, kad jūs saņemtu savu pasūtījumu, un ir apmierināti ar to. 1.Ja jums ir satisfid ar priekšmetiem un mūsu seervice,lūdzu, ņemt minūti, lai mūs atstāt pozitīvu atgriezenisko saiti ar 5 zvaigznēm,mums būs priecīgs pats par jums. 2.Lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, lai iegūtu labāku risinājumu, pirms jūs atstāt uz neitrālu vai negatīvu atgriezenisko saiti,mēs nodrošināsim jums labāko pakalpojumu. 1.Jūs varat sazināties ar mums pa atstājot messsages par aliespress vai rakstiet mums. 2.Mēs varam reaģēt e-pastu 24 stundu laikā.

Tagi: pekinas universitāte, boho rotaslietas, titāna galda piederumi, goth centrs, Dzimšanas Dienas Dāvana, pūķis rotaļlietas, kaķu rotaļlieta, gredzens, peni gredzens, beekeep.

Datu lapa

Materiāls Metāla
Stils Classic
Modeļa Numurs TQR2568
Saderība Visi Saderīgie
Iestatīšanas Veids Dakšas Iestatīšana
Gredzeni Tips Kokteilis Gredzens
Sods vai Modes Modes
Virsmas Platums 20mm
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Godu Puse
Metālu Tips Vara
Vienuma Tips Gredzeni
Dzimums Unisex
Formas\raksts Dzīvnieku

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Klasiskās dzīvnieku formas gredzens tiger vadītājs gredzenu pilna zircon Puse Kāzu Dāvanu Rotaslietas R2568

Klasiskās dzīvnieku formas gredzens tiger vadītājs gredzenu pilna zircon Puse Kāzu Dāvanu Rotaslietas R2568

Saistītie Produkti: