Jauns Izpārdošana
Ūdensizturīgs Āra Pet Cat ' s House Sabiezējumu Kaķi Ligzdu Telts Salona Pet Gulta Telts Cat Aksesuāri Audzētava Ligzdu Pet Pārvadātājs Vairumtirdzniecība Skatīt lielāku

Ūdensizturīgs Āra Pet Cat ' s House Sabiezējumu Kaķi Ligzdu Telts Salona Pet Gulta Telts Cat Aksesuāri Audzētava Ligzdu Pet Pārvadātājs Vairumtirdzniecība

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€5.07

-38%

€8.31

Kopīgot

Vairāk informācijas

Aizzīmju Punktiem:

1、Augstas kvalitātes Materiāls: Pet mājās ir izgatavoti no augstas kvalitātes PVC pārklājumu ūdensnecaurlaidīga Oxford audums ar sūkli uzliku, plīša materiālu iekšpusē, kas ir auksts un silts, un nodrošina siltu māju, lai suņi un kaķi, staigājām ārā.Tas ir ūdensizturīgs Ar ir vējains āra kaķu nams!

2、Saglabāt Mājdzīvnieki Silts: Slēgts dizaina pet ligzdu, lai pasargātu mājdzīvniekus no bargās ziemas laika apstākļi.

3、Piemērots Āra: Kad jūs veikt jūsu pet no piknika vai brauciena, aukstās ziemas, jūsu pet ir vajadzīgs arī, lai saglabātu siltumu.Šis pet gultas, var pārvadāt kopā ar jums, lai nodrošinātu, ka jūsu kaķis ir aizsargāts no lietus un sniega.Saglabāt to silta un droša visu nakti.

4、Ļoti piemērots mājdzīvniekiem guļ garāžas, nojumes, šķūņi, balkoniem, gaiteņos un pat mājās, iekštelpu un āra.To var izmantot kā klaiņojošu kaķu patversme.

5、Tool-free Montāža: ārējās ūdensizturīgs struktūra ļauj novietot jebkur, tostarp kustamo mat, drošs, nav toksisks, un bite-izturīgi.Tas ir labākais pet ligzdu

Funkcijas:

1. Augstas kvalitātes Materiāls: Pet mājās ir izgatavoti no augstas kvalitātes PVC pārklājumu ūdensnecaurlaidīga Oxford audums ar sūkli uzliku, plīša materiālu iekšpusē, kas ir auksts un silts, un nodrošina siltu māju, lai suņi un kaķi, staigājām ārā.Tas ir ūdensizturīgs Ar ir vējains āra kaķu nams!

2. Saglabāt Mājdzīvnieki Silts: Slēgts dizaina pet ligzdu, lai pasargātu mājdzīvniekus no bargās ziemas laika apstākļi.

3. Piemērots Āra: Kad jūs veikt jūsu pet no piknika vai brauciena, aukstās ziemas, jūsu pet ir vajadzīgs arī, lai saglabātu siltumu.Šis pet gultas, var pārvadāt kopā ar jums, lai nodrošinātu, ka jūsu kaķis ir aizsargāts no lietus un sniega.Saglabāt to silta un droša visu nakti.

4. Tool-free Montāža: ārējās ūdensizturīgs struktūra ļauj novietot jebkur, tostarp kustamo mat, drošs, nav toksisks, un bite-izturīgi.Tas ir labākais pet ligzdu.

5. Ļoti piemērots mājdzīvniekiem guļ garāžas, nojumes, šķūņi, balkoniem, gaiteņos un pat mājās, iekštelpu un āra.To var izmantot kā klaiņojošu kaķu patversme.

Specifikācijas:

Krāsa: pelēka

Materiāls: ūdensnecaurlaidīgs Oxford audums un plīša

Izmērs:

S: garums: ap 40cm/15.75 cm, platums: ap 30 cm/11.81 cm, augstums: aptuveni 28cm/11.02 collas

M: garums: ap 48cm/18.90 cm, platums: aptuveni 32cm/12.60 cm, augstums: aptuveni 28cm/11.02 collas

L: garums: ap 57cm/22.44 cm, platums: aptuveni 42cm/16.54 cm, augstums: ap 38cm/14.96 collas

Iepakojuma Saraksts:

1*Pet Māja

Tagi: lielo kaķu gultas, gulta, telts, kaķu rotaļlieta, cat aksesuāri scool, dog house āra, gulta kaķis, gulta bērnu telts, d nams, suns.

Datu lapa

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums AIHOME

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Ūdensizturīgs Āra Pet Cat ' s House Sabiezējumu Kaķi Ligzdu Telts Salona Pet Gulta Telts Cat Aksesuāri Audzētava Ligzdu Pet Pārvadātājs Vairumtirdzniecība

Ūdensizturīgs Āra Pet Cat ' s House Sabiezējumu Kaķi Ligzdu Telts Salona Pet Gulta Telts Cat Aksesuāri Audzētava Ligzdu Pet Pārvadātājs Vairumtirdzniecība

Saistītie Produkti: