Jauns Izpārdošana
Zīdaiņu Bērnu Jubilejas Segu DIY Foto Meitene Zēns Jaundzimušo Fotogrāfiju Premium Vilnas Bērnu Ikmēneša Dušas Segu Skatīt lielāku

Zīdaiņu Bērnu Jubilejas Segu DIY Foto Meitene Zēns Jaundzimušo Fotogrāfiju Premium Vilnas Bērnu Ikmēneša Dušas Segu

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€10.24

-31%

€14.85

Kopīgot

Vairāk informācijas

Aizzīmju Punktiem:

1、Biezs un Mīksts: Mūsu bērnu jubilejas sega ir izgatavota no augstas kvalitātes Flaneļa,kas padara to par ļoti ērta jūsu mazulim.

2、Momentu Tveršana: Skatīties jūsu mazulim augt vairāk nekā savu pirmo gadu, un satveršanas visvairāk unikāla bērnu fotogrāfijas.Šo 50 * 40 collas jubilejas sega nodrošina pietiekami daudz vietas, lai pievienotu savu foto aksesuārus, piemēram, rotaļlietas, svētku dekorēšana, ziedi, koordinētu bērnu apģērbs vai citu balsts cutest fotogrāfija.

3、Multifunkcionāla: ir Lielāks nekā lielākā daļa jubilejas segas, tas var tikt izmantots arī kā swaddle segu, bērns saņem segas, ratiņus, segu, bērnu muslīnu swaddle wrap, bērnu segu, sport vāciņu, aprūpes segumu, spēlēt mat un vairāk!

4、Ideāls Bērnu Duša Dāvanu: Dod visvairāk unikāla bērnu duša dāvanu, ka jebkura mamma gaida labprāt.Tas padara par pārdomāto bērnu duša dāvanu un pārsteidzošu reģistra postenis topošajām māmiņām, lai dokuments, kas pirmo gadu atmiņām par savu jaundzimušo.Skatīties viņiem augt un dalīties ar jūsu maz vienu izaugsmi sociālo mediju ar draugiem un ģimeni!

5、100% Apmierinātība Garantiju: Mēs cenšamies sniegt labāko produktu un pakalpojumu, lai visiem mūsu klientiem.Ja jūs neesat apmierināts ar mūsu produktu, lai kāda iemesla dēļ vispār, lūdzu, iegūt saskarē ar mums.

Parametrs:

Nosaukums: Radošo Bērnu Fona Segu

Materiāls: flaneļa

Izmērs: aptuveni 100*130cm/39.37*51.18 gadā

Funkcijas: gultas veļa mājas piederumi, auto piederumi, guļamistabas piederumi, biroja piederumi

Var būt ietverti, un noteikti, ļoti mīkstas.Super mīksts, super gludu, ļoti mīksts uz tausti, viegls un silts, lai segtu.To var izmantot kā segumu, vasarā, un to var lietot kā palagu rudenī un ziemā.Tas jūtas ļoti silts, kad tas nonāk tiešā saskarē ar ādu.Ļoti ērti, jūs varat arī skatīties TV uz dīvāna.

Funkcijas:

Tekstūra ir maiga, mīksta pēc taustes, ne vilnas, ne bumbu.Nav izbalināt.Nē, kairinājums uz ādas, nav alerģijas.Skaisto izskatu un bagātīgu krāsu.

Piezīme:

Sakarā ar dažādajiem fotografēšanas leņķiem un dažādos monitori, lūdzu, ļaujiet noteiktu krāsu atšķirība.

Saraksts:

1*Foto paklāju

1*Vainags

Tagi: mat spēlēt, mīkstu kokvilnas flīsu bērnu sega, zaļā foto mat, veļa foto mat, 58mm bluetooth saņemšanas printeri, baby boy segas jaundzimušie, aprīkoti bērnu segas jaundzimušie, izaugsmes mat, bērnu sega mēneša, baby girl jubilejas.

Datu lapa

Dzimums Meitenes
Ar Paliktni Spēļu paklāja vai Ne No
Materiāls Kokvilnas
Zīmola Nosaukums MezoJaoie
Izmēri Kā Liecina
Brīdinājums NAV
Biezums Citi
Vecums < 3 gadi
Veids Visu
Modeļa Numurs Spēlēt Mat
Funkcijas MĪKSTS

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Zīdaiņu Bērnu Jubilejas Segu DIY Foto Meitene Zēns Jaundzimušo Fotogrāfiju Premium Vilnas Bērnu Ikmēneša Dušas Segu

Zīdaiņu Bērnu Jubilejas Segu DIY Foto Meitene Zēns Jaundzimušo Fotogrāfiju Premium Vilnas Bērnu Ikmēneša Dušas Segu

Saistītie Produkti: