Jauns Izpārdošana
Multi Pocket Kravas Bikses Vīriešu Darba Elpojošs Ātri Sausas Armijas Vīriešu Bikses Gadījuma Vasarā, Rudenī Zaudēt Militārās Taktikas Bikses Vīriešu Skatīt lielāku

Multi Pocket Kravas Bikses Vīriešu Darba Elpojošs Ātri Sausas Armijas Vīriešu Bikses Gadījuma Vasarā, Rudenī Zaudēt Militārās Taktikas Bikses Vīriešu

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€21.36

Kopīgot

Vairāk informācijas

Mūsu produkts ir Āzijas izmērs.Mazākas 2 metri nekā Eiropā vai asv, izmēra, lūdzu, saskaņā ar izmēru tabulu, lai apstiprinātu jūsu pasūtījumu izmērs, paldies!

1. Ja jums ir sa tisfied ar mūsu produktiem un pakalpojumiem, lūdzu atstājiet jūsu pozitīvās atsauksmes un 5 zvaigznes .DSR - Produkta Apraksts, DSR - Pārdevēju Komunikācijas, DSR - kuģošanas ātrums: var sniegt mums pilnu zīmēm, Un pls pastāstiet mums, mēs jums $2 ATLAIDI savam nākamā pasūtījuma.

2. Ja jūs dalīties ar mūsu produktu saite uz jūsu STP vai Facebook, mēs jums dāvanu vai ls 2 ATLAIDI savam nākamā pasūtījuma.

3 .Ja jums nav apmierināts mūsu porducts, pls sazinieties ar mums, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs garantējam, mēs 100% slove nekādu problēmu.

1. Sagatavošanas Laiks: mums ir 3-7 darba dienas, lai sagatavotu pasūtījumu saskaņā ar mūsu daudzajiem pasūtījumiem katru dienu.

2. Bezmaksas Piegāde Visā Pasaulē 3. Saskaņā ar dažādām valstīm, pakas pienākšanas laiks, tur var būt atšķirības, kopumā jūs varat saņemt jūsu pakete 30 darbdienu laikā , ja jūs neesat saņēmis zemesgabala 50 dienu laikā , lūdzu, sazinieties ar mūsu vaicājumu, mēs jums atrisināt to.

Clothink interneta veikals darīt, pārdot, pamatojoties uz savu izcilo dizainu un pierādītu uzticamību.Tāpēc kvalitāte ir garantēta.Arī mums ir QA komanda, lai pārbaudītu jūsu pasūtītās preces, darbojas pareizi, pirms tie tiek iepakots un nosūtīts uz jums.Bet jums ir nepieciešams, lai apstiprinātu savu kleitu izmērs rūpīgi pirms pirkšanas ( izmērs novērtēs parādīt zem katras vienības ).Piezīme: Mūsu produkts ir Āzijas izmērs.Mazākas 2 metri nekā Eiropā vai asv, izmēra, lūdzu, saskaņā ar izmēru tabulu, lai apstiprinātu jūsu pasūtījumu izmērs, paldies!

Atgriešana un Apmaiņa instrukcija

Atten : mēs nevaram pieņemt apmaiņai vai atsakoties pēc tam, kad jūsu pasūtījums ir nosūtīts.

Šāda informācija ir nepieciešama, ja jūs atspoguļotu problemātiskās:

*Rīkojums numurs

*Preces SKU numurs

*Attēla bojātu krelles.

Ja jums ir jautājumi par atgriešanās politiku, lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums!

Tagi: darba bikses vīriešiem 3, elsas taktika, vīrieši valkā darbu, amazfit rkp 2 skatīties xiaomi, pathwork bikses vīriešiem, apģērbi, armija jogger, rfid skatīties, vīriešu bikšu, cilvēks apģērbi.

Datu lapa

Apdare Kabatas
Priekšā Stils Dzīvoklis
Biezums Viegls
Garums Full Length
Stils Ikdienas ,Sporta
Izcelsme IR(Izcelsmes valsts)
Auduma Veids Broadcloth
Viduklis Veids VIDĒJĀ
Elsas Stils Kravas Bikses
Bikses Krāsu Tīrtoņa Krāsu Vīriešu Bikses
Materiāls Poliestera
Fit Tips Regulāri
Slēgšanas Tips Poga Lidot
Modeļa Numurs vīriešiem Gadījuma Bikses,fitnesa vīriešu Bikses,vīriešu Bikses jogger,slim fit Elsas vīriešiem
Veids Zīmuli Bikses

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Multi Pocket Kravas Bikses Vīriešu Darba Elpojošs Ātri Sausas Armijas Vīriešu Bikses Gadījuma Vasarā, Rudenī Zaudēt Militārās Taktikas Bikses Vīriešu

Multi Pocket Kravas Bikses Vīriešu Darba Elpojošs Ātri Sausas Armijas Vīriešu Bikses Gadījuma Vasarā, Rudenī Zaudēt Militārās Taktikas Bikses Vīriešu

Saistītie Produkti: