Jauns Izpārdošana
7PCS Par 2007-2017 Jeep Wrangler JK Melnas Matētas Priekšējās Ielikt Pinuma Režģi, Melns Vāks-M25 Skatīt lielāku

7PCS Par 2007-2017 Jeep Wrangler JK Melnas Matētas Priekšējās Ielikt Pinuma Režģi, Melns Vāks-M25

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€16.10

-25%

€21.47

Kopīgot

Vairāk informācijas

Apraksts: 2007-2017 Jeep Wrangler JK Melnas Matētas Priekšējās Ielikt Sietu Restes Apdari Segtu 7Pcs Apraksts: 7pcs melnas matētas restes,Jaunu jaunināšanas klipa versija Jeep Wrangler Rubicon Sahāras Jk 2007-2017,viegli uzstādīt,Tas ir izgatavots no Melnā Krāsa, ABS plastmasa un nekad rūsēšanu, koroziju vai mizu Tā palīdz aizsargāt dzinēju no bezceļa elementi, piemēram, ceļu gruveši piemēram, papīrs, plastmasas, saplēstas glāzes, akmeņi, utt, Ņemiet vērā: Šis komplekts resti iebāž nebūs tieši ietilptu jebkurā speciālos izdevumos, piemēram, 75 gadu jubileju, kas jau ir ievietots.Arī dažas 2016/2017 modeļi ir ieliktņiem novietots grils, bet lielākā daļa wranglers ir atvērts 7 slots, grils.Jums būs, lai novērstu pirms nodot tos.Uzstādīšana: Lūdzu, noņemiet restes,pirmkārt, un pēc tam klipa ieliktņiem no aizmugures grils,un pēc tam nodot atpakaļ grils...Apsveicu,jūs darīt to!Materiāla preces: ABS materiāla, Krāsa: Matt Black Furnitūru: 2007-2017 Jeep Wrangler JK 2-Durvju Un 4 Durvju Postenis Iekļauts: 7pcs matēts melns grils Maksājuma 1. Moneybookers, Western union, Qiwi maku, Kredītkarti un Alipay ir acccepted, izmantojot drošu maksājumu procesu vai DARĪJUMA no www.winwithwow.lv. 2. Jums ir 5 dienas, lai maksātu pēc tam, kad jūs pasūtīt veiksmīgi. 3. Ja jūs nevarat pārbaudīt veiksmīgi, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz, ja jūs joprojām nevar maksāt, Lūdzu, sūtiet e-pastu uz www.winwithwow.lv lūgt palīdzību. 4. Dažreiz,ja jūs veicat maksājumu ar bankas pārskaitījumu, jūsu banka var būt nepieciešama 3-5 darba dienu laikā, lai apstiprinātu. (piemēram,Brazīlija Boleto).Kuģniecības 1.Lūdzu, pārliecinieties, ka jums sniegt pareizo piegādes adresi un telphone numuru! 2.Mēs sūtītu objektus no 2 - 5days, kad www.winwithwow.lv apstiprina jūsu maksājumu.Piezīme (lūdzu, izlasiet pirms pasūtīšanas):

3. Bezmaksas piegāde veidā tiek nosūtīta, izmantojot izsekošanas numuru, kuru var tikai dziesmu, pirms atstāt Ķīnu.

4. Bezmaksas piegāde laiku, lai daudzi normālā valstī ir 15-45 darbadienas (Krievija un Brazīlija 30-60 darba dienām). 5.Parasti, mēs nosūtīt jums pa Pastu Ķīnas Reģistrēta Gaisa Pastu Vai Epacket ; Ja jums ir nepieciešams, šī rīkojuma steidzami, lūdzu, izvēlies, EMS,DHL, Fedex ,UPS vai citu Express shipping veidā.Paldies!! 6.Piegādes laiks: ir.DHL, TNT express shipping parasti aizņem 3-7 darba dienu laikā(nav iekļauts brīvdienu un nedēļas nogalē).b.EMS express shipping parasti ilgst 5-9 darba dienas(nav iekļauts brīvdienu un nedēļas nogalē).c.Ķīnas ziņu Reģistrēts Air Mail-parasti paiet apmēram 30 līdz 50working dienas.Bet dažreiz tas aizņem ilgāku laiku (sakarā ar muitas jautājumu vai citas problēmas).d.Epacket parasti ņem aptuveni 10 līdz 30working dienas.Bet dažreiz tas aizņem ilgāku laiku (sakarā ar muitas jautājumu vai citas problēmas). 8.Visām importa nodevām vai maksām, kas ir pircēja pienākums. Atgriezties&Kompensācijas Un Atsauksmes 1. Ja ir kāda problēma ar mūsu produktu, jūs var lūgt atgriezt vai atmaksu 7 dienu laikā pēc saņemšanas objektus.Bet lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas pirmais, pirms jūs, kas atgriežas vai atverot kompensāciju, mēs centīsimies mūsu labāko, lai jums palīdzētu.Paldies! 2. Pircējs ir atbildīgs par visas maksas, notika atgriešanās procesu. 3. Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem, lūdzu atstājiet jūsu pozitīvās atsauksmes un 5 zvaigznes.un 5 zvaigznes detalizētu klasifikāciju par jūsu pieprasījumu. 4. Ja jūs neesat apmierināts ar mūsu porducts, pls sazinieties ar mums, pirms atstāj negatīvas atsauksmes vai darīt detalizētu klasifikāciju.mēs garantējam 100% būs slove nekādu problēmu.

Tagi: uzglabāšanas jeep wrangler jk 2007, jeep wrangler, monster hunter pvc, jeep wrangler tj, grils jeep wrangler, alumīnija sietu, grils jeep, chrysler 300c režģis, auto grils acs, chrome durvju roktura vāciņš kia sportage.

Datu lapa

Materiāla Tips ABS
Uzstādīt
Objekta Garumu 12.72inch
Vienuma Tips Sacīkšu Grili
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Objektu Platums 3.62inch
Modeļa Gads 2018
Postenis Svars 580g
Ārējās Testēšana Sertifikācija CCC
Modeļa Nosaukums 1AA200358 0801

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

7PCS Par 2007-2017 Jeep Wrangler JK Melnas Matētas Priekšējās Ielikt Pinuma Režģi, Melns Vāks-M25

7PCS Par 2007-2017 Jeep Wrangler JK Melnas Matētas Priekšējās Ielikt Pinuma Režģi, Melns Vāks-M25

Saistītie Produkti: