Jauns Izpārdošana
PacMan Gara Gaismas LED Nakts Gaisma Multicolor Karikatūra Nakts Lampas, USB Uzlādējams Bērniem, Bērnu Istabas Apdare Apgaismojums Skatīt lielāku

PacMan Gara Gaismas LED Nakts Gaisma Multicolor Karikatūra Nakts Lampas, USB Uzlādējams Bērniem, Bērnu Istabas Apdare Apgaismojums

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€21.37

Kopīgot

Vairāk informācijas

Stingri iestrādāts mūsdienu, pop kultūru, PacMan ir viens no visvairāk ikonu spēļu skaitļi visu laiku.Attēloti visa mūsu mīļākie spēļu PacMan spokiem, šajā PacMan gaismas funkcijām 16 dažādu pakāpeniski krāsas, un vēl vairāk jautrības, šajā PacMan Spoku funkcijas puse režīms, kas ļauj gaismu reaģē uz mūziku.Ideāls lietošanai kā persona, gaismas, guļamistabu nakts gaisma, vai vienkārši, lai komplimentu jūsu datora, pie rakstāmgalda, šajā PacMan gaisma ir retro un jautri, lai atrašanās vietu.Pēc 8" garš tas PacMan Gara gaisma kalpo kā acu nozvejojot mājas apdare, bez pārāk lielas.Liels, lai viegli uzglabāšanas, kad to neizmanto.Šī gaisma ir USB barošanu.Satur 1 gara gaismas un 1 Mikro USB kabeli.Nav piemērots bērniem vecumā no 3 gadiem.Ieteicams bērniem vecumā no 8 un vecāki.

Produt dati:

Materiāls: ABS

Jauda: 0.5 W

Barošanas avots:USB

Nominālā izejas jauda: 5V 500 ma, DC

Izmērs: 20 x 20 x 7 cm

Pakete Ietver:

1*Nakts Gaisma

1*USB Kabelis

1*Lietotāja Rokasgrāmata

IKONU DIZAINS: kļuvušas par neatņemamu mūsdienu, pop kultūru, PacMan ir viens no visvairāk ikonu spēļu skaitļi visu laiku.Šajā PacMan Gara gaismas funkcijas, visu savu iecienītāko PacMan rakstzīmes gara.

BEZGALĪGAS KRĀSAS: Šajā PacMan gaismas funkcijām 16 dažādu pakāpenisku krāsu, ieskaitot violeta, sarkana, zila, zaļa, dzeltena, gaiši zila, oranža, un tik daudz vairāk ideāls, neatkarīgi no garastāvokļa, tu esi.

PUSE REŽĪMĀ: Featuring 16 spilgtas krāsas, šajā PacMan Gara gaismas mirgo, izmantojot visas krāsas ātri, lai beat mūzika, kad puses ir atlasīts režīms, lai vēl vairāk jautrības.

VIEGLI UZGLABĀŠANA: 8" garš tas PacMan Gara gaisma kalpo kā stilīgs acu nozvejojot mājas apdare, bez pārāk apjomīgi, padarot to par lielu, lai viegli uzglabāšanas, kad to neizmanto.

LICENCĒTS: Satur 1 gara gaismas un 1 Mikro USB kabeli.Nav piemērots bērniem vecumā no 3 gadiem.Ieteicamais vecums 8 +.Šajā PacMan Gara Gaisma ir Oficiāli Licencēts Pac-Man produkta.

Tagi: eņģelis spilvens, gulbis baby room gaismas, pac cilvēks griestu lampas, ilūzija lampas, lampas miror, bērnu lampas, lampas led usb, pacman t krekls, aizkars led lampas, spoku led.

Datu lapa

Izmantošana Brīvdiena
Jauda 0-5W
Ir Spuldzes Iekļauts
Ir Baterijas Iekļautas No
Baterijas Tips NAV
Nav Baterijas Nepieciešams, No
Spriegums 5V
Forma Karikatūra
Gaismas Avots LED Spuldzes
Vienuma Tips nakts gaismas
Barošanas Avots DC
Sertifikācija ce
Veids Atmosfēra
Elektroenerģijas Ražošana Slēdzis
Zīmola Nosaukums fonkin
Modeļa Numurs PAC MAN LAMPAS
Korpusa Materiāls ABS

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

PacMan Gara Gaismas LED Nakts Gaisma Multicolor Karikatūra Nakts Lampas, USB Uzlādējams Bērniem, Bērnu Istabas Apdare Apgaismojums

PacMan Gara Gaismas LED Nakts Gaisma Multicolor Karikatūra Nakts Lampas, USB Uzlādējams Bērniem, Bērnu Istabas Apdare Apgaismojums

Saistītie Produkti: