Jauns Izpārdošana
Zilas debesis Meža un Kalnu Kanvas Glezna Ainava, Sienu Mākslas Ziemeļvalstu Plakātu Un Drukāt Uz dzīvojamo Istabu Mājas Dekorēšana bez rāmīša Skatīt lielāku

Zilas debesis Meža un Kalnu Kanvas Glezna Ainava, Sienu Mākslas Ziemeļvalstu Plakātu Un Drukāt Uz dzīvojamo Istabu Mājas Dekorēšana bez rāmīša

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€2.94

-55%

€6.55

Kopīgot

Vairāk informācijas

PRODUKTA ROKASGRĀMATU

-Mūsu veikalā apdare glezna ir izgatavotas no augstas kvalitātes auduma, ar bagātu poligrāfijas krāsu, ar smalku tekstūru, ūdensizturīgs un mitrumu, augsta stiepes izturība, un skaidrs, drukāšanas efektu nekā citi audeklos.

-Gadījumā vietās, dzīvojamā istaba, Guļamistaba, Bērnu istaba.Fona sienu,Kāzu Dekorēšana,Virtuves Restorāns,Viesnīca.,Slimnīcā,Bārs, utt.

-Mūsu dekoratīvas gleznas nav robežu.

-Ja Vēlaties Citu Izmēru Vai Drukāt Jūsu Pašu Attēlu , Lūdzu, Sazinieties Ar Mums.

- Piezīme: plakātu, tikai, izņemot koka rāmis.

PIRCĒJS PARĀDĪT

PIEGĀDE INSTRUCTIOND

-Mūsu veikalā procesu secību un sūtīt loģistikas informācijas izsekošanas numuru 1-2 darba dienu laikā.lūdzu, sazinieties ar mums, ja jūs vēlaties experss piegāde.(Priekšrocības īsā apstrādes un bezmaksas piegāde)

Piezīme:

- Lūdzu pārliecinieties, ka jūsu adrese ir pareiza vai pilnīga pirms vietu secību;

- Ja jums ir īpašas prasības attiecībā uz piegādes laiks un loģistikas kanālus, lūdzu, sazinieties ar mums, paldies;

PAKALPOJUMU ZIŅAS

100% Apmierinātība ir garantēta.

Visi mūsu attēli ir augstas izšķirtspējas versijas , lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, ja ir kāds kvalitātes jautājums , postenis, kas nav saņemti utt., kompensāciju vai nomaiņa ir pieņemams.Lūdzu, neatstājiet negatīvas atsauksmes pirms kontakta.

UZMANĪBU: Saskaņā ar pašvaldību politiku, Klientu no Krievijas un Ukrainas ir rakstīt ar vārdu un uzvārdu, Tikai tādā veidā klients var veiksmīgi saņemt preces pie rokas un apdare pielaide muitā.

Ja jums patīk mūsu pakalpojumiem, lūdzu, atstāt ar 5 star komentāru par mums, paldies!

Tagi: blue mountain tapetes, laikraksta attēlu, mustang sienas māksla, big blue audekls, michael plakāts, nāves sienas māksla, zilā audekla atvilktnes, melnās sienas māksla, debesis plakāts, mākslas zāle.

Datu lapa

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Technics Krāsošana Ar Strūklu
Kadra režīmā Bez rāmīša
Veids Audekls Printings
Zīmola Nosaukums mingzheart
Stils Mūsdienu
Forma Vertikāla Taisnstūra
Mācību priekšmeti Ainavas
Ir Smart Ierīces No
Materiāls Audekls
Atbalsta Bāzes Audekls
Rāmis No
Modeļa Numurs lyf1282
Oriģināls No
Vidēja Ūdensizturīgs Tintes

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Zilas debesis Meža un Kalnu Kanvas Glezna Ainava, Sienu Mākslas Ziemeļvalstu Plakātu Un Drukāt Uz dzīvojamo Istabu Mājas Dekorēšana bez rāmīša

Zilas debesis Meža un Kalnu Kanvas Glezna Ainava, Sienu Mākslas Ziemeļvalstu Plakātu Un Drukāt Uz dzīvojamo Istabu Mājas Dekorēšana bez rāmīša

Saistītie Produkti: