Jauns Izpārdošana
Oriģināls Atbloķēt Mātesplati Par iPhone 8 Plus 5.5 collu Ar/BEZ Touch ID,iPhone 8 Plus Loģika Valdes Mainboard Ar Mikroshēmām Skatīt lielāku

Oriģināls Atbloķēt Mātesplati Par iPhone 8 Plus 5.5 collu Ar/BEZ Touch ID,iPhone 8 Plus Loģika Valdes Mainboard Ar Mikroshēmām

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€93.59

Kopīgot

Vairāk informācijas

Laipni lūgti mūsu veikalā!Lūdzu, pievērsiet uzmanību mūsu svarīgi padomi 1.Ja jūs nolemjat, lai viņš mums dod, lai, lūdzu, Izlasiet visu ir ieviests,ja rodas šaubas varat sazināties ar mums.Citādi Mēs kā jūs esat izlasīt visu ieviesa,un saprast informāciju par produktu. 2. Ja jūs vēlaties lielu daudzumu, lūdzu, sazinieties ar mums, dos jums labāko pārdošanas cenu.Labas kvalitātes un ērtu cena 100% Perfektu fit ,drošības,viegli uzstādīt Pārbaudīti pa vienam pirms nosūtīšanas, Mēs piedāvājam arī atjaunotas pilns mobilā tālruņa un citu ierīču daļas iphone,Laba Kvalitāte un Labākās Cenas.ja jums nepieciešams tos ,pls sazinieties ar mani .

Svarīgi Padomi:

1.Visi Atslēgt pamatplatē ir visi izmanto un vecs,ne jauns.Mēs pārbaudīt to atkal un atkal, lai pārliecinātos, ka tā varētu būt 100% laba darba pirms nosūtīšanas.Mēs nepieņemam jebkādu strīdu par mātesplati, ko izmanto,vecu vai lietotu,paldies.

2.Ja jūs nezināt, kā uzstādīt,lūdzu, komplektējot ar profesionālu personu.Kā pircējs atjauninājumus vai uzlabojumus sistēmas,kas ved uz mātesplates no pakalpojuma, mums nav atbildīga;lūdzu, pircēji to saprotu,paldies.

3.Ja jūs vēlaties mātesplati ātrāk,jums bija labāk izvēlēties, DHL/EMS/FEDEX piegāde;mēs visi vēlamies pamatplatē ir jāved droši un ātri.

4.Ja jums ir beztaras pieprasījumu,lūdzu, sazinieties ar mani, un es gribu jums piedāvāt labākās vairumtirdzniecības cenas.Lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs arī pārdot tālruni,hdd vai citas daļas, lielāko zīmoliem, ar augstu kvalitāti un labākās cenas.

Par Sūtījumu: 1: Jūsu pasūtījums tiks nosūtīti robežās 3-7 darba dienu laikā pēc tam, kad jūsu maksājums apstiprināts .

2: Lūdzu, pārliecinieties, atstāt pareizo piegādes adresi un pieejams tālruņa Numuru, lai jūsu pasūtījumu , tas ir ļoti svarīgi, lai zemes gabals Gludām Piegādāt.

3: laiks, kas nepieciešams, lai saņemtu savu pasūtījumu, ir atkarīgs no 2 faktoriem: piegādes metodi jūs izvēlētos un pasūtījuma izpildes laiku.Lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs darīsim visu iespējamo, lai pārliecinātos, ka jūs saņemat jūsu pasūtījumu savlaicīgi.

4: Visiem sūtījumiem, kas tiek nosūtīti uz un no valsts vai reģiona, ir skaidrs, muitas pirmais.Klients ir atbildīgs par visu muitas nodokļu un importa nodokļi,tostarp (bet ne limitied līdz )zinu importa tiesību aktos attiecībā uz nodokļiem,tarifiem,un preces konfiskāciju.Klientu nodevas un nodokļus, kas atšķiras katrā valstī,Mēs neesam atbildīgi par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļa.

Par Garantijas:

1.Produkti avots ir visaugstākā kvalitāte,tāpēc, ja neesat apmierināts ar preci, jūs esat iegādājies,lūdzu, sazinieties ar mūsu Klientu Apkalpošanas dienestu.Cik drīz vien iespējams.Mums būs iespēja, lai palīdzētu jums ar visiem pārskatiem, pamatojoties uz stāvokli objektu. 2. Klientam jāsedz izmaksas par kuģošanu preces atpakaļ,un mums būs jāmaksā par kuģniecības, par sūtīšana vēlreiz. 3. Mēs piedāvājam 1 mēnešu garantiju visiem mūsu produktiem.Visas preces ir jāatgriež to sākotnējā stāvoklī (nav affact otro pārdošana).Mēs stingri konsultācijas klientam izmēģināt produktu, kas pirms uzstādīšanas.Atgriešanās ir spēkā tikai tad, un kompensāciju, kas apstrādā PĒC tam, kad esam saņēmuši jūsu objektu.

Piezīme:Klientu jāsedz izmaksas par kuģošanu preces atpakaļ, un mums būs jāmaksā par kuģniecības atkārtotu sūtīšanu.

Atsauksmes

Tagi: uv iphone pamatplates, lga2011 pamatplates 3, iphone pamatplates 8, e5 2678 v3 mātesplati, darba iphone6s mātesplati, iphone 6 plus loģika valdes mātesplati, iphon 8 mātesplati, iphone 11 mātesplati ar face id, iphone 8 plus mātesplati touch id, pamatplates xr.

Datu lapa

Statuss Izjaukt un Atslēgt
Frekvences Diapazons Iphone 8 Plus mātesplati
Sistēma ios
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums LISFG
Ar Touch ID
Sastāvs Noliktavā
Modeļa Numurs Iphone 8 Plus mātesplati
Veids Iekšējā
Saderīgu Zīmols Apple iPhone
ROM 64 GB UN 256 GB
Izmantošana pamatplates
QC Pilna QC Pārbaudīta

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Oriģināls Atbloķēt Mātesplati Par iPhone 8 Plus 5.5 collu Ar/BEZ Touch ID,iPhone 8 Plus Loģika Valdes Mainboard Ar Mikroshēmām

Oriģināls Atbloķēt Mātesplati Par iPhone 8 Plus 5.5 collu Ar/BEZ Touch ID,iPhone 8 Plus Loģika Valdes Mainboard Ar Mikroshēmām

Saistītie Produkti: