Jauns Izpārdošana
MOSISO 2019 Jaunu Klēpjdatoru Lietā Par Jaunu MacBook Air 13 Gadījumā 2018. gadam ar Tastatūras Segumu kristālam, Matēts Hard Case for macbook A1932 Skatīt lielāku

MOSISO 2019 Jaunu Klēpjdatoru Lietā Par Jaunu MacBook Air 13 Gadījumā 2018. gadam ar Tastatūras Segumu kristālam, Matēts Hard Case for macbook A1932

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€11.16

-47%

€21.46

Kopīgot

Vairāk informācijas

MOSISO 2019 Jaunu Klēpjdatoru Lietā Par Jaunu MacBook Air 13 Gadījumā 2018. gadam ar Tastatūras Segumu kristālam, Matēts Hard Case for macbook A1932

Uzmanību : Ja jūs neesat pārliecināts par izmēru,lūdzu, lūdzu pārbaudiet

atpakaļ savu mcbook,jūs varētu redzēt modelis (Axxxx) iespiestas tur,

un pēc tam jūs varat izvēlēties pareizo segumu savu mcbook ar

šādu salīdzinājumu tabula,vai sazināties ar mums,mēs gribētu, lai palīdzētu.

Paketē iekļauts : 1 x Grūti Lieta 1 x Uzglabāšanas soma 1 x Ekrāna aizsargplēvi 1 x Tastatūras Vāciņš ( Melna un Caurspīdīga tagad pieejams) ASV un Kanādā & Dienvidamerikā un Āzijas valstīs, mēs nosūtīt MUMS, ievadiet tipa Klaviatūras vāks Euro & Krievija un Arābu valstis, mēs nosūtīt Euro ievadiet tastatūras tips vāciņu, kā mūsu noklusējuma combo.Dažādu pieprasījumu, lūdzu, atstājiet ziņu ar jūsu rīkojumu .Paldies par jūsu atbalstu!!!!

Par kuģniecības:

1.Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu piegādes adresi un kontakt informācija ir skaidra un precīza,citi gudri, mēs, iespējams, nevar nosūtīt savu preču laikā.

2.Parasti, mēs nosūtīt pa www.winwithwow.lv Standard Shipping, lai lielākā daļa valstu,tas ir nekaitīgs un labs,var iegūt informāciju no tiešsaistes pakalpojumu centrs,kas ir daudz vairāk aizsardzībai, lai jūs.Ja vēlaties, lai mēs varētu sūtīt ar DHL,UPS utt., lūdzu, sazinieties ar mums.

3.Visi mūsu paketes, ir reģistrētas un par tām var izsekot internetā.Jūs varat izsekot, lielākā daļa no piegādēm uz 17track.net/en/ vai jūs varat atsaukties uz to attiecīgās oficiālās mājas lapas.

4.Klientiem, ir spiesti strādāt ar vietējiem customes ja jums ir nepieciešams, lai iesniegtu informāciju/dokumentus par atmuitošanu.Un klienti paši vien ir atbildīgi par iespējamiem muitas nodevām un nodokļiem, kas notiek.

5. Pircējs atbildes (ja) visiem nodokļu vai PVN nekādos apstākļos.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.

7.Mēs nepieņemam nepamatotu piegādes noraidījuma, kad nav produktu kvalitāti.

Par Atgriezenisko saiti un Atpakaļ:

1.Mēs iesakām mūsu klientiem, lai dotu mums visiem 5-zvaigžņu vērtējumu, ja mūsu produktus un pakalpojumus, kas atbilst jums.Jūsu pastāvīgu atbalstu, mudina mūs darīt visu iespējamo, lai jūs.

2.Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem.

3,Ja jums ir precēm ar trūkumiem, jūs vēlaties, lai atgrieztos vai atlaides.Lūdzu, sazinieties ar mums 3 dienu laikā pēc tam, kad jūs saņemat sūtījumu.

4,Visi atgriezt preces jāatdod tās oriģinālajā iepakojumā un aksesuāri.

5,Klients ir atbildīgs par kuģniecības maksas par atpakaļ nosūtītām precēm.

Tagi: funa macbook air 13, nomaiņa macbook air 2017, lietā macbook, apple macbook air 13 lietā a2179, fundas macbook air, 11 soma, plānas lietā macbook 13, sākotnējā macbook a1932 gadījumā, macbook air gadījumā zemes, macbook air 13 segtu tv.

Datu lapa

Feture1 Kristāla\Matēts Caurspīdīgs Laptop Case For Apple macbook Air 13 A1932
Zīmola Nosaukums MOSISO
atslēgvārdi 2 par macbook air, ja 2018/par macbook air, ja 13 collu
Piemērojamie Modeļi MacBook Air
Materiāls Plastmasas
Modeļa Numurs Par Jauno macbook air 13 A1932
Iepakojums
Klēpjdators Gadījumā par macbook air, ja 13/par macbook air gadījumā
Veids Klēpjdators Uzlieciet Vāciņu
Modelis Tips Cietie
Stils Fasion
atslēgvārdi 1 klēpjdators gadījumā 13.3 collu/klēpjdators gadījumā ar 13 collu macbook air
Grāmatiņa gadījumā klēpjdators gadījumā 13.3
2018 Jauno Air 13.3 collu (Ar Touch ID) A1932 Oktobris 2018 Presei
Klēpjdators Piedurkne laptop sleeve 13.3/13 collu klēpjdators gadījumā
Dzimums Unisex
Slēgšanas Tips Nē Rāvējslēdzēju
Klēpjdatora vāks laptop sleeve case/laptop sleeve 13 collu

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

MOSISO 2019 Jaunu Klēpjdatoru Lietā Par Jaunu MacBook Air 13 Gadījumā 2018. gadam ar Tastatūras Segumu kristālam, Matēts Hard Case for macbook A1932

MOSISO 2019 Jaunu Klēpjdatoru Lietā Par Jaunu MacBook Air 13 Gadījumā 2018. gadam ar Tastatūras Segumu kristālam, Matēts Hard Case for macbook A1932

Saistītie Produkti: