Jauns Izpārdošana
Velosipēdu Statīvs Salokāms Velosipēds Regulējams Kickstands Dubultā Kāju Center, Mount Velosipēdu Stends, MTB Locīšanas Ceļu Velosipēds Skatīt lielāku

Velosipēdu Statīvs Salokāms Velosipēds Regulējams Kickstands Dubultā Kāju Center, Mount Velosipēdu Stends, MTB Locīšanas Ceļu Velosipēds

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€17.07

-25%

€22.77

Kopīgot

Vairāk informācijas

Velosipēdu Statīvs Salokāms Velosipēds Regulējams Kickstands Dubultā Kāju Center, Mount Velosipēdu Stends, MTB Locīšanas Road Bike Iezīme: 1. Regulēšana: viegli un Ātri pogu aizvaru konstrukcija, ko izmanto, lai noregulētu garums, leņķis, to var pielāgot jebkurā laikā un vietā bez instrumentiem. 2. Divas kājas centra leņķis: Ērti stāvēt velosipēds stāvus, nevis uz sāniem, padarot to ideāli par remontu, un tajā ietilpst adapteris velosipēdu bez center, mount. 3. Labākais velosipēdi 24"-28"-ļoti piemērots hibrīda, elektrisko un cruiser velosipēdu, nav ieteicams uz ceļa ar velosipēdu, kalnu velosipēdu, elektrisko velosipēdu, vai plaša riepu velosipēdu. 4. Augstas kvalitātes neslīdoša zole: izgatavots no izturīga alumīnija sakausējuma, paplašināja plastmasas kājām, ar neslīdošu zoli, lai novērstu paslīdēšanu uz mitras virsmas. 5. Centrālā kāju atbalsts statīvs ir ideāli piemērots atbalsta smago velosipēdu vai smagus priekšmetus.Pat ar spēku un izturību, rezerves joprojām ir ļoti viegls, sver tikai 1.16 mārciņas.Specifikācija: Produkta nosaukums: velosipēdu kājām atbalsts regulējams kāju atbalsta Materiāls: augstas kvalitātes alumīnija sakausējuma pp Izmērs: 11 collas -13.5 collas liels (regulējams) x 7.75 collas -9 collas plata montāžas plates ir 3 collas plata Neto svars: 18.6 unces (1.16 mārciņas) komplektā ietilpst: 1*Velosipēdu, kājām, regulējams leņķis kāju atbalsts 1*gasket 1*skrūvju 1*instalēšanas rīku Piezīme: 1. Sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļauj 1-3mm kļūdas, un pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms pasūtīšanas. 2. Sakarā ar dažādām apgaismojuma monitora un kameras, nelielu krāsu atšķirība var izraisīt

Maksājuma

1)Mēs pieņemam Alipay.West Union,TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesā DARĪJUMA.

2)Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3)Ja jūs nevarat pārbaudīt tūlīt pēc izsoles tuvu,lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums.

Piezīme: Ja jūs esat nolēmis iegādāties šo preci,lūdzu, pievērsiet cik drīz vien iespējams,lai mēs varam nosūtīt jums ātrāk.

Sūtījumu Garantija

12 mēneši ražotāja ierobežota garantija par produktiem ar trūkumiem.

Ja jūs vēlaties, lai nosūtītu atpakaļ uz produktiem ar trūkumiem,lūdzu, vispirms sazinieties ar mums un sūti mums bildes vai video,mēs apspriestu metodes, lai atrisinātu šo problēmu ar jums.

Lūdzu, sūtiet uz produktiem ar trūkumiem garantijas prriod.

Mēs pārliecinieties, vai produkti ir pilnībā aizsargāti, piegādes, kad iepakojums,un mēs darīsim visu iespējamo, lai novērstu bojājumus, transportēšana.

100% Reālu Ainu.

Par Muitas Nodokļiem

Tas ir atkarīgs no Muitas politika jūsu valstī, iespējams, būs jāmaksā par muitas nodevām un nodokļiem par kaut ko iegādāties internetā.Pircēji ir atbildīgs par pasūtījuma nodokļus.Bet parasti, jums nav nepieciešams, lai tiktu galā ar šo problēmu.

Kompensāciju Atgriešanās

1) Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā,tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.Nav nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2) atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru,konkrētu iemeslu atgriešanās

3) Mēs atmaksāsim PILNU JŪSU WINNIGN CENU,saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem,PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.winwithwow.lv.VAI,jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4) Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

Atsauksmes

1) Pircēja sākumā apstiprinājums tiks augsti novērtēts, saņemot vienumus.

2) Tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu uzņēmuma attīstībai,mēs sincerel aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi (Piecas Zvaigznes) par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Tas būs tikai tevi 1 minūti,bet šī 1 minūti, ir ārkārtīgi svarīga nozīme, lai mums.

3) Lūdzu, sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas vai neitrālas atsauksmes.Mēs sadarbosimies ar jums, lai atrisinātu jebkādas problēmas.Paldies par sapratni!

Tagi: velosipēda dubultā statīvs, velosipēds displejs stāvēt, antīko velosipēdu novietne, 3sixty saliekamais velosipēds cilmes, samaisa pandora, bicycl stāvēt, mtb stāvēt, velosipēda dubultā stāvēt, velosipēds kāju, kameras skrūve.

Datu lapa

Modeļa Numurs BP-O40
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Velosipēdu Statīvs Salokāms Velosipēds Regulējams Kickstands Dubultā Kāju Center, Mount Velosipēdu Stends, MTB Locīšanas Ceļu Velosipēds

Velosipēdu Statīvs Salokāms Velosipēds Regulējams Kickstands Dubultā Kāju Center, Mount Velosipēdu Stends, MTB Locīšanas Ceļu Velosipēds

Saistītie Produkti: