Jauns Izpārdošana
EXZYU Magnēts Puzzle Bloķēšanas reālajā dzīvē aizbēgt istabas spēles aksesuārus plaši izmanto kameras spēle Skatīt lielāku

EXZYU Magnēts Puzzle Bloķēšanas reālajā dzīvē aizbēgt istabas spēles aksesuārus plaši izmanto kameras spēle

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€7.94

-4%

€8.35

Kopīgot

Vairāk informācijas

Produkta Nosaukums:Magnēts puzzle bloķēšana

Īss Ievads Šī atslēga tiek plaši izmantoti reālās dzīves telpas escape spēle.Telpu īpašnieki slēpt magnēta atslēgu pirmkārt, spēlētājiem atrast atslēgu un mērķis ir pēc bloķēšanas plaisa.Tad, izstiepis spēku, lai velciet bloķēšanas.

Prop saraksts

viens magnēts, kas bloķēšana viens magnēta atslēgu

Kā spēlēt

1.Nav atslēgas caurumu un anti-korozijas, magnētu puzzle atslēga ir īpaši viegli būt atvērts tumšā vidē, un tas ir perfekti piemērots, lai izvairīties no istabas. 2. Telpu īpašnieki paslēpt taustiņu iepriekš.Spēlētāji atrast magnētisko atslēgu un ielika to slēdzenē ir gropes, lai atbloķētu.

Silts Padomi

1.Butaforijas Daļas Visi aksesuāri neietilpst EM atslēga, jūs varat sazināties ar mums nopirkt 12V EM bloķēšana. 2.Muitas Nodokļi Objekta cenā nav iekļautas importa nodokļiem, nodokļiem un citiem maksājumiem. 3.Shipping Noteikumi 1)Mēs, pasaules kuģošanas (Izņemot dažas valstis un APO/FPO). 2)Mēs kuģis preces, 4 dienu laikā pēc tam, kad saņēmis maksājumu; ja jums ir nepieciešams, lai mainītu adrese vai citas informācijas, lūdzu, sazinieties ar mums 24 stundu laikā pēc apmaksas. 3)Pakalpojumu Tranzīta Laiks ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks ir atšķirīgs, jo īpaši laikā brīvdienu reizes.Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā, vienkārši sazinieties ar mani.Mēs izsekot sūtījumu un atbildi jums drīz. 4)attēlus, kas tiek rādīti uz video un attēli ir jūsu atsauces.Jūsu apmierinošu ir mūsu labākais svarīga lieta! 4.Atsauksmes Ja jūs varat sniegt mums sākumā apstiprinājumu pēc tam, kad saņēmis butaforijas, ka būs ļoti appreciated.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes, ja jūs esat apmierināti ar mūsu aksesuārus (Piecu Sāk) .Vienkārši sazinieties ar mums, pirms jūs atstāt negatīvu vai neitrālu atsauksmes.Mēs jums atrisināt problēmu ASAP.Paldies par jūsu sapratni. 5.Atgriezt Visas preces ir labas kvalitātes un stingri pārbaudīta, pirms nosūtīšanas.Mēs izvairītos no kvalitātes problēma.Ja jums ir tehniskā apskate apmierināts, jūs varat sazināties ar mums 24 stundu laikā un apmainīt preci pēc 7 dienām.Ja balsts ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par ko izmanto, un mēs nevaram kompensāciju jautājumu vai nomaiņa.Visi atgriežamā prece nedrīkst būt sākotnējā stāvoklī un oriģinālā iepakojumā ar visām sastāvdaļām.Jums arī ir sniegt mums īpašs iemesls, un izsekošanas skaits par atgriešanos.Pēc tam abi apstiprināja, visas iepriekš minētās lietas un atcelt darījumu, no www.winwithwow.lv, mēs jums atmaksāsim.

Tagi: klaus mikaelson gredzens, las puzzle, iziet aizbēgt istabas spēles, evakuācijas spēle prop, vakuuma kameru, escaperoom prop, dahua vto, dvr zkteco, vakuuma kamerā, dahua villa.

Datu lapa

Modeļa Numurs EX0028
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Drošības Režīms Nespēj nodrošināt ar Signālu
Virziens NAV
Zīmola Nosaukums EXZYU

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

EXZYU Magnēts Puzzle Bloķēšanas reālajā dzīvē aizbēgt istabas spēles aksesuārus plaši izmanto kameras spēle

EXZYU Magnēts Puzzle Bloķēšanas reālajā dzīvē aizbēgt istabas spēles aksesuārus plaši izmanto kameras spēle

Saistītie Produkti: