Jauns Izpārdošana
E-ACE D13 10 Collu Auto Dvr 4G Atpakaļskata Spogulis Android 8.1 Dash Cam GPS Navigācijas Video Ierakstītājs atbalsta 1080P, Atpakaļskata Kamera Skatīt lielāku

E-ACE D13 10 Collu Auto Dvr 4G Atpakaļskata Spogulis Android 8.1 Dash Cam GPS Navigācijas Video Ierakstītājs atbalsta 1080P, Atpakaļskata Kamera

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€49.76

-46%

€92.15

Kopīgot

Vairāk informācijas

Pievērsiet Uzmanību

-Par D13 Tīkla: Pirms veikt pasūtījumu, lūdzu, lūdzu, pārbaudiet, vai jūsu vietējo SIM karti tīklā ir zem joslas, vai ne: (4G/LTE:FDD,2100(B1)/1800(B3) GSM:900(B8)/1800(B3),Pretējā gadījumā automašīnas dvr nav noteiktu sim karti. -Par 24h Uzraudzība: DVR ir saderīga tikai ar automašīnām, kas ir 12V strāvas padevei.A 24V barošanas degs mātesplati.Ja vēlaties izmantot 24V, lūdzu, pievienojiet 24V uz 12V Pārveidotājs(BL). -Par To Video : Mūsu Automašīnas DVR ir FHD) 1080P Video Ieraksti,ir izmantot augstas kvalitātes Klase 10 TF Karti, jebkuru zema kvalitāte/zema ātruma TF karte, visi nevar atbalstīt mūsu DVRs normāli strādāt, ja jūs nevarat pārliecinieties, ka jums ir laba TF Karti,lūdzu, nopirkt mūsu Sākotnējā TF Karti kopā.Galvenās Iezīmes

ADAS functnion palīdz jūsu braukšanas droši un ērti.LDWS(Joslu uzraudzības Sistēmām) : brīdinājums tiek aktivizēts, kad izbraukšanu no joslas, ir noteikta, pamatojoties uz reālā laika video ieraksta.FCWS(Turpgaitas Sadursmes Brīdinājuma Sistēma) : brīdinājums ir iedarbināta, kad iespējams uz priekšu sadursmes gadījumā tiek konstatēta, pamatojoties uz reālā laika video ieraksta.FVMA(uz Priekšu, Transportlīdzekļa, kas Pārvietojas Signālu) : brīdinājums tiek aktivizēts, kad transportlīdzeklis pirms jūs pārvietojas, pamatojoties uz reālā laika video ieraksti.

ar augstas jutības GPS Modulis, Piedāvā precīzāku atrašanās vietu, ja izmanto offline GPS Navigāciju.

Pateicoties 4G SIM kartes un iebūvēts wifi, vienalga, kur jūs braucat, jūs varēsiet baudīt fun no interneta sērfošanu , ļauj tiešsaistes navigācija/ mūzika /filmas utt .Izmantot tiešsaistes kartes, lai padarītu viedo navigācijas, izvairoties no aizņemts satiksmes.Baudīt filmas un mūziku braukšanai, ir vairāk fun.

Quad core 1.5 GHZ Augstas veiktspējas procesors, kas ietver Android 8.1 smart systems, plus tas uzcelta RAM, 2GB ROM 16GB,tas padara D13 darbības mierīgāk un sasniegt vairākas funkcijas, kas to padara auto dvr iet ātrāk.Jūs varat lejupielādēt jebkuru PROGRAMMU no google play veikala.

Ar mūsu unikālo tālvadības uzraudzīt mobilā lietotne "Automašīnu Palīdzētu" un interneta pieslēgumu, tas ļauj jums, lai attāli pārraudzīt automašīnas braukšanas ceļu,un, kas noticis ap savu auto.Vienalga, kur jūs esat, attālo uztveršanu, kas noticis ar jūsu auto.Monitors un Signālu: 720P foto un 10s video signāls būs drīzumā(1-5s laikam) nosūtīt uz mobilo, ja auto sadursmes notiek.GPS izsekošanas Vēsture: automašīnas braukšanas ceļā, tiks ierakstīts un reālā laika atskaņošana uz automašīnas palīdzētu app.Viens no Galvenajiem Uzņemšanas Video: Viens taustiņu, lai uzņemtu 10s video par auto, palīdzēt app, izmantojot WIFI pieslēgumu.

Super ekrāniem,ideāls, lai skatītos HD filmas, spēlējot spēles, pārlūkojot tīmekli vai lasot grafikas ar spilgtām krāsām, un nodrošina detalizētu kartes skatu, visiem šajā 10.0 cm.

Tas atbalsta divas Kameras,Priekšējā Kamera, Objektīvs ir aptuveni 170 Drgree platleņķa,un aizmugurējais Kameras Objektīvs ir aptuveni 150 Grādu leņķī.Atbalsta attēla displejs,divas kameras objektīvs ir ierakstīt vienlaicīgi,visi video saglabāt TF Kartes.

Smart aizmugures skata leņķi pārslēgtos starp vadītāju un autostāvvieta.Jūs varētu redzēt visas turpmākās transportlīdzekļu un objektu skaidri aiz.jums, kamēr reālā laika, braukšanas, un tas pārslēgsies atpakaļskata kamera automātiski, lai sniegtu tuvāk dublēšanas attēlu, kad autostāvvieta.

Tas ir viss, jauna tehnoloģija atpakaļskata spogulī, dvr.D13 ir aprīkoti ar šo papildu straumēšanas tehnoloģiju,padara braukšanas aizmugures skata leņķi plašāk,tas ir trīsreiz plašu skata leņķi, tad tradicionālā spogulis.Tas nav skārusi šķēršļi vai dabisko laika.Dvr izmantot HD, lai nodrošinātu jūs ar nevainojamu attēlus lietus, miglas, sniega, vai pat pie zema apgaismojuma līmeni.Jums būs iespēja vērot visas detaļas ar viegli, lai ārpusē vai iekšpusē.

Pateicoties FM pārvades funkciju,jūs varētu sinhronizēt spogulis dvr mūzikas, lai jūsu auto audio ar vieglumu.

Pateicoties bluetooth hands-free,pēc savienošanas pārī ar bluetooth starp dvr un viedtālrunis,jūs varētu veikt un saņemt zvanus, dircetly no spoguļa dvr sevi ar iebūvētu MIC un skaļruni.

Ja jūs uztraucaties par jūsu auto tiek bojāts kāds cits stāvvietas, jūs varat izmantot mūsu buks līnijas, lai izveidotu savienojumu DVR, lai nodrošinātu, ka diktofons darbojas 24 stundas.Ja kāds cits, sāp jūsu auto un šoks izraisa G-sensors, DVR uzreiz ieslēgt un ierakstīt situāciju.

Izmantot buks līniju, lai nav aizņem piepīpētāja interfeisu.Pirmkārt, pievienojiet negatīvo polu(melnā līnija) no buck līnijas uz zemes auto drošinātāju kārba; Otrkārt, ja jūs vēlaties, lai turpinātu uzraudzīt pēc tam, kad autostāvvieta (DVR strādā 24 stundas), pievienojiet pozitīvo polu(sarkanā līnija), kas buks līnijas ar LPTP interfeisu auto drošinātāju kārba; Ja jūs vēlaties, lai apturētu pārraudzīšanu pēc stāvvieta (DVR nedarbojas stāvvietas), pievienojiet pozitīvo polu buck līniju drošinātāju kastē ACC interfeisu.

Elastīga Priekšējās Kameras Objektīvs

Priekšējās lēcas var izvilkt/par skatu leņķa regulēšana elastīgi,6-objektīva kvalitātes piedāvājumus, kas nav deformēties attēlus, kopā ar 170° plats leņķis, atspoguļo visu ceļu ir attēlu 1080P augstu izšķirtspēju.

Tagi: cam dash, DVR, gp tracker, slēptā kamera wifii, navigācija gps, video ieraksts, ntg5, smartphon, android auto, koleos automašīnu dash kamera.

Datu lapa

Sertifikācija CE
Akumulatoru Dzīves Savienojumu ar Automašīnas lādētājs
Akumulators Iebūvēts
D13 Sistēma 8.1 Android
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Displejs IPS
Kameras Izšķirtspēja 1920X1080
Video Formāts mp4
GPS logger Ārējās
Skaits Lēcas 2
OSD Valodas Spāņu
Displeja Izmērs 10 Collu Touch Screen
Reģistratūra Navigācijas Video Reģistrators Navigator
Dual Camera Lens Priekšējās + Aizmugurējās
Mikroshēmu Ražotājs Citi
Atmiņas Karte Nepieciešams Redinga Ātrums Klase 10
Video Kods H. 264
Asamblejas Režīmā Spogulis, Atpakaļskata
GPS Navigācijas Kartes Sygic Vai Navitel(Atbalsta Navigācijas Kartes No Dažādām Valstīm Ap)
Atpakaļskata Kamera
RAM/ROM 2GB/16GB
Kadri Sekundē 30
Touch Screen
Skata Leņķis 170°
Modeļa Numurs D13/A36
Pikseļu skaits 1200Mega
Max Ārējā Atmiņa 64G
Zīmola Nosaukums E-ACE
fm raidītājs SupportSupport(Nepieciešams Sinhronizēt Dvr Spogulis Mūzikas, Lai Auto Radio)
Bluetooth Handfree Atbalsts
Vienuma Tips Automašīnas DVR
A36 Sistēma NO
Attēlveidošanas Sensors Sony IMX323
Interfeiss Micro SD/TF
Oriģinālā Iepakojumā
Īpašas Pazīmes Bluetooth
Ekrāna attiecība 16
4G Android Dash Kamera 4G Android Dash Kamera

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

E-ACE D13 10 Collu Auto Dvr 4G Atpakaļskata Spogulis Android 8.1 Dash Cam GPS Navigācijas Video Ierakstītājs atbalsta 1080P, Atpakaļskata Kamera

E-ACE D13 10 Collu Auto Dvr 4G Atpakaļskata Spogulis Android 8.1 Dash Cam GPS Navigācijas Video Ierakstītājs atbalsta 1080P, Atpakaļskata Kamera

Saistītie Produkti: