Jauns Izpārdošana
Ir 2021. Jaunu Broadlink RM4C Mini 3 Melno Pupiņu Wifi RM Mini3 RM4 Mini Universal IS Smart Tālvadības pults Savietojama Ar Alex Echo Skatīt lielāku

Ir 2021. Jaunu Broadlink RM4C Mini 3 Melno Pupiņu Wifi RM Mini3 RM4 Mini Universal IS Smart Tālvadības pults Savietojama Ar Alex Echo

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€8.35

-30%

€11.93

Kopīgot

Vairāk informācijas

Ir 2021. Jaunu Broadlink RM4C Mini 3 Melno Pupiņu Wifi RM Mini3 RM4 Mini Universal IS Smart Tālvadības pults Savietojama Ar Alex Echo

Atbalsta darbu ar amazon alex echo, google, home, mini, Ja jebkuru problēmu, kad izmantot ar google home, pls sazinieties ar mums tieši, mūsu speciālisti palīdzēs jums!

Ar Broadlink RM Mini3 ir universālā tālvadības jums kontrolēt infrasarkanās ierīces, izmantojot viedtālruni.Lietotāji var kontrolēt ierīces jebkurā vietā, jebkurā laikā, kad viņi var pieslēgties mobilā interneta (vai Nu Wifi vai GPRS).

Izņemot kontrolējošās ierīces, kas tieši, lietotāji var arī iepriekš iestatīts plānošana, tēma tā, ka iekārtas tiks ieslēgta / izslēgta automātiski, saskaņā ar dažādām tēmām.Piemēram, jūs varat izveidot "prezentācijas režīmu", tā ka secīgas darbības (E. g.Aizvērt aizkarus→Ieslēgt datoru→Ieslēgt projektoru→projektors pārslēgties uz īpaši kanāls) būs jāveic 9a.m.ikdienas.

【APP Kontroles] aicina kodi Automātiska atjaunināšana no mākoņa, automātiska ierīce, saskaņojot bez mācīšanās, iOS/Android app kontroles, no jebkuras vietas.Iepriekšējā versija Lietotne nedarbojas ar Alexa.Meklēt "viedo mājas centrā" Apple App store vai Google Play veikalā.)

【Saderīgām Ierīcēm] aicina Aizstāt visus jūsu tālvadības pultis ar savu smart tālruni, atbalsta IS(38KHz) kontrolē ierīces, piemēram, TV, Set-up Lodziņu, Gaisa kondicionētājs, DVD, audio un utt.

【Ieplānotā Laika] aicina varat pielāgot savu ģimeni, radīt darbības un skatu uz tālruni, un baudīt mieru-of-prātā.

【Tehnoloģiju Atbalstu un Garantija] aicina Video pamācību YouTube vai mūsu oficiālajā mājas lapā(www.ibroadlink.com).Vai saņemt mūsu Tehnoloģiju Atbalstu tieši šeit.Vienu gadu Garantija, Lūdzu, sazinieties ar mums, ja jums ir jautājums.

- Specifikācija viedo mobilo sakaru smart tālvadības pults -

Preces Nosaukums

viedo mobilo sakaru smart tālvadības pults

Modeļa Nr.

RM mini3

Atbalstītās OPERĒTĀJSISTĒMAS

iOS 7.0/Android 4.0 un vairāk

Ieejas Spriegums

5 V DC

Ieejas Strāva

500 mA

Infrasarkano Staru Frekvences

38 k

Infrasarkano Staru Virzienu

Vairākkārtējas virzienā

Temperatūras Diapazons

0 - 50 ℃

Darba Mitrums

≤80%

Gaidīšanas Jauda

≤0.85 W

Wi-Fi Frekvenču

2.4 GHz 802.11 b/g/n

BroadLink x BestCon RM4C Mini ir jaunākais modelis, atjauninājumu no BroadLink RM Mini 3

Broadlink RM mini 3

Veselīgu Miegu | Enerģijas Taupīšanas "Veselīgu Miegu" iezīme melno pupiņu palīdz jums, lai precizētu valsts savu aircon, lai varētu komfortabli gulēt un saglabāt enerģijas izmantošanu.Nevar paļauties uz izskatu, Bet sakarā spēcīgs talants * IFTTT vajadzībām, vides uztveres ierīces, piemēram, e-gaisa (A1)

emperature Kontroles Vadītājs turpināt studijas attiecības starp cilvēku miegu un ķermeņa temperatūra ritma izmaiņas, veidojot veselīgu miegu funkciju Sekot miega ieradumu, lai uzstādītu gaisa kondicionēšanas valsts reģionālās pilnajā laikā rūpēties par savu ekskluzīvo miega temperatūra

Savukārt par jūsu gaisa kondicionēšanas, vienalga, kur jūs esat Atbalstītu 99% gaisa kondicionēšanas tirgū, mākonis, automātiskā paneļa spēles, vienu pogas lejupielādēt app, lai tālvadības pults.Ieslēgt AC, pirms jūs nokļūt mājās, baudīt silto laiku, kad jūs arrivel mājas

Savukārt par jūsu gaisa kondicionēšanas, vienalga, kur jūs esat atbalstītu 99% gaisa kondicionēšanas tirgū, mākonis, automātiskā paneļa spēles, vienu pogas lejupielādēt app, lai tālvadības pults Ieslēgtu gaisa kondicionēšanas, pirms jūs nokļūt mājās, baudīt silto laiku, kad jums mājās Pet Rūpes Nav viegli rūpēties par savu mājdzīvnieku darba laikā, Auksts ziemā un karsts vasarā Attālināti atvērt gaisa kondicionēšanas iekārta, nav jāuztraucas par jauki pet vien mājās Pieņemšanas Romantiskas Iepazīšanās ar savu draudzeni, kas ir ar jums, uz 3 gadiem, 09:09 ( viņas dzimšanas dienas laikā ), jūs un viņas pēdējos 3 gados albuma spēlēja uz TV, Viņa pārsteigts un aizkustināts.Futbola Jautri Vienmēr trūkst futbola spēli?Melno Pupiņu var jums palīdzēt atvērt piešķirto kanāls, kas jūs vēlaties, uzticību miega pirms spēles Radošo nūdeles lādētāja kabeli dizaina Izlases brūce, nav mezglu, augstas kvalitātes PET stieples, mīksts un izturīgs Augstas Kvalitātes Ienākumu Materiālu Kontrole Katru Komponenti un detaļas no augšas ražošana Neatkarīgā pētniecības un attīstības WiFi Modelis

Broadlink RM4 mini WiFi IS Tālvadības pults

【Balss Vadība] aicina Hogar inteligente Saderīgs ar Alexa un Google Home, lai varētu izmantot balss vadību, TV, Gaisa Kondicionētājs.

Broadlink RM4 mini atbalsta Broadlink HTS2 Temperatūras, Mitruma Sensors Detektoru Papildaprīkojuma USB Kabeli ( buye atsevišķi).

1. Tas ir nepieciešams strādāt ar konkrētu vārti/controller?

Nē.

BroadLink produkti būs saiti uz jūsu mājas Wi-Fi maršrutētāju strādāt – Lietotājiem nav nepieciešams iegādāties īpašas vārti.

Q2. Kā lejupielādēt e-Kontroles PROGRAMMU? 1-Meklēšanas "e-Control" uz APP Store vai Google Play, lejupielādēt un instalēt e-Kontroles programmu.

vai

2-Skenēt QR kodu no iepakojuma kastes / lietotāja rokasgrāmatu vai apmeklējiet http://upgrade.broadlink.com.cn/getapp lai lejupielādētu un instalētu lietotni.

Q3. Kā pasargāt savu ierīci un izvairītos no to meklēja ar citiem?

Tagi: broadlink mini rm4, tālvadības pultis universālās tv, alex, rm4 pro rm4c, kamera broadlink, klp alyx, is acu, alexa, broadlink, infrasarkano staru tālvadības wifi.

Datu lapa

Atbalsta Sistēma IOS 7.0/ Android 4.0+
Kanāls 12
Iepakojums
Ieejas spriegums 5 V DC
Internetā 2.4 GHz 802.11 b/g/n
Atbalsta auto režīmi AUTO MĀJAS un AUTO PROM
Bezvadu Sakari IR
Infrasarkano Staru Virzienu Vairākkārtējas virzienā
Biežums Ir Signālu ar 36K
Izmēri 55*55*64.5 mm
Atbalsts APP
Zīmola Nosaukums broadlink
Funkcijas Tālvadības Pults
Maks. Pašreizējo 1A
Jaunu Modeli BroadLink RM4C Mini
Sertifikācija ROHS
Attālums 12 metri
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs broadlink rm mini 3
Izmantošana Universal

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Ir 2021. Jaunu Broadlink RM4C Mini 3 Melno Pupiņu Wifi RM Mini3 RM4 Mini Universal IS Smart Tālvadības pults Savietojama Ar Alex Echo

Ir 2021. Jaunu Broadlink RM4C Mini 3 Melno Pupiņu Wifi RM Mini3 RM4 Mini Universal IS Smart Tālvadības pults Savietojama Ar Alex Echo

Saistītie Produkti: