Jauns Izpārdošana
Atmiņas Kokvilnas Spilvens Lēni Atsitiens Arch-rokas Kakla, Muguras Miega Spilvenu Veselības Aprūpes Skatīt lielāku

Atmiņas Kokvilnas Spilvens Lēni Atsitiens Arch-rokas Kakla, Muguras Miega Spilvenu Veselības Aprūpes

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€4.87

-4%

€5.12

Kopīgot

Vairāk informācijas

Multi-fonction Lēni Atsitiens Atmiņas Kokvilnas Spilvens jaunu 2019 atmiņas kokvilnas spilvens ir paredzēts, lai novērstu jūsu ieroči iet sastindzis, kamēr jūs miegu.Sveicu dienā pēc iespējas labākā stāvoklī.Tās ideāli piemērots pāriem, un padara jūsu attiecības tuvāk.To var izmantot arī kā parastu vsp, ar savu roku optimālu nostāju.

Apraksts:

1. Spilvens ir paredzēts, lai novērstu jūsu ieroči iet sastindzis, kamēr jūs miegu.Sveicu dienā pēc iespējas labākā stāvoklī.Tas ir ideāli piemērots pāriem, un padara jūsu attiecības tuvāk.To var izmantot arī kā parastu vsp, ar savu roku optimālu nostāju.

2. VAR PALĪDZĒT mazināt KAKLA, PLECU UN MUGURAS SĀPES: maiga, profilētā slīpums šie spilveni atbalsta kaklu un pleciem, un var palīdzēt mazināt jebkādu spriedzi vai stīvumu mugurkaula veicinot pareizu muguras saskaņošana.

3. BŪTISKI, SPILVENU: Uzlabo asinsriti sānu gulšņi, spilvenu jutīsies mīkstāka siltā un cietāka aukstumā.Spilvenu arī reaģēt uz jūsu ķermeņa siltumu, ko dod un mīkstināšana visu nakti.

4. UZLABOTA MIEGA KVALITĀTE: Izmantojot augstas kvalitātes materiālus un polsterēta kokvilna, ar ērtu pieskārienu var atpūsties savu ķermeni un prātu.

5. AIZSARGĀT JŪSU IEROČI: unikāla dobi konstrukciju apakšā spilvenu novērš nejutīgums rokās miega laikā.Funkcijas:

Materiāls:Ice zīds+100cm Poliuretāna spilvena core+ABS plastmasas tērauda rāmis

Tips:1 Gab(Standarta) / 2 Gab. (Uzvalks saglabāt 96,38 DH)

Krāsa:Balta

Piemērots:Pāri Pakete Ietver:

1 x Lēni Atsitiens Spiediena Spilvens Piezīmes:

Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.

1.Mēs kuģis savu www.winwithwow.lv vai Alipay adresi.Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu www.winwithwow.lv un Alipay adrese ir pareiza, pirms jūs maksājat. 2.Preces tiks nosūtītas ar 1-3 darba dienas, kad esam saņēmuši maksājumu. 3.Piegādes laiks ir atkarīgs no mērķa un citiem faktoriem; 4.Starptautiskā pircēju lūdzu, ņemiet vērā: a.Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēji atbildību.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai samazinātu risku par muitas nodokļiem.b.Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms pirkšanas.

Tagi: spilvena gulēt, spilvens par mīļāko, mazulis gaisa spilvens, mazulis mezgls spilvens, mazulis aizsargs spilvens, rozā bērnu spilvens, baby walker spilvens, kronšteina spilvens, spilvena forma u, kronšteina spilvens.

Datu lapa

Izmantošana Iestāde
Uzpildes Putas
Modelis Tips Cietie
Svars 0-0.5 kg
Forma Izliekta
Iestatīt Tipu No
Pakāpe Kvalificētu
Materiāls Citi
Diegu Skaits 100TC
Iezīme Atmiņa
Daļa Kakla
Auduma Skaits 20

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Atmiņas Kokvilnas Spilvens Lēni Atsitiens Arch-rokas Kakla, Muguras Miega Spilvenu Veselības Aprūpes

Atmiņas Kokvilnas Spilvens Lēni Atsitiens Arch-rokas Kakla, Muguras Miega Spilvenu Veselības Aprūpes

Saistītie Produkti: