Jauns Izpārdošana
AAA Touch Paneļa Nomaiņa iPhone X XS XR XSMax Priekšējo Ārējo Ekrānu Stikla Lēcas Ar Rāmi bezel Remonta daļas Skatīt lielāku

AAA Touch Paneļa Nomaiņa iPhone X XS XR XSMax Priekšējo Ārējo Ekrānu Stikla Lēcas Ar Rāmi bezel Remonta daļas

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€4.63

-20%

€5.79

Kopīgot

Vairāk informācijas

Funkcijas: 1.100% Pavisam Jaunu un nekad nav izmantots. 2.Katrā ekrānā tiek pārbaudīti pa vienam pirms nosūtīšanas, 3.Tas tiek izmantots, lai labotu, aizstātu jūsu nepareizi, bojāts,krekinga ārējā ekrāna stikla lēcu (Šo priekšējā ekrāna stikla panelis vajadzībām, jāaizstāj ar profesionālo mašīna, tas ir ieteicams, lai atrastu speciālistu, lai aizstātu to, lai jūs, ja ekrāna stikls ir bojāts, personisku iemeslu dēļ, lūdzu, saprotiet, ka mēs nevaram atļauties pēc-garantijas apkalpošana.) 4.Savietojams: iPhone X XS XR XS Maks. Padomi: Šī ltem ir touch Digitizer ekrāna tikai !!!bez Icd !!!Par Kuģniecības: .Preces tiks izsūtītas pēc iespējas ātrāk pēc tam, kad maksājums apstiprināts. .Preces piegādes izsekošanas skaits, kas tiks ieteikts, lai jūs un jūs varat izsekot, lūdzu ņemt to viegli. .Mēs tikai kuģu objektus pēc piegādes adreses, kas jūs apstiprināts ar www.winwithwow.lv, tāpēc, lūdzu, apstipriniet, juridiskā adrese www.winwithwow.lv mājas lapā, ir pareiza.Sazinieties Ar Mums: .Ja jums rodas kādas problēmas, par kaut ko, lūdzu, jūtieties brīvi, lai nosūtītu mums pieprasījumu un mēs darīsim visu iespējamo, lai palīdzētu jums atrisināt šo jautājumu. .Ja jūs jūtat insatisfaction, lūdzu, jūtieties brīvi ļaut mums zināt, lai dotu mums otro iespēju, lai labotu to, pirms jūs nolemjat, lai atstāt jebkuru neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite.

Tagi: saules panelis, iconia 7 ekrāns, bl touch sensors, t krekls techno, audio priekšējā paneļa, usb, stikla touch, iphone 5 panter, sine ekrāna iphone, par leagoo z10, priekšējais panelis.

Datu lapa

Feature4 Tas tiek izmantots, lai labotu, aizstātu jūsu nepareizi, bojāts,krekinga Stikls Objektīvs
Feature3 Ar OCA Līme
Feature2 Ar Rāmi
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Iezīme Priekšējo Ārējo Ekrānu Stikla Lēcu Rezerves Daļas
Zīmola Nosaukums fixbull
Saderīgu Zīmols Apple iphone
Kvalitāte Augstas Kvalitātes
Veids Touch Screen

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

AAA Touch Paneļa Nomaiņa iPhone X XS XR XSMax Priekšējo Ārējo Ekrānu Stikla Lēcas Ar Rāmi bezel Remonta daļas

AAA Touch Paneļa Nomaiņa iPhone X XS XR XSMax Priekšējo Ārējo Ekrānu Stikla Lēcas Ar Rāmi bezel Remonta daļas

Saistītie Produkti: