Jauns Izpārdošana
Ziepes pelējuma silikona DIY Roku darbs apelsīnu Pelējuma Bundts Cupcake Kūka Kēkss, Kafijas Pudiņš Sveču liešana Piegādes Rīks Skatīt lielāku

Ziepes pelējuma silikona DIY Roku darbs apelsīnu Pelējuma Bundts Cupcake Kūka Kēkss, Kafijas Pudiņš Sveču liešana Piegādes Rīks

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€10.16

-33%

€15.18

Kopīgot

Vairāk informācijas

modname=products&cols=6&colspace=10&rowspace=10&showName=true&showPrice=true

modname=ckeditor

silikona veidnē chrismas silikona pelējums uz silikona sveķu pelējuma ziepes silikona veidnes betona silikona veidnes kūka silikona veidnē ziedu silikona pelējuma puķu podi silikona pelējuma epoksīda sveķus, silikonu pelējuma pomādes māla pelējuma lelle polimēra māla pelējuma māla pelējuma chrismas māla pelējuma silīcija māla pelējuma polimēra māla silikona veidnes

ziepes pelējuma silikona DIY Roku darbs apelsīnu Pelējuma Bundts Cupcake Kūka Kēkss, Kafijas Pudiņš Sveču liešana Piegādes Rīks

Tīrīšana un apkope silikona veidnes

1. Pirms lietot to pirmo reizi, iztīriet to ar ūdeni vai mazgāšanas līdzekļiem, lai novērstu virsmas nav putekļu.Pirms pelējums ir cepšanai, nelielu daudzumu sviesta var izmantot, lai pārklātu iekšpusē veidnes.Izmantojot nepārtrauktas pelējumu, ja tur ir tukša tvertne, pievieno ūdeni, lai ievietotu tukšu cisternu, un tukšas dedzināšana ir aizliegta.

2. Pēc katras lietošanas, tas var būt iemērc atšķaidītiem mazgāšanas līdzekļu, lai 10-30 minūtes.Kad tīrīšana, lūdzu, izmantojiet mīkstu drāniņu, lai tīrs.Nelietojiet aptuvenu tīrīšanas bumbiņas un citus priekšmetus, lai tīrs, tāpēc, lai izvairītos no skrāpējumiem un bojājumiem, pelējuma.Pēc tīrīšanas, lūdzu, noslauki to un ievietojiet to glabāšanas kaste.Silikagēls ir nosliece uz elektrostatisko reakciju un absorbē sīkās daļiņas un putekļus gaisā.Kad tas netiek izmantots ilgu laiku, izvairīties no tieša iedarbība gaisā.

3. Ja to izmanto, cepeškrāsns, tas jānovieto vidū krāsns, un saglabāt attālumu apmēram 10cm no apkures caurules un 5cm no sienas skapī, lai izvairītos no augstas temperatūras bojājumiem, pelējuma.

4. Daļa no pelējuma ir plaisas.Tas ir izgriezts, atstājot rūpnīcu, kas ir ērts, lai pircējiem demold.Ja tas nav samazināt, tas nevar būt demolded.Kad izmantot, lai izcirtņi, labi, wrap tos ar plastmasas wrap vai gumijas joslām un ielej šķidrumu

Iezīmes silikona veidnē produkti:

1. Silikagēls ir augsta elastība, korozijas izturība, temperatūras pretestība, ir piemērota vārīšanai un cepšanai, un tā ir vienkārša un praktiska.

2. Veicot testēšanu, tas ir higiēnisks un ērti tīrāms, kas var novērst selekcijas baktērijas un sēnītes.Tāpēc, ka tur ir daudz silikona produktus zīdaiņu produktiem un medicīnas preces.Piemēram: zīdaiņu mierinātāji, silikona plastiskā ķirurģija, utt.

3. Pārstrādājams, izturību un zemu enerģijas patēriņu.

4. Tas ir stabils, strukturāli un mehāniskās īpašības, tāpēc tas ir labi augstu un zemu temperatūru izturība un plašā temperatūras diapazonā.Minimālā gaisa temperatūra ir mīnus 40 grādi un maksimālā temperatūra ir 230 grādiem.Tas ir apsildāms, un saldētas vienmērīgi.

5. Tas ir izturīgi pret tīrīšanas līdzekļiem un cita veida kodīgas vielas un ir viegli tīrāma.

6. Pēc lietošanas, jebkuras izejvielas nav stick ar pelējuma

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA. 2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma. 3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO) 2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes. 3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi. 4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei. 5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu. 6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība! 7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē. 2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#. 3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.winwithwow.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves. 4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!

Tagi: silikona veidnes cepšanai savarine, candl pelējuma, bundts kūka, mazu ziepju veidošanā, svece silīcija pelējuma ķermeņa, parastā sveču veidošanas rīki, svece pelējuma silicinoa, bundts kūka panna, pelējuma silīcija star, pelējuma ziepes, silīcija.

Datu lapa

Forma Ziedu
Funkcija 1 Sveču Liešana Piegādes Rīks
funkcija 6 Rotaslietas Sveķu Lējuma Veidnes
Modeļa Numurs silikona veidnes
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
funkcija 7 Svece Pelējuma
Veids, Vairumtirdzniecība No
Materiāls Silikona Veidnes
material3 mīksts silikona veidnes
Tēma DIY
Material2 silikona gumijas veidnes
Funkcijas 4 Ziepes Pieņemšanas Veidnes
Iestatīt Tipu No
Material1 Silikona Veidnes
Funkcija 2 Pomādes & Gum Ielīmējiet Veidnes
funkcija 5 Keramika & Modelēšana Māli
funkcija 3 Konfektes Un Šokolādes Pelējuma

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Ziepes pelējuma silikona DIY Roku darbs apelsīnu Pelējuma Bundts Cupcake Kūka Kēkss, Kafijas Pudiņš Sveču liešana Piegādes Rīks

Ziepes pelējuma silikona DIY Roku darbs apelsīnu Pelējuma Bundts Cupcake Kūka Kēkss, Kafijas Pudiņš Sveču liešana Piegādes Rīks

Saistītie Produkti: