Jauns Izpārdošana
LED Kūpinātas Priekšējais Spārns-Lāpas Autostāvvieta Savukārt Indikators, Balts Aplis Sānu Gabarītlukturi par-Džipa Wrangler JK JKU no 2007. gada līdz 2017. gadam Skatīt lielāku

LED Kūpinātas Priekšējais Spārns-Lāpas Autostāvvieta Savukārt Indikators, Balts Aplis Sānu Gabarītlukturi par-Džipa Wrangler JK JKU no 2007. gada līdz 2017. gadam

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€7.89

-42%

€13.83

Kopīgot

Vairāk informācijas

LED Kūpinātas Priekšējais Spārns-Lāpas Autostāvvieta Savukārt Indikators, Balts Aplis Sānu Gabarītlukturi par-Džipa Wrangler JK JKU no 2007. gada līdz 2017. gadam

Piezīme:

- Lūdzu pārliecinieties, vai diametrs ir vieta, kur lampas ir uzstādītas ir lielāks par 74 mm, pretējā gadījumā tas būs bloķēt halo.

- Lūdzu, skatiet produkta izmērs rūpīgi pirms pirkšanas, jo klienti bieži saka, ka tās ir pārāk lieli, tāpēc, ka to auto nevar instalēt šo produktu.

Pieteikums

2007. gada -2017 Jeep Wrangler JKU

2007-2017 Jeep Wrangler JK

2007-2017 Jeep Wrangler JK Rubicon Unlimited

2015 2016 Jeep JK Willy

2012. Gada Līdz 2015. Willy Wheeler

2010 2012 2014 2015 Jeep JKU Wrangler Sahara

2011. gads 2013. gads 2016 2017 Jeep Wrangler JKU Sporta

PIEZĪME:ja jeep wrangler spārnu gaismas hyper Flash pēc tam, kad jūs instalēt, jums ir nepieciešams iegādāties pretestība(rezistors nav iekļauta) Jaunākais dizains: 3000K Dzintara Staru ar Baltu dienas gaitas lukturi,pievienotās 6000K halo dizainu uz sākotnējo pamatu, lai veiktu pagriezienu signālu efektu vēl ievērojams.Šīs sānu maker uzlabo savu džipu ārējo izskatu.Tiešā nomaiņa: plug and play ar bez izmaiņām nepieciešams.Šī jeep Wrangler Spārnu Sānu Maker Gaismas ir Lielisks Nomaiņa Savu Akciju Gaismas.Sarkano vadu savieno ar dienas gaitas gaismu.Pieteikums: Šie dūmi sānu gabarītlukturi fit 2007-2017 Jeep Wrangler JK JKU Priekšējo Spārnu.Materiāls: Spriegums: 9-32V; Krāsa: Dzintars, Halo: Balts, Izgatavots no Melnas Izturīgas, vieglas ABS Plastmasas Korpusa.PMMA Lēcas, Rūsas Pierādījums un Triecienizturīgs.Zema patēriņa, Efektivitātes, Enerģijas Taupīšanas un Aizsargātu Vidi, Ātrāk on/off Reakcijas Laiks,kas uzlabo jūsu drošību uz ceļa.

1. Tiem, piegāde ir ļoti populārs veids, lai kuģis.Tas varētu būt poligons, lai kuģis, ja jūs piederat pie attālā rajonā , mēs informēsim jūs pēc kuģniecības aģents teica.

2.Mums nav nekādu papildu ievedmuitas nodokļi , nodokļi sūtījumu galamērķa valsts;un kuģniecības uzņēmums savākt to no pircēja pēc piegādes, kādu vajag papildu dokuments nebūs iekļauts.

3.Atzīt vērtību un nosaukums: mēs paziņojam par 30% no objekta vērtību, lai pircējs no visvairāk valsts, izņemot valsti, ir jābūt atzīt reālo vērtību.Ja jums ir īpaša lūguma, tad, lūdzu, atstāt piezīmes, lai

Aramex 5-15days DHL 5-7 dienas, FEDEX 5-7 dienas UPS 5-15 dienu laikā Ķīnas ziņu gaisa mial 5-20 dienu laikā China Post Air Parcel

45-60 dienas(ja jums ir steigā, lai

saņemtu preces, lūdzu, nav izvēlēties šo ceļu ) ePacket 10-20 dienas

1.Mēs pieņemam T/T,Paypal,Western Union,L/C,utt...gadījumā pieņemam visus apmaksas metodes ir drošas un uz ko attiecas www.winwithwow.lv Pakalpojumu Ķīla.

2.Pilns maksājums jāveic 7 dienu laikā spēlē jūsu pasūtījuma.

3.Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja atbildība. 4.Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms solīšanas vai pērk, paldies.

1.Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un mums nebūs jautājumu, jums kompensācijas vai nomaiņa.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

3.Liecības Rokasgrāmata:

1).Fotogrāfijas sadalīti sīpoli

Jums būs nepieciešama, lai uzņemt skaidras fotogrāfijas un rakstiet mums.Fotogrāfijas jāiekļauj spuldze ar ieslēgšanas un izslēgšanas.

2).Video sadalīti sīpoli

Ja fotogrāfijas nav, var pierādīt, LED lampas ir ar defektiem, video ir nepieciešama.Lūdzu, pievienojiet spuldzes ar 12V strāvas adapteri un parādīt mums, video, ka jums ir izveidots savienojums spuldzes pareizi ar strāvas vadiem.Paldies.

4. Ja jūs neesat apmierināti ar produktu, tas ir ok, lai atgrieztos asv 15 dienu laikā.Mēs jums pilnu kompensāciju, lai jūs pēc tam saņemt atpakaļ paku, bet jums ir maksāt kuģniecības maksas.

5.Ja vairāk nekā 60 dienas nav saņēmusi jūsu pakete, lūdzu, sazinieties ar mums, lai paplašinātu sūtījumu aizsardzību.Vai mēs pārbaudīsim, vai jūs varat saņemt paketi, Ja ne, mēs par pilnu kompensāciju, lai jūs.

Atzīmēja: Mākslīgi bojāts nav iekļauta atgriešanās politiku.

1.Lūdzu, sniedziet mums 5 zvaigžņu atsauksmes, saņemot paku.

2.Ja jums ir jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, mēs atbildēsim jums, ne pirmo reizi.Lūdzu, neatveriet strīdu.

3.Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, mēs atbildēsim jums, ne pirmo reizi.Lūdzu, neatveriet strīdu.

Tagi: jk wrangler, jeep grand cherokee wk led, jeep wrangler, halo rotaļlietas, 24v led gaismas autobusu, jeep wrangler tj, led, wrangler tj, jeep yj, wrangler.

Datu lapa

Materiāla Tips Izturīgs ABS plastmasas
Posteņa Nosaukums LED Sānu Maker Gaismas
Uzstādīt Jeep Wrangler 2007-2017
Gaismas Avots led
Pozīcija fender signālraķetes led pagrieziena gaismas
Jeep Modeli wrangler
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Krāsu Temperatūra 1000K
Dzīves ilgums par 50000hours
Zīmola Nosaukums POVTOR
Īpašas Pazīmes ar baltu Halo
Wrangler Gadu 2015
Iezīme Vienkārši plug and play
Modeļa Nosaukums JMS04H
Postenis Diametrs 3.7inch
Vienuma Tips Dienas Gaismas
Par Transportlīdzekļa Marku/Modeli JEEP
Ārējās Testēšana Sertifikācija ce
Spriegums 12V
Gaismas Krāsa dzintara krāsa
eņģelis acu krāsa Baltā krāsa
Postenis Svars 0.2kg
Objektīvs Kūpināta

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

LED Kūpinātas Priekšējais Spārns-Lāpas Autostāvvieta Savukārt Indikators, Balts Aplis Sānu Gabarītlukturi par-Džipa Wrangler JK JKU no 2007. gada līdz 2017. gadam

LED Kūpinātas Priekšējais Spārns-Lāpas Autostāvvieta Savukārt Indikators, Balts Aplis Sānu Gabarītlukturi par-Džipa Wrangler JK JKU no 2007. gada līdz 2017. gadam

Saistītie Produkti: