Jauns Izpārdošana
Regulējama Termostata Maisītājs Vārsts Misiņa Ūdens Maisītāji Karstā/Aukstā Ūdens Sajaukšanos Temperatūras Kontroles Vārsts Mājas Ūdens Sildītājs Skatīt lielāku

Regulējama Termostata Maisītājs Vārsts Misiņa Ūdens Maisītāji Karstā/Aukstā Ūdens Sajaukšanos Temperatūras Kontroles Vārsts Mājas Ūdens Sildītājs

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€27.91

-36%

€44.30

Kopīgot

Vairāk informācijas

Regulējama Termostata Maisītājs Vārsts Misiņa Ūdens Maisītāji Karstā/Aukstā Ūdens Sajaukšanos Temperatūras Kontroles Vārsts Mājas Ūdens Sildītājs

Apraksts:

Šo vārstu izmanto, lai sajauc karsto un auksto ūdeni, lai kontrolētu ūdens temperatūru un saglabā ūdens temperatūru noteiktā diapazonā.

Funkcijas: izmantojot šo termostata vārsta, tas ir vienkārši, lai kontrolētu karstā un aukstā ūdens summu, noregulējot ūdens temperatūru pēc vajadzības.Nospiediet un turiet nospiestu sarkano drošības pogu, lai kontrolētu temperatūru par vairāk nekā 38°.Ar filtru, net gan karstā un aukstā ūdens pieslēgums, lai aizsargātu ūdeni no citiem piemaisījumiem.Izgatavota no premium cietā misiņa vārsts elements, tas ir izturīgs, izturīgs un nav viegli nerūsē.Var piestiprināt pie sienas, vannas termostata maisītājs vārsts ir viegli uzstādīt un piemērots daudz ūdens sildītājs.Iebūvēts temperatūras regulēšana drošības ierīce automātiski jāslēdz karstu ūdeni, ja nav aukstā ūdens, kas var novērst applaucējums.

Specifikācijas:

Stāvoklis: 100% Pavisam Jaunu

Materiāls: Solid Brass Vārstu Elements

Krāsa: Sudraba, kā parādīts attēlā

Darba Spiediens: 0.05~1Mpa

Ieteicams Spiediens: 0.1~0.5 Mpa(Ir Izlaišanas Vārsts, Ja Spiediens Ir Virs 0.5 Mpa)

Standarta Spiediens: Dinamiskais Spiediens 0.3±0.02 Mpa

Aukstā Ūdens Piegādes Temperatūra: No + 4°C~29°C

Karstā Ūdens Piegādes Temperatūra: 55°C~85°C

Ieteicams Parasti Izmantošanas Temperatūra: 60~70°

Ūdens Temperatūras Vadības Diapazons: -20°C~50°C

Drošības Poga Temperatūra Ir 38°

Ūdens Izvada Vītne: G1/2

Kopējais Garums: Apm. 13cm / 5.12 gadā

Iepakojuma Svars: Apm. 609g

Paketē Iekļauts:

1 * Termostata Vārsts

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

Par kuģošanas

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs kuģis uz apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktiskā preci un jūsu atsauci .

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu noteiktajā laika periodā, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

8. Mēs pārdevējs nav atbildīgs par ievedmuitas nodokli, pircējs ir atbildīgs par to.Jebkurš strīds, ko izraisa šis ir nepamatota.

9. BR pircējs, lūdzu, sniedziet cpf vai cnpj, tas būs labāk, lai jūs varētu saņemt to daudz ātrāk.paldies

Atgriešanās un Kompensāciju

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.winwithwow.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

Par atsauksmes

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.

Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!

Tagi: bidē dušas, tualete, karstā ūdens maisītāja vārsts, misiņa kārtridžs, moen krānu, vārstu kārtridžs, maisītājs termostata, kārtridžu jaucējkrāns, kārtridžu maisītājs tap, kārtridžu vārsts, ūdens filtrs, augsta vakuuma vārsts.

Datu lapa

1. tipa Termostata Vārsts
Veids Jaucējkrāns Kārtridži
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
2. veids Temperatūras Kontroles Dušas Vārsts
Materiāls Misiņš
3. veids Termostata maisītājs
Zīmola Nosaukums VGEBY
Modeļa Numurs Termostata Maisītāju Vārstu
Sertifikācija NAV
4. tips Termostata Maisītājs Bārs
5. tips Termostata Maisītāju Vārstu

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Regulējama Termostata Maisītājs Vārsts Misiņa Ūdens Maisītāji Karstā/Aukstā Ūdens Sajaukšanos Temperatūras Kontroles Vārsts Mājas Ūdens Sildītājs

Regulējama Termostata Maisītājs Vārsts Misiņa Ūdens Maisītāji Karstā/Aukstā Ūdens Sajaukšanos Temperatūras Kontroles Vārsts Mājas Ūdens Sildītājs

Saistītie Produkti: