Jauns Izpārdošana
Melns Antīko Auto Mehāniskās Karkass, Kabatas Pulksteņu Redzēt, lai Gan Sejas Retro Steampunk Modes Kulons ar Fob Ķēdes Vīriešu Pulkstenis Skatīt lielāku

Melns Antīko Auto Mehāniskās Karkass, Kabatas Pulksteņu Redzēt, lai Gan Sejas Retro Steampunk Modes Kulons ar Fob Ķēdes Vīriešu Pulkstenis

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€13.13

-26%

€17.75

Kopīgot

Vairāk informācijas

karikatūra-skatīties; montre; multfilmas skatīties; relojes; relogio feminino; kvarca skatīties; auto; automātisks; mode; pieradums; kleita; Klasika; Ziemassvētku Dāvanu; elegants; mūsdienu

Produkta Iespējas:

Caurspīdīgs Skelets

Puse Mednieks Dizains

Kustība: Automātiskā Mehāniskā

Diametrs: Aptuveni 4,7 cm

Biezums: Apmēram 1.6 cm

Kopējais Garums Ķēdes: Ap 30 cm

Iepakojuma Saturs:

1 x Kabatas pulkstenis

1 x Ķēdes

PIEGĀDE

1.Mēs nosūtīt uz objektu 2-3days ( darba dienās, ne brīvdienās sezonu ) pēc tam, kad maksājums ir apstiprināts ar platformu.

2.Piegāde ar vēlmi pēc 35-45 darba dienu laikā ( Brazīlija parasti ir 50-70days ).Ja jums ir nepieciešams objekts, steidzami, lūdzu, pievērsiet papildus izmaksas, lai ātrāk nosūtīšanas metodi.

3.Saņemot vienumus, kas jums, lai 24 stundu laikā, lūdzu, pārbaudiet to uzmanīgi.Lūdzu, sazinieties ar mums tieši, ja jums ir kādas problēmas.

4.Ja jums nav ieguvuši to piegādes laiku, lūdzu, sazinieties ar mums bez vilcināšanās.Mēs pārbaudīsim to, lai jūs ar kuģniecības uzņēmumu un muitas.

ATGRIEZTIES & KOMPENSĀCIJAS POLITIKA

Ja jums ir kāds jautājums vai ir kāda problēma, par preci, lūdzu, nosūtiet mums e-pastu, cik drīz vien iespējams.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu problēmu, cik drīz vien mēs varam.Mēs uzskatām, ka labas komunikācijas sasniegs labu rezultātu.Jūsu apmierinātība ir ļoti svarīgi, lai mums!

PAR ATSAUKSMES

1. Pozitīvas Atsauksmes (5 Zvaigznes) ir ļoti svarīgi, lai mums, lūdzu, padomā divreiz, pirms leaveing atsauksmes.Lūdzu, neatveriet strīdu mums, mēs uzņemtos atbildību, lai nosūtītu vai kompensāciju par kādas problēmas.

2. Lūdzu, sazinieties ar mums pa E-pastu vai Vēstuli, pirms atstāj neitrālu ( 3 zvaigznes ) vai negatīva ( 1-2 zvaigznes ) atsauksmes.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmas, un, lūdzu, ticiet mums.

Tagi: cansnow, dārza kabatas, kabatas uzglabāšana, vīriešu kabatas pulkstenis, augu kabatas, sarkanā skatīties, daniels wellington, Modes Skatīties Uz Sievietēm, d skatīties, corgeut skatīties.

Datu lapa

Dial Materiālu Veids Akrila
Stils Mode Un Gadījuma
Bezel Materiāla Tips SAKAUSĒJUMA
Dial Diametrs 0.047 m
Dial Logu Materiāla Veids Plastmasas
Ūdens Izturība Dziļums 0m
stāvoklis Jauns ar birkām
Dzimums Unisex
Iezīme retro
Dial Displejs ANALOG
Modeļa Numurs P2047C
Kustība Automātiskā Self-Vēja
Gadījumā, Ja Forma KĀRTA
Zīmola Nosaukums YISUYA
Bezel Funkcija Stacionārā
Gadījumā, Ja Materiāls Nerūsējošā Tērauda
Vienuma Tips Kabatas & Fob Pulksteņi

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Melns Antīko Auto Mehāniskās Karkass, Kabatas Pulksteņu Redzēt, lai Gan Sejas Retro Steampunk Modes Kulons ar Fob Ķēdes Vīriešu Pulkstenis

Melns Antīko Auto Mehāniskās Karkass, Kabatas Pulksteņu Redzēt, lai Gan Sejas Retro Steampunk Modes Kulons ar Fob Ķēdes Vīriešu Pulkstenis

Saistītie Produkti: