Jauns Izpārdošana
Myflydream MFD Vizieri Autopilots ar Krāsu HD OSD Myflydream 2019 Jauns AP Speciāli Paredzētas Skywallker X5 X7 X-BLA Talon Skatīt lielāku

Myflydream MFD Vizieri Autopilots ar Krāsu HD OSD Myflydream 2019 Jauns AP Speciāli Paredzētas Skywallker X5 X7 X-BLA Talon

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€167.49

-4%

€176.30

Kopīgot

Vairāk informācijas

Myflydream MFD Vizieri Autopilots ar Krāsu HD OSD Myflydream 2019 Jauns AP Speciāli Paredzētas Skywallker X5 X7 X-BLA Talon

Krāsu HD OSD, jaunu lidojumu vadības algoritms, jaudīgākas aparatūras konfigurāciju, nāk ar GPS un ātrums.Šī ir jaunā Myflydream Vizieri Autopilots.

MFD Vizieri Autopilota ir iebūvēti sensori trīs ass gyroscopes, trīsasu akselerometru, trīs ass elektronisko kompasi, un barometri.Šī autopilota ir veltīta procesors, lai īpaši aprēķinātu attieksme no lidojuma kontroles, un citu īpašu procesors rokturi OSD attēli un lidojuma loģika.Pamatojoties uz šiem hardwares un programmatūra, šo autopilots var izmantot, lai uzlabotu stabilitāti gaisa kuģa, un ko izmanto, lai kontrolētu kuģa, lai padarītu to lidot kā vienu izstrādāta, maršrutu un augstumu, lai realizētu mērķi, auto lidojuma.Specifikācijas: Svars: 30 grami Patēriņš Strāva: Ieejas Spriegums: 7~26V, Iesakām izmantot 12V PWM Ieeja: 7 PWM izejvielas, vai 8 PPM, izejvielas, vai 16 SBUS ieejas PWM Izejas: 10 Maksimālais Ritošā Leņķiskais Ātrums: 2000deg/s Lidojuma Kontrolieris Režīmi: VĪRIETIS, STB, CIR, ALT, WPT, RTH Maksimālais Pieturas punkti: 20~200 Chracteristics:

1. Augstas izšķirtspējas krāsu OSD, ir uzkrītošā lidojumu saskarne un grafiski parāda lidojuma dinamiku.Lietotāji var arī pārslēgties uz tradicionālo melno un balto OSD interfeisu.

2. Iebūvēts krāsu video signālu ģenerators, kas spēj attēlot melna fona OSD interfeiss bez ārējās kameras.

3. Atbalstu Ķīniešu/angļu bilingvālās izvēlne, vieglāk izmantot.

4. Jauno kaskādes PID vadības algoritmu, kas tieši kontrolē roll kurss gaisa kuģa.Reaģēt ātrāk par stūres virsmas, vairāk stabila lidojuma kontroles, un daudz gludāk par attieksmi pāreju.

5. Labāku stabilitāti un compability, samazināt iejaukšanos augstas jaudas datu pārraides, saderīga ar dažādām kamerām.

6. Plašāku atbalstu MAVLink protokolu.Lietotājs var ne tikai izmantot MFD zemes staciju programmatūru, bet arī izmantot parametru nolasīšanai/iestatījums MissionPlanner maršruta plānošanai, orientieris lidojuma utt.

7. Pieņem paplašinātās realitātes displejs, kas padara 3D karkass objektus OSD, pamatojoties uz attieksme un gaisa kuģa atrašanās vietu.Piemēram, virtuālo pieturas punktu, kas ir par ierasties var parādīt uz ekrāna, relatīvo pozīciju un augstumu no citiem gaisa kuģiem var būt apzīmēts ar 3D modeli ar dažādām krāsām.

8. Precīzs lidojuma spējas.Lidojuma maršrutu var plānot pēc zemes stacijas, un tas nodrošina kameras slēdža iedarbināšanas vadības, kas var tikt izmantotas, lai gaisa aptauja.

9. Saderīga gan ar jauno un veco versiju MFD AAT. 10. Saderīgs ar gaidāmo jauno HD raidītājs MFD.

11. Precīzāku droseles kontrole, mazāks ātrums svārstības un lielāku lidojumu efektivitāti.

12. Optimizētas automātiskās veikt-izslēgts " funkcija, tikai krata gaisa kuģa starteris kad izraisīt darbi.Daudz drošāk un vieglāk izmantot.

13. Automātiskās nosēšanās funkcija būs pieejama drīzumā.

14. Ļoti bagāts aparatūras konfigurācija ar spēcīgu uzlabot un paplašināšanas iespējas.

15. Nāk ar trim augstas veiktspējas mikroprocesoru, kas roktura attieksme rezolūciju, lidojumu kontroles un video signāla apstrādes atsevišķi.

16. Labāk reliablity ar dual gyroscopes un dual akselerometru.

17. Darbības fiksētu augstumu lidojuma ir optimizēta ar jauno barometrs.

18. Septiņi PWM izejvielas.7. PWM ir saderīga gan ar PPM un SBUS izejvielas.

19. 10 PWM produkciju, sniedz pietiekamu aparatūras resursus VTOL kompozītu spārnus, kameras aizslēga kontroli gaisa aptaujas un kameras rotācija utt.

20. Jo addtition GPS un datu pārraide ostās, ir divi papildu seriālo portu ārējo sensoru pieslēgumiem.

21. Atbalsta CAN-BUS interfeiss datu, vieglāk, lai paplašinātu perifērijas.

22. Atbalsta TF karti lasījumā, ir vieglāk lasīt lidojumu žurnālus un POS failus.Iepakojumā jūs saņemsiet ietilpst: 1. Myflydream Vizieri Autopilots 2. Cirocomm 580 GPS Modulis. 3. Gaisa Ātruma Sensors 4. 50.A Pašreizējā Sensora 5. Pagarinājuma Kabeļi 6. USB-TIL Firmware Updater

'

Tagi: fps bezmaksas, autopilota sistēma, Arkbird, autopilots kontrole, antenas tracker, savienot xbox, 23dB, mfd, autopilots laivu, myflydream.

Datu lapa

Materiāls Metāla
Četru riteņu Piedziņa Atribūtiem Montāža
Riteņu bāze Apakšējā Plāksne
Tehniskie parametri KV1100
Tālvadības Pults Perifērijas Ierīces/Ierīces Citi
Izmērs As description
RC Daļas un Accs Ātruma Kontrolieri
Modeļa Numurs Vizieri Autopilota
Transportlīdzekļa Tips Lidmašīnas
Instrumentu Piederumi Citi
Upgrade Daļas/Piederumi Citi

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Myflydream MFD Vizieri Autopilots ar Krāsu HD OSD Myflydream 2019 Jauns AP Speciāli Paredzētas Skywallker X5 X7 X-BLA Talon

Myflydream MFD Vizieri Autopilots ar Krāsu HD OSD Myflydream 2019 Jauns AP Speciāli Paredzētas Skywallker X5 X7 X-BLA Talon

Saistītie Produkti: