Jauns Izpārdošana
Tieksme uz PAŠNĀVĪBU SACRED REICH MOD VELĒNU TRD Metāla Mūzikas Grupa DZELZS Uz Plāksteris PĀRSŪTĪT MOTĪVS APLIKĀCIJAS Rock, Punk Žetons Skatīt lielāku

Tieksme uz PAŠNĀVĪBU SACRED REICH MOD VELĒNU TRD Metāla Mūzikas Grupa DZELZS Uz Plāksteris PĀRSŪTĪT MOTĪVS APLIKĀCIJAS Rock, Punk Žetons

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€37.96

Kopīgot

Vairāk informācijas

Izmērs: 11.1 cm x 4.9 cm (4,7" x 1.93")

Instrukcijas Gludekli: Vieta plāksteris uz jebkur auduma, kas tieši.Vāks plānas ielāpu uz ielāpu,un pēc tam gludekli.Izvairieties no Dzelzs tieši par plāksteri, lai aizsargātu plāksteris zem augsta temperatūra.Saglabāt nospiežot dzelzs ap 40-60 sekundes, un temp.Aptuveni 120-150(Atkarīgs no biezuma audums).Pārvietot no dzelzs,jāgaida, kad atdziest pilnībā.Ja adherece nav perfekti,lūdzu, atkārtojiet darbību 3) un 4).

Shipping Noteikumi

Kravu labumu gūt no pircēja/dalībnieku.

Mūsu objektus, atrodas Ķīnā, mēs tikai maksas precīzu starptautisko pārvadājumu maksa, Bez tirdzniecības nodokļa, Bez apstrādes izmaksas vai pat apdrošināšanas.Ja jums ir nepieciešams, transporta, apdrošināšanas, lūdzu, informējiet mūs, pirms jūs maksājat.Mums izvēlēties lētāku & ātrāk un drošību transporta veids, lai jūs varētu ietaupīt jūsu naudu un laiku.Preces tiks nosūtītas 24 stundu laikā pēc tam, kad maksājums ir apstiprināts.

Tāpēc, ka transporta uzņēmums ir brīvdiena svētdien, maksājumu, kas apstiprināts pēc nedēļas nogali, priekšmeti, iespējams, būtu nosūtīts pirmdien. ( 1300g)zemes gabals būs kuģis ar EMS vai DHL un tiks ierasties 1 nedēļas laikā.

Visiem zemes gabaliem ir Ceļa Nav. ; Nē.un Track & Apstiprināt saites tiks e-pastu uz jums 24 stundu laikā pēc nosūtīšanas. 10 dienas " kombinētā piegāde ir OK.Jūsu varētu apvienot visus vienumus, kas jums uzvarēt ietvaros 10days sūtījumā.

Šādā veidā var saglabāt jūsu kravu.Bet jūs pārbaudiet, lai jūsu 10days " vienība, lūdzu, informē mūs un saņemt apvienota rēķina.

Atgriešanās Politiku Atgriešanās tiek pieņemts 5 darba dienu laikā pēc tam, kad pircējs ir preces saņemšana.Pēc tam, kad kļūst atpakaļ postenī saskaņā ar primāro statusu, mēs atmaksāsim klientam vienības cena (bez kuģniecības izmaksas uz un no).

Sazinieties ar Mums, Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, lai atrisinātu jebkādas problēmas, tur var būt .

Tagi: augļu sveķi, co2 sodas, smieklīgi salmi, sodas ūdeni, fantastisks fox, pudeles vāciņu sodas, dzert sveķi, karsējmeiteņu kostīms futbols, cepšanas zobu pasta, fanta.

Datu lapa

Kuģi, No Ķīna
Vienuma Tips Žetons
izcelsmes vieta Guangdong Ķīna (Mainland)
Modeļa Numurs 45-112
krāsa Attēls

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Tieksme uz PAŠNĀVĪBU SACRED REICH MOD VELĒNU TRD Metāla Mūzikas Grupa DZELZS Uz Plāksteris PĀRSŪTĪT MOTĪVS APLIKĀCIJAS Rock, Punk Žetons

Tieksme uz PAŠNĀVĪBU SACRED REICH MOD VELĒNU TRD Metāla Mūzikas Grupa DZELZS Uz Plāksteris PĀRSŪTĪT MOTĪVS APLIKĀCIJAS Rock, Punk Žetons

Saistītie Produkti: