Jauns Izpārdošana
Skatīt lielāku

"Eiropa 2020" jaunākās skropstas kastes 3d skropstas vairumtirdzniecības skropstu pārdevēji ar Vainagu skropstu iepakojuma

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€23.62

Kopīgot

Vairāk informācijas

1:cena ir tikai tukša kārba ,neietver logo izmaksas un neietver skropstas.

· Ja u vēlaties izdrukāt ar jūsu logo, lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms ar ur logo,ja jums nav logotipu,mēs varam dizains ur logo brīvi .

Produkta Apraksts

Uzņēmuma Informācija

Uzņēmuma profils

Mūsu rūpnīcas ir vadošais fabrika nepatiesu skropstas Ķīnā.Mums ir vairāk nekā 10 gadu pieredze ražošanā un pārdošanā, viltus skropstas, ar modernu aprīkojumu un lielisku apstrādes tehnika, jo īpaši ar mūsu profesionālo idejas jaunus dizaina priekšmetus, un mēs esam kļuvuši par profesionālo līderis nepatiesu skropstas nozarē.

Mēs vienmēr veltīt sevi ražošana visu veidu profesionāla skropstas ar perfektu kvalitāti, radošo iepakojumu, piemēram, spalvu skropstas un dabīgās skropstas, papīra skropstas, skropstu pagarināšana, regulāri skropstas, tip trekns skropstas ūdeļu kažokādu skropstas ar skropstu, dekorēts skropstas, atsevišķas skropstas, skropstu līme, cilvēku matiem, skropstām, pulēts gals roku sasaistīto skropstas, mežģīnes skropstas, epoptic skropstas, zirgu, kažokzvēru, skropstas, pulēta padoms cilvēku matiem, skropstām, mākslas skropstas, utt.

Mūsu izcilu kvalitāti un pakalpojumu veic ļoti labu reputāciju visā pasaulē, lai gan kvalitāte ir mūsu galvenais uzdevums, un mēs zinām, ka konkurētspējīgas cenas arī ir ļoti svarīgs.Vislabākā kvalitāte, ekonomisks cenu un klientu serviss ir mūsu oficiālais principiem.

Mēs lepojamies sevi par mūsu pieredze ražošanas pielāgotus produktus.Caur OEM ražošana, mēs varam dizains un ražot jebkuru jaunu stilu saskaņā ar klientu specifikācijām, inovatīvas idejas, un mēs padarīt jūsu produktu vadošo pārdevējs tirgū.Biežāk UZDOTIE jautājumi

1.Vai jums ir jebkāda kaitējuma dzīvniekiem procesā kļūst ūdeļu matu?

Visi dzīvnieku kažokādu skropstas ir pilnīgi bez nežēlības, ko iegūst, maigi tīrot dzīviem dzīvniekiem, nekaitējot tiem, kas katru skropstu(es) ir sterilizēts, un rokas saliktas, lai nodrošinātu kvalitāti un izturību.

2.Kādi samaksas veidus jūs atbalsta?

Paypal, western union, bankas iegādes, nodro scaron.

3.Ko menthods transportēšanas vai jūs atbalstāt?

DHL, EMS, FeDex, TNT, Autostore express, jūras transports.

4.Cik ilgi ir transportēšanas laikā ?

DHL/Fedex: 3-7 dienu laikā.

EMS/TNT/Kyocera, express: 5-15 dienu laikā.

Okeāna piegāde:1-3 mēneši.

Citi iepakošanas

Tagi: Daudz, melns pārdevēji, skropstu gadījumos, iepakojums no plastmasas, mansati tiara, liela skropstu kaste, sejas reņu, lili ūdeļu skropstas, atsevišķas skropstas kārbas iepakojumā, skropstas liels iepakojums, skropstu false.

Datu lapa

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
biezas skropstas garas skropstas
privātā logo Pasūtījuma iepakojums
Viltus Skropstas Stils Crisscross
Materiāls ūdeļu skropstu
Ražošanas process Roku Darbs
Reizes 15-25times
Viltus Skropstas Veida Sloksnes Skropstas
3d 5d ūdeļu skropstu tikai kaste nav skropstu
Privātā logo lable Pieejams
Viltus Skropstu Materiāls Cilvēku Matiem
Viltus Skropstas Band Melns Kokvilnas Band
Viltus Eyelashe Garums virs 1,5 cm
Viltus Eyelashe Tips Pilnībā Cinkots Skropstas
Vienuma Tips Viltus Skropstu
Modeļa Numurs tikai kaste
5d ūdeļu skropstas 3d ūdeļu skropstas
Daudzums 10
Izmērs only box

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

"Eiropa 2020" jaunākās skropstas kastes 3d skropstas vairumtirdzniecības skropstu pārdevēji ar Vainagu skropstu iepakojuma

Saistītie Produkti: